Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λογαριασμό μου στο hotmail, λαμβάνω άσχετα email (spam) από τον εαυτό μου χωρίς να τα στέλνω εγώ, Δεν μπορώ να τα κάνω block αλλά ούτε και να βρω λύση στο θέμα αυτό. Τι φταίει, γνωρίζει κανείς;

• Moderators
Δημοσ.

Αλλαξε τον κωδικο σου, τα security questions, τα alternative emails και γενικα οτιδηποτε εχει να κανει με την προσβαση στον λογαριασμο σου.

Δημοσ.

πολυ πιθανο ο υπο-τιτλος του email που σου ερχεται , να αναφερει απλα το mail σου.

κανοντας σε να νομιζεις οτι το εστειλε το δικο σου email σε εσενα.

μου εχει τυχει σε spam mail να λεει την διευθηνση μου πανω πανω και το ονομα μου.

για αρχη τσεκαρε το mail που σου ηρθε εχει επιλογη View Message Source.

αναφερει αναλυτικο το που ποιος και γιατι.

καλο θα ηταν φυσικα οπως προειπε ο gio ν αλλαξεις τα ευαισθητα στοιχεια σου αυτα , αλλα αν συνεχισει να σου ερχονται τετοια μην παραξενευτεις πρεπει να δεις και τον υπολογιστη σου για καναν ιουλη μετα :)

Δημοσ.

1. Iός δε νομίζω να είναι γιατί είμαι με mac!

2. Εάν το είχαν στείλει από μένα δεν θα το έβλεπα στα sent μου?

3. Δεν πρόκειται για να είναι γραμμένο το email μου στον υπότιτλο και να μπερδεύομαι, είναι από το δικό μου email σταλμένο!

4. Που είναι το message source? Δεν το βλέπω!

Δημοσ.

2-3 σειρα λεει

πχ

Authentication-Results: hotmail.com; spf=pass (sender IP is χχχ.χχ.χχχ.χχχ; identity alignment result is pass and alignment mode is strict) smtp.mailfrom=χχχχ@ath.forthnet.gr; dkim=none (identity alignment result is pass and alignment mode is strict) header.d=ath.forthnet.gr; x-hmca=pass header.id=χχχ@ath.forthnet.gr
X-SID-PRA: χχχ@χχχ.gr

• Like 1
Δημοσ.

Στο δικό μου λέει χοντρικά τα παρακάτω...

identity alignment result is fail and alignment mode is relaxed

επίσης δεν βλέπω πουθενά τον πάροχό μου όπως σε εσένα δείχνει τη forthnet για παράδειγμα!

Δημοσ.

στο x-sid-pra τι λεει εσενα?

εμενα δεν μου γραφει τον παροχο.

γραφει την ip με μπλε του αποστολεα , στα πρωτα κοκκινα γραφει τον user XXX.που ανηκει στην ath.forthnet.gr

το ιδιο και στα δευτερα κοκκινα γραμματα.

και στα 3α κοκκινα , εκει που λεει x-sid-pra λεει τον αποστολεα.την διευθυνση του email του . χχχ@forthnet.gr συγκεκριμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...