De@th L0rd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αχ η ηθικολογία, η πολιτική ορθότητα και ο φιλελευθερισμός του φόρουμ... Κλασικά, επαναλαμβανόμενα και εικονογραφημένα. Εδώ ισχύει το εξής: Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Ωραίος συλλογισμός πάντως των φιλελεύθερων: -Βρήκαν έναν "αθώο" και του φύτεψαν πορνογραφικό υλικό παιδικό για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.- Κι επειδή αναφέρθηκαν και οι εσφαλμένες εκτελέσεις, μήπως θέλετε να κάνουμε καμια λίστα με πόσους δολοφόνους πραγματικούς έχει αθωώσει αυτό το γαμάτο σύστημα; 3
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 με λιγο γλυκοζη που θα καψει ο εγκεφαλος το λαθος μπορει να προβλεφθει. Μερικες φορες και να διορθωθει Οι αρχαιοι ημων προγονοι ναι μεν ηταν μεγαλοι φιλοσοφοι,αλλα δυστυχως μεγα ανωμαλαρες-παιδεραστες και μερικοι αλλοι, φουστηδες... Και φυσιολογικο δεν ειναι σιγουρα.
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αχ η ηθικολογία, η πολιτική ορθότητα και ο φιλελευθερισμός του φόρουμ... Κλασικά, επαναλαμβανόμενα και εικονογραφημένα. Εδώ ισχύει το εξής: Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Ωραίος συλλογισμός πάντως των φιλελεύθερων: -Βρήκαν έναν "αθώο" και του φύτεψαν πορνογραφικό υλικό παιδικό για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.- Κι επειδή αναφέρθηκαν και οι εσφαλμένες εκτελέσεις, μήπως θέλετε να κάνουμε καμια λίστα με πόσους δολοφόνους πραγματικούς έχει αθωώσει αυτό το γαμάτο σύστημα; Κάποιοι λένε καλύτερα 10 ένοχοι έξω απο την φύλακή, παρά ένας αθώος μέσα. Εχει λογική... Αλλά αν ήταν στο χέρι μου, όποιον έπιαναν να το ξανακάνει μετά τον "σωφρονισμό" θα εκτελούνταν στο σύνταγμα την ίδια μέρα. Γιατί η αρρώστια και η ανωμαλία δεν γιατρεύεται. Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που το μόνο που έχουμε άφθονο είναι ο αέρας που αναπνέουμε. Καλύτερα να καθαρίζουμε λιγάκι απο τους επικίνδυνους που δεν προσφέρουν κάτι στην κοινωνία, αλλά αντίθετα την καταστρέφουν... Πριν με πείτε φασίστα, ξέρω κάτι προσωπικά που οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε. Εχω φίλη που κακοποιούνταν απο τον πατέρα της απο τα 11. Της κοπέλας έχει καταστραφεί η ζωή... Θα θέλατε αυτό στα παιδιά σας? Τουλάχιστον στους βιασμούς ενηλίκων, θα μπορούσε να πει κάποιος είναι κάτι το φυσικό, καθημερινό, απλά με τον λάθος άτομο. Στα παιδά είναι αφύσικο και ανώμαλο. Αν καταστρέφονται ψυχολογικά 3/10 γυναίκες, στα παιδιά είναι πιο κοντά στο 8/10. Ας ελπίσουμε ότι η δημοσίευση θα λειτουργήσει κατασταλτικά στις όχι και τόσο βαρίες περιπτώσεις, και ας βγάλουν την @#$^ πάνω σε Anime, υπάρχουν πολλά... 2
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κάποιοι λένε καλύτερα 10 ένοχοι έξω απο την φύλακή, παρά ένας αθώος μέσα. Εχει λογική... Αλλά αν ήταν στο χέρι μου, όποιον έπιαναν να το ξανακάνει μετά τον "σωφρονισμό" θα εκτελούνταν στο σύνταγμα την ίδια μέρα. Γιατί η αρρώστια και η ανωμαλία δεν γιατρεύεται. Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που το μόνο που έχουμε άφθονο είναι ο αέρας που αναπνέουμε. Καλύτερα να καθαρίζουμε λιγάκι απο τους επικίνδυνους που δεν προσφέρουν κάτι στην κοινωνία, αλλά αντίθετα την καταστρέφουν... Πριν με πείτε φασίστα, ξέρω κάτι προσωπικά που οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε. Εχω φίλη που κακοποιούνταν απο τον πατέρα της απο τα 11. Της κοπέλας έχει καταστραφεί η ζωή... Θα θέλατε αυτό στα παιδιά σας? Τουλάχιστον στους βιασμούς ενηλίκων, θα μπορούσε να πει κάποιος είναι κάτι το φυσικό, καθημερινό, απλά με τον λάθος άτομο. Στα παιδά είναι αφύσικο και ανώμαλο. Αν καταστρέφονται ψυχολογικά 3/10 γυναίκες, στα παιδιά είναι πιο κοντά στο 8/10. Ας ελπίσουμε ότι η δημοσίευση θα λειτουργήσει κατασταλτικά στις όχι και τόσο βαρίες περιπτώσεις, και ας βγάλουν την @#$^ πάνω σε Anime, υπάρχουν πολλά... δηλ θα επικροτουσες την κοπελα αν εκανε τα ιδια; μερικοι το λενε ψυχαναλυση κτλ κτλ και στον Καναδα εχουν οπλα, αλλα κανεις δεν υποστηριζει οτι μειωθηκε η εγκληματικοτητα λογω αυτου
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κάποιο αντεπιχείρημα εδω υπάρχει ? αν ναι με χαρα να το ακούσω .. Τα ανθρώπινα δικαιώματα ρε συ, τα προσωπικά του δεδομένα! (Αυτόν να υποθέσω κάπου τον έχουμε και το ταΐζουμε περιμένοντας να "σωφρονιστεί" ε; ) Κάποιοι λένε καλύτερα 10 ένοχοι έξω απο την φύλακή, παρά ένας αθώος μέσα. Εχει λογική... Αλλά αν ήταν στο χέρι μου, όποιον έπιαναν να το ξανακάνει μετά τον "σωφρονισμό" θα εκτελούνταν στο σύνταγμα την ίδια μέρα. Γιατί η αρρώστια και η ανωμαλία δεν γιατρεύεται. Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που το μόνο που έχουμε άφθονο είναι ο αέρας που αναπνέουμε. Καλύτερα να καθαρίζουμε λιγάκι απο τους επικίνδυνους που δεν προσφέρουν κάτι στην κοινωνία, αλλά αντίθετα την καταστρέφουν... Πριν με πείτε φασίστα, ξέρω κάτι προσωπικά που οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε. Εχω φίλη που κακοποιούνταν απο τον πατέρα της απο τα 11. Της κοπέλας έχει καταστραφεί η ζωή... Θα θέλατε αυτό στα παιδιά σας? Τουλάχιστον στους βιασμούς ενηλίκων, θα μπορούσε να πει κάποιος είναι κάτι το φυσικό, καθημερινό, απλά με τον λάθος άτομο. Στα παιδά είναι αφύσικο και ανώμαλο. Αν καταστρέφονται ψυχολογικά 3/10 γυναίκες, στα παιδιά είναι πιο κοντά στο 8/10. Ας ελπίσουμε ότι η δημοσίευση θα λειτουργήσει κατασταλτικά στις όχι και τόσο βαρίες περιπτώσεις, και ας βγάλουν την @#$^ πάνω σε Anime, υπάρχουν πολλά... Ίσως καλύτερα να σκάβει ή να σπάει πέτρες μέχρι να πεθάνει (ή να αυτοκτονήσει). 1
LiquidTroll Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Είμαι εναντίον οποιασδήποτε διαπομπευσης γενικά , είναι μεγάλη Ταλιμπανια. Θυμάμαι μικρος με τον Κορκολη , προσωπικά πάντα αναρωτιόμουνα πως δεν φουνταρε απο κανα 5ο όροφο με το πόσο ρεζίλι τον κάνανε τότε! Επισης , κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι ο ανώμαλος , είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΙΚΑ! Αυτό που πρεπει να γίνει μέσα στις φυλακές , είναι να υπάρχει μέριμνα με ψυχίατρο για κάτι τέτοιους. Θα μου πεις θα γιατρευτεί? Δεν ξέρω , αυτό που ξέρω , είναι ότι δεν φταίνε σε τίποτε γονεις , αδέρφια , φίλοι , συγγενείς. 2
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ποσο καιρο εκανε να βγαλει δισκο με το ονομα του;
LiquidTroll Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πάνω απο 10 χρόνια , και μετά απο καμια 8ετια ξανα-εμφανίστηκε δημόσια.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 με την συντροφο του (οπως υποστηριζε ο ιδιος...) ηταν ακομα; Αυτό που πρεπει να γίνει μέσα στις φυλακές , είναι να υπάρχει μέριμνα με ψυχίατρο για κάτι τέτοιους. τι να κλασει και ο ψυχοτετοιος, εδω και 2k χρονια εχουμε το παπαδαριο
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ίσως καλύτερα να σκάβει ή να σπάει πέτρες μέχρι να πεθάνει (ή να αυτοκτονήσει). Στειρωση η μεγαλυτερη τιμωρια για κατι τετοιους,και παραδειγματισμος για τους αλλους. 1
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Στειρωση η μεγαλυτερη τιμωρια για κατι τετοιους,και παραδειγματισμος για τους αλλους. Πάντως το μπαίνουν απλά σε ένα κελί δεν ξέρω πόσο νόημα έχει. Μιλάμε για "ειδικού τύπου" εγκλήματα
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πάντως το μπαίνουν απλά σε ένα κελί δεν ξέρω πόσο νόημα έχει. Μιλάμε για "ειδικού τύπου" εγκλήματα Τι ειδικου τυπου,καταστρεφουν ζωες αθωων παιδιων που ειναι απο τα χειροτερα εγκληματα. 1
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Τι ειδικου τυπου,καταστρεφουν ζωες αθωων παιδιων που ειναι απο τα χειροτερα εγκληματα. Αυτό εννοώ, δεν είναι απλό έγκλημα!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 και πως εφτασε ο αλλος 20-100 χρονων να κανει τοσο πολυπλοκο εγκλημα;
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 και πως εφτασε ο αλλος 20-100 χρονων να κανει τοσο πολυπλοκο εγκλημα; Ελαττωματικό μοντέλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα