Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ είναι μόνο ίντερνετ και βιβλιοθήκη. Δεν έχουμε βιβλΊα. Μεταπτυχιακό στην Εσθονία

Το Ms που ήμουν ήταν το ίδιο, με lecture slides/PD compilations με σχετικά κεφάλαια από διάφορα βιβλία & συμβουλές για αγορά βιβλίων που θεωρούνταν(και θεωρούνται) τα καλύτερα στον χώρο.Όλα αυτά σε PDF μορφή στο portal του μαθήματος και εμμέσως πλην σαφώς μας έλεγαν εάν μπορείς να το βρεις τζάμπα το βιβλίο ή όχι.

Προσωπικά αγόρασα, μεταχειρισμένα, μόνο τα βιβλία για μαθήματα που ήταν σχετικά με την ειδίκευση μου(περί το 30% των μαθημάτων δηλαδή και σε αυτά δεν έδωσα ποτέ πάνω από ~20€ με μεταφορικά.

Βέβαια έχω ακούσει για την Αγγλαιτέρα,σε ορισμένα ιδρύματα, ότι παίζει κατάσταση ίδια με τα Ελ πανεπιστήμια. Καθηγητάδες απαιτούν να αγοράσεις το βιβλίο τους,ειδάλλως δεν βλέπεις χαΐρι στις εξετάσεις.

Δημοσ.

Νομίζω οτι θα ηταν καλύτερο να φτιάξεις αγγελιες και να τις κολλησεις σε πινακες ανακοινωσεων της σχολής σου ή στη βιβλιοθηκη/αναγνωστηριο της. Επίσης κοιταξε πχ αν η σχολη σου εχει καποιο ανεπισημο forum στο ίντερνετ (πχ ξερω οτι ιατρικες και βιολογικα εχουν σιγουρα). Στο insomnia και τη ΧΕ θα ψάξει κάποιος δυσκολοτερα.

Δημοσ.

Ανέβασα και στο φόρουμ της σχολής μου. Ελπίζω να βγεί κάτι.... Κάποια από τα βιβλία της σχολής μου, όλο και κάτι έχουν να προσφέρουν. Κάποια άλλα όμως! Ασ'τα να πάνε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...