Pankar95 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Έχει κανεις άλλος αυτή την αίσθηση; Για παρδειγμα θυμάμαι κάτι που έκανα ή κάπου που πήγα πέρισυ τον Οκτωβριο και τώρα σε λιγες μέρες θα ξαναπάω. Έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσε να ήταν ενα-δυο μήνες πριν, ΚΙ ΟΜΩΣ έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος απο τότε. Νομίζω πως για μένα ξεκίνησε να είναι έτσι περίπου απο το προηγούμενο καλοκαίρι και μετά. Απο τότες, κοιτώντας πίσω όλα όσα συνέβησαν μου φαινονται πολύ σαν "συμπυκνωμένα". Τι μου συμβαίνει;;
Mikeasdf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τελειωσες το σχολειο το προηγουμενο καλοκαιρι ετσι? Θα μπορουσε να ειναι κ αυτος ο λογος.Επισης παιζουν ρολο οι δραστηριοτητες που κανεις αλλα ο χρονος περναει γρηγορα ουτως η αλλως. Πριν 2 χρονια μπηκα φανταρος αλλα θα μπορουσα να ορκιστω οτι ηταν χθες
Pankar95 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τελειωσες το σχολειο το προηγουμενο καλοκαιρι ετσι? Θα μπορουσε να ειναι κ αυτος ο λογος.Επισης παιζουν ρολο οι δραστηριοτητες που κανεις αλλα ο χρονος περναει γρηγορα ουτως η αλλως. Πριν 2 χρονια μπηκα φανταρος αλλα θα μπορουσα να ορκιστω οτι ηταν χθες Οχι το προηγούμενο καλοκαίρι είχα ήδη τελειώσει ένα χρονο πριν και μου φαίνεται πολύ πιο μακρινό απο πχ πέρισυ. Πολλοί λένε πως όταν αρχίσει να γίνεται αυτο σημαίνει πως γερνας
Mikeasdf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Βλακειες.Ο χρονος περναει το ιδιο, το θεμα ειναι πως τον γεμιζεις.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τι μου συμβαίνει;; Τίποτα, (sh)it happens all the time.
Pankar95 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εύκολο να το λες όταν είσαι ένα προϊστορικο αρθρόποδο.
Mikeasdf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εύκολο να το λες όταν είσαι ένα προϊστορικο αρθρόποδο.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στο nick μου αναφέρεται ο Pankar Μike, δεν είναι βρισιά or something Γιόλο λέμε. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2015 από TriLoBiTe 1
hliastsek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τι μου συμβαίνει;; Δεν ειναι τιποτα, ταξιδευεις στον χρονο...
Mikeasdf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Στο nick μου αναφέρεται Μike, δεν είναι βρισιά or something Γιόλο λέμε. Δεν το ειχα ψαξει ποτε 1
Pankar95 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι τιποτα, ταξιδευεις στον χρονο...Λες; Ισως το σταματήσω προσωρινά πηγαίνοντας για ύπνο αλλά πρέπει να βρω και πιο μόνιμη λύση.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν το ειχα ψαξει ποτε Δεν παρακολουθείς το κεραυνοβόλο θρεντ. Ούτε καν το πάλαι ποτέ οφίσιαλ οφτόπικ θρεντ.. Αδικαιολόγητος. Διάβασέ τα τώρα που γυρίζει γιατί ο χρόνος περνάει όλο και πιο γρήγορα. 1
Mikeasdf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν παρακολουθείς το κεραυνοβόλο θρεντ. Ούτε καν το πάλαι ποτέ οφίσιαλ οφτόπικ θρεντ.. Αδικαιολόγητος. Διάβασέ τα τώρα που γυρίζει γιατί ο χρόνος περνάει όλο και πιο γρήγορα. Χαχαχα διαφωτισε με
Pankar95 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Διάβασέ τα τώρα που γυρίζει γιατί ο χρόνος περνάει όλο και πιο γρήγορα.Το παράξενο είναι πως δεν διάβαζε βιβλια για προϊστορικά ζώα μικρος.Βιβλία-ντοκυμαντέρ TV-DVD απο εφημερίδες τα είχα ξετινάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα