Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα. Σκέφτομαι να αγοράσω κατι απο dark net ! Η αποστολη θα γινει με ταχυδρομείο λογικά δεν εχω αγοράσει ποτε. Δεν ειναι ναρκωτικά κλπ. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα; Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με αγορές αν εχει κανει πως γίνεται κλπ; Πληρώνω τα στέλνουν με κούριερ και απλα τα παραλαμβάνω;

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλησπερα στη παρεα. Σκέφτομαι να αγοράσω κατι απο dark net ! Η αποστολη θα γινει με ταχυδρομείο λογικά, δεν εχω αγοράσει ποτε. Δεν ειναι ναρκωτικά κλπ. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα; Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με αγορές αν εχει κανει πως γίνεται κλπ; Πληρώνω τα στέλνουν με κούριερ και απλα τα παραλαμβάνω; <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Καλησπερα στη παρεα. Σκέφτομαι να αγοράσω κατι απο dark net ! Η αποστολη θα γινει με ταχυδρομείο λογικά ,δεν εχω αγοράσει ποτε. Δεν ειναι ναρκωτικά κλπ. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα; Μπορει καποιος να με βοηθήσει σχετικά με αγορές αν εχει κανει πως γίνεται κλπ; Πληρώνω τα στέλνουν με κούριερ και απλα τα παραλαμβάνω;

Δημοσ.

Οχι δεν εχει καμια σχέση με ναρκωτικά. Απλα δεν ειναι τόσο νόμιμο. Με ναρκωτικά κλπ δεν εχει σχέση ουτε όπλα.

Δημοσ.

Στην dark μερια ολα ειναι πιθανα. Κανενας δε θα σε προστατεψει.

Εδω υπο το φως του ηλιου και φυλαγεσαι.

{Δεν πιστευω να 'ναι τιποτα ανθρωπινες συκωταριες...?}

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...