ntelis1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα. Σκέφτομαι να αγοράσω κατι απο dark net ! Η αποστολη θα γινει με ταχυδρομείο λογικά δεν εχω αγοράσει ποτε. Δεν ειναι ναρκωτικά κλπ. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα; Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με αγορές αν εχει κανει πως γίνεται κλπ; Πληρώνω τα στέλνουν με κούριερ και απλα τα παραλαμβάνω; Sent from my iPhone using Insomnia Καλησπερα στη παρεα. Σκέφτομαι να αγοράσω κατι απο dark net ! Η αποστολη θα γινει με ταχυδρομείο λογικά, δεν εχω αγοράσει ποτε. Δεν ειναι ναρκωτικά κλπ. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα; Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με αγορές αν εχει κανει πως γίνεται κλπ; Πληρώνω τα στέλνουν με κούριερ και απλα τα παραλαμβάνω; <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia Καλησπερα στη παρεα. Σκέφτομαι να αγοράσω κατι απο dark net ! Η αποστολη θα γινει με ταχυδρομείο λογικά ,δεν εχω αγοράσει ποτε. Δεν ειναι ναρκωτικά κλπ. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα; Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με αγορές αν εχει κανει πως γίνεται κλπ; Πληρώνω τα στέλνουν με κούριερ και απλα τα παραλαμβάνω; Sent from my iPhone using Insomnia
discoboyminimal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 απλα τα παραλαμβάνω - hmm...πληθυντικος- ναρκοτικα πηρες ρε?
ntelis1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν εχει καμια σχέση με ναρκωτικά. Απλα δεν ειναι τόσο νόμιμο. Με ναρκωτικά κλπ δεν εχει σχέση ουτε όπλα. Sent from my iPhone using Insomnia
NEFTIS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Στην dark μερια ολα ειναι πιθανα. Κανενας δε θα σε προστατεψει. Εδω υπο το φως του ηλιου και φυλαγεσαι. {Δεν πιστευω να 'ναι τιποτα ανθρωπινες συκωταριες...?}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα