georgetlf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μετά από hard reset σε ένα samsung galaxy j5 μου Ζητάει επαλήθευση λογαριασμού google για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.Συγκεκριμένα βγάζει το παρακάτω μήνυμα:"Έχει γίνει επαναφορά της συσκευής.Για να συνεχίσετε,συνδεθείτε με κάποιο λογαριασμό Google ο οποίος έχει συγχρονιστεί στο παρελθόν με αυτή τη συσκευή."Το πρόβλημα είναι ότι ενώ βάζω το gmail μου που είχα κ πριν το hard reset, δεν το δέχεται κ δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη συσκευή με κανένα τρόπο.Κάποια βοήθεια;
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 "Εχει συγχρονιστει στο παρελθον με αυτη την συσκευη....". Το gmail που ειχες , ειχες ενεργοποιησει τον συγχρονισμο;;
georgetlf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ναι, είχε συγχρονιστεί κανονικά με αυτή τη συσκευή το συγκεκριμένο gmail
georgetlf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι πολύ περίεργο μετά από hard reset να ζητάει λογαριασμό google για να ενεργοποιηθεί;Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον;
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πιθανον για ασφαλεια..... Κλεβεις ας υποθεσουμε ενα κινητο κλειδωμενο με μοτιβο , κωδικο ή ο,τι αλλο.... Η πρωτη δουλεια σου ειναι το hard reset.... Τωρα ομως σου ζητα gmail για να δουλεψει... Gmail που εχει συγχρονιστει με το τηλεφωνο.. Αρα αχρηστο εκτος και του φλασαρεις παλι την ρομ.... Το οτι δεν δεχεται το gmail σου με προβληματιζει...
georgetlf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πριν λίγο φλάσαρα τη ρομ με το odin,Μου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα! Πως είναι δυνατόν;
panos- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ξαναφλασαρε την ROM... Και αν δεν πήγαινε το αντιπροσωπεία.. Περίεργο που δεν το παιρνει...
georgetlf Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Την έχω φλασάρει δύο φορές χωρίς αποτέλεσμα
georgetlf Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Τι να πω ρε γμτ.. Πρώτη φορά το συναντώ!
panos- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αυτό είναι καινούριο κόλπο της Samsung? Δεν είναι μότο της Sam αλλά έχει τύχει σε εμένα και σε motorola μετά από reset αλλά το πήρε μόλις το εβαλα. Λίγο περίεργο αυτό που κάνει του φίλου μας..
AntiCambeR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μήπως είναι θέμα hardware σε συγκεκριμένες συσκευές ανεξάρτητα απο την έκδοση android?Μου κάνει εντύπωση,δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι τέτοιο.Η μήπως κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση ασφάλειας? Μεγάλη μα@@@ια που δεν του δέχεται το Gmail.Αν βάζει το σωστό Gmail ίσως να είναι κάποιο "κόλλημα" της Google.
greed_xa_xa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μετά από hard reset σε ένα samsung galaxy j5 μου Ζητάει επαλήθευση λογαριασμού google για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. Συγκεκριμένα βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Έχει γίνει επαναφορά της συσκευής. Για να συνεχίσετε,συνδεθείτε με κάποιο λογαριασμό Google ο οποίος έχει συγχρονιστεί στο παρελθόν με αυτή τη συσκευή." Το πρόβλημα είναι ότι ενώ βάζω το gmail μου που είχα κ πριν το hard reset, δεν το δέχεται κ δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τη συσκευή με κανένα τρόπο. Κάποια βοήθεια; Στο ίδιο πρόβλημα αλλά με παλιότερη συσκευή συνδέθηκα στο gmail μου, από εκεί πήγα στο "ο λογαριασμός μου"--> "σύνδεση και ασφάλεια" και εκεί κάτω κάτω στην επιλογή "Να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές:" το έβαλα στο ενεργό και δούλεψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα