stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια Εχθες εδωσα το thomson tg585 ρουτερακι π ειχα απο την forthnet σε ενα φιλο μου γιατι δεν ειχε και θελω να παρω ενα πιο καινούργιο και πιο δυνατο σε σημα. Πειτε καμια προταση με ποιο να το αντικαταστησω μεχρι 30-40 ευρω;;; θελω να εχει καλυτερη εμβελεια απο το thomson,μην κανει disconnect κτλπ και πως το συνδεω στο δικτυο μου το καινουργιο ρουτερ που θα παρω;;πως το συνχρονιζω στο δικτυο μου; Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2015 από stelios18120
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 υπαρχει sticky topic για αγορα adsl router.κατι σε νορμαλ λεφτα ειναι το tp ink 8970 (adsl) μετα tp link 8980(adsl +dual band) μετα 9980 (adsl+vdsl+dual band).αν καποιος θελει να παει σε πιο ακριβο Draytek 2760(vdsl/adsl). το thomson ειναι απο τα πιο σταθερα σε θεματα dc's οποτε αν δεν ειχε καποιο θεμα τοτε μπορει απλα να εχει θεμα η γραμμη σου. τωρα με 30-40 ευρω μονο το 8968 tp link.θα βαλεις username και password στο ρουτερ και εισαι ετοιμος.τα Vpi 8 vci 35 kai pppoe/llc ειναι ηδη Preconfigured. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα