mariaal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια...μια γνωμη θέλω.. εχω ενα δωμάτιο γυρω στα 15-20 τ.μ. κάθομαι λιγες ωρες την ημερα εκει και αυτο αναγκαστικα..τωρα για τον χειμωνα τι προτεινετε να βαλω για θερμανση γι αυτές τις λιγες ωρες κατι ομωσ που να μεταφερετσι γιαι ειναι χωρος γραφειου και δυστυχως δε μπορω να βαω κλιματιστικό.. σκέφτηκα λοιπον η αερόθερμο η σομπα αλογόνου.... με ι πιστευεται θα ειμαι πιο πολυ καλλημενη??
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Για μένα σόμπα αλογόνου με διαφορά. Υπάρχουν και μερικές που λειτουργούν και σαν αερόθερμα οπότε δε θα υπάρχει καν το δίλειμμα. Το αερόθερμο ξηραίνει τον αέρα και γενικά είναι λίγο κάπως.. άσε που ψιλοκάνει και έναν θόρυβο. 1
mariaal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 να η αληθεια ειναι οτι αυτα εχω ακουσει κ εγω..απλα δεν ηξερα απο αποψη ζεστης ποιο ειναι πιο καλο
Flaoutistas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγώ στο δωμάτιο μου σε μισή ώρα είμαι άψογα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Θα σου πρότεινα αερόθερμο, πιστεύω η θέρμανση στο δωμάτιο θα είναι ταχύτερη, στην σόμπα αλογόνου το φως είναι ενοχλητικό και για 15-20 τμ θέλει πολύ ώρα για φτάσει η θερμότητα σε όλα τα μέρη του δωματίου. 1
opera Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Θερμοπομπό θα βάλεις,δε ξηραίνει τον αέρα. Η απόδοση είναι καθαρά θέμα watt. Στη Β.Ελλάδα με ένα 1500 ζεσταίνουμε δωμάτιο περίπου 15τμ. Το αερόθερμο κάνει θόρυβο που το βράδυ ενοχλεί,η αλογόνου είναι σα να έχεις προβολέα,δε θα μπορείς να κοιμηθείς.
black_field Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αερόθερμο. Γρήγορο και αξιόπιστο. Εδώ άλλοι αγοράζουν αφυγραντήρες για να αφαιρέσουν την υγρασία. Αν δεις ότι σ'ενοχλεί η ξηρότητα άσε μια βρεγμένη πετσέτα στο δωμάτιο. Οι αλογόνου πιο πολύ λάμπες είναι παρά θερμάστρες. 1
anwnymh29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Σε εναν μικρο χωρο η αλογονου ειναι οτι πρεπει..Το αεροθερμο περαν του οτι ξηραινει την ατμοσφαιρα καιει παρα πολυ!!Παρα πολυ ομως...η αλογονου ειναι πιο οικονομικη.
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το αερόθερμο είναι πιο άμεσο και πιο αποτελεσματικό. Κάνει λίγο θόρυβο αλλά και η σόμπα έχει αρκετό φως, δεν ξέρω τι ενοχλεί πιο πολύ! Το καλοριφέρ λαδιού που γράφτηκε είναι επίσης αποτελεσματικό.
aristos12 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ενα καλοριφέρ λαδιού μέ 9 ή 12 φέτες κ θά περάσει ωραία κ ζεστά ο χειμώνας , δέν θέλει ποτέ service κ εχει θερμοστάτη (οικονομία δηλ. )
gia_nnis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Aυτη να παρεις https://www.skroutz.gr/s/96114/Kerosun-CH-900.html Μεγαλυτερη αποδοση σε σχεση με τα watt που καταναλωνει.. χαμηλος φωτισμος.. Τεχνολογια carbon. H συγκεκριμενη εχει κανει θραυση γιατι αποδιδει περισσοτερο απο τις υπολοιπες carbon!!!
Expertr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 εαν ειναι για λιγη ωρα θα προτιμουσα με διαφορα το αεροθερμο. Εχω ενα στο μπανιο που σε μεγεθος ειναι αρκετα μικρο αλλα ζεσταινει σαν διαολοςς..Εχει 2 σκαλες.Μια στα 1000watt και μια στα 2000....Οταν το ανοιγω το βαζω στην μεγαλη για 2 λεπτα το αφηνω και με το που μπαινω στο μπανιο σκας απο την ζεστη, το χαμηλωνω στην μικρη σκαλα και ειμαι κυριος!!!! 2
liakjim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Σε εναν μικρο χωρο η αλογονου ειναι οτι πρεπει..Το αεροθερμο περαν του οτι ξηραινει την ατμοσφαιρα καιει παρα πολυ!!Παρα πολυ ομως...η αλογονου ειναι πιο οικονομικη. Aυτη να παρεις https://www.skroutz.gr/s/96114/Kerosun-CH-900.html Μεγαλυτερη αποδοση σε σχεση με τα watt που καταναλωνει.. χαμηλος φωτισμος.. Τεχνολογια carbon. H συγκεκριμενη εχει κανει θραυση γιατι αποδιδει περισσοτερο απο τις υπολοιπες carbon!!! Γιατί είμαστε στο 2015 και ο κόσμος κάνει συνεχώς το ίδιο λάθος? Η κατανάλωση είναι απολύτως η ίδια και εξαρτάται αποκλειστικά από τα watt που καταναλώνει. TC , αν όπως αναφέρθηκε θες για πολύ λίγο, πάρε ένα αερόθερμο ή αλογόνου με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κάθε μέσου. Αν το θες μόνιμα ζεστό, πάρε ένα καλοριφέρ λαδιού με θερμοστάτη. Λες για λίγες ώρες την ημέρα. Αν πάνω από μία , τότε το καλοριφέρ. ( επίσης έχεις θέμα με την ορθογραφία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα