aris1986 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 5/5 2 φορές εγώ. Και ένας φίλος μου μαζί είμασταν κέρδισε 2 7 άρια στην ίδια κλήρωση 4080 ευρώ μπήκαν στην εθνική την επόμενη μέρα.
glix Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 σωστα λενε μερικοι οτι το καλυτερο στον ΟΠΑΠ ειναι το Παμε στοιχημα (αλλα και εκει κλεβει ο οπαπ με τον τροπο του)...Μην νομιζεται οτι εκει ειναι σωστος ...Γενικα ο τζογος ειναι καλος παντα με μετρο, αλλα υπαρχουν και κερδισμενα ατομα τα οποια παιζουν σωστο στοιχημα....Το σωστο στοιχημα ομως ειναι αλλο θεμα.Τωρα στο θεμα μας , το ΚΙΝΟ , ειναι παιχνιδι το οποιο βλεπει πρωτα ποιους αριθμους εχουμε παιξει και μετα αυτος βγαζει 20 "στην τυχη" που δεν ειναι καθολου ετσι ομως.Με απλα λογια , βλεπει ποιοι αριθμοι εχουν παιξει οι παικτες, και αυτο(δηλαδη ο αλγοριθμος του ΚΙΝΟ) δινει το 30-40% (περιπου) απ τα χρηματα που εχουν παιχτει στην καθε κληρωση.Μην νομιζετε οτι επειδη η κληρωση κοστιζει 50 λεπτα, ο οπαπ τα παιρνει ολα. υπαρχουν ποσοστα πρακτορα και αλλα πολλα που ο κοσμος δεν γνωριζει. Τα λεω ολα αυτα καθως περναω καθημερινα 5-8 ωρες με φιλο μου πρακτορα μεσα στις μηχανες και τα βλεπω καθε μερα. Δεν υπαρχει καλη επιτυχια σστα παιχνιδια.Παραδειγμα και στα ΣΚΡΑΤΣ ομως... να δειτε οτι δεν ειναι ολα τοσο ομορφα οπως ειναι στις διαφημισεις.Βγαζει ο ΟΠΑΠ 1000 δελτια του 1Ε ,και τα πουλαει . Εστω οτι τα αγοραζουν 1000 διαφορετικα ατομα αυτα τα δελτια .Τα κερδη που θα εχουν αυτα τα 1000δελτια , θα ειναι περιπου 500-700Ε βαρια βαρια.Στην ουσια ειναι σαν να βαζουμε ολοι σε μια σακουλα απο 1 ευρω και να λεμε "20 απο εμας θα παρουν απο 50 ευρω αλλα χωρις τον οπαπ στην μεση. Υ.Γ Στα 1000Ευρω ΚΙΝΟ την μερα, ο πρακτορας κερδιζει περιπου 80Ε. οποτε το ποσοστο ειναι 8% , και παει αναλογα τα παιχνιδια. γι αυτο εχει και σημασια που τα παιζετε .... Εχω προσεξει και το αλλο.. Καθε μερα την ιδια ωρα, βγαινουν οι ιδιοι αριθμοι!Πχ την τριτη στις 4 και 20 η ωρα πχ, θα βγουν οι αριθμοι :9,16,23,41,58,66,67,72,86.Ε, την τεταρτη την αλλη μερα δηλαδη, την ιδια ωρα ακριβως 16:20, θα βγουν οι ιδιοι αριθμοι κατα 88% ! Δεν ισχυει κατι τετοιο 4 νουμερα, δεν υπαρχει κερδισμενος οποιος το λεει ειτε small sample size ειτε ψευτης. αυτο που λες , το λενε ατομα τα οποια δεν μπορουν να κανουν αυτο που κανουν οι κερδισμενοι παιχτες.Δεν μπορουν να καταλαβουν τι κανουν λαθος ή δεν μπορουν να το δεχθουν . Ο ελληνας πολυ δυσκολα παραδεχεται οτι καποιος αλλος μπορει να κερδισει ευκολα χρηματα σε εναν τομεα που "πιστευει" ο ιδιος οτι δεν χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια . Βλεπω ατομα που ερχονται , ανοιγουν στο μαγαζι μια εφημεριδα ,μου παιζουν 4 αγωνες με 20-50 Ευρω και περιμενουν να κερδισουν επειδη διαβασαν καποιον που ειναι η δουλεια του να τα λεει αυτα καθε μερα, και επειδη μου βαζει ενα "σεβαστο μεροκαματο στο δελτιο" ειναι σχεδον "γι αυτον" οτι θα κερδισει. Μιλαω για στοιχημα τωρα. Σε ολα τα αλλα παιχνιδια εισαι χαμενος σε βαθος χρονου.
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τι κανουν οι κερδισμενοι παιχτες στο κινο για πες..
JimasGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Άμα είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει. Εγώ μπήκα μέσα μετά από παρακάλια φιλων έπαιξα 4 νούμερα ούτε τα είδα. Πηρα το πενηντάρικο κ έφυγα κύριος.
anwnymh29 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Επαιξα 5 ευρωπουλα σημερα 50 λεπτα την καθε κληρωση..3 και 4 αριθμους..δεν εκατσε!!Ηρθε διπλα μου ενας πραγματικα "αρρωστος" και μου εδειξε αγορασμενα δελτια αξιας 900 ευρω στο συνολο!!επαθα πλακα!!
glix Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Άμα είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει. Εγώ μπήκα μέσα μετά από παρακάλια φιλων έπαιξα 4 νούμερα ούτε τα είδα. Πηρα το πενηντάρικο κ έφυγα κύριος. Δεν υπαρχουν τετοιοι σε βαθος χρονου εισαι χαμενος .Μονο εαν μπεις 5 φορες και πιασεις ενα μεγαλο ποσο και απο τοτε δεν παιξεις ποτε σου ξανα. Επαιξα 5 ευρωπουλα σημερα 50 λεπτα την καθε κληρωση..3 και 4 αριθμους..δεν εκατσε!!Ηρθε διπλα μου ενας πραγματικα "αρρωστος" και μου εδειξε αγορασμενα δελτια αξιας 900 ευρω στο συνολο!!επαθα πλακα!! φαντασου αυτος ποσα (εχτρα) χανει απ τους φορους σε περιπτωση που κερδισει .(που σιγουρα εχει κερδισει 2-3 φορες ενα δυνατο ποσο ωστε να φτανει να παιζει τετοια ποσα).
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 προσοχή στον εθισμό σε αυτό το παιχνίδι-παγίδα . Καλύτερα παίξτε ΤΖΟΚΕΡ/ΛΟΤΤΟ ή Πάμε Στοίχημα . 1
mylo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 σωστα λενε μερικοι οτι το καλυτερο στον ΟΠΑΠ ειναι το Παμε στοιχημα (αλλα και εκει κλεβει ο οπαπ με τον τροπο του)...Μην νομιζεται οτι εκει ειναι σωστος ...Γενικα ο τζογος ειναι καλος παντα με μετρο, αλλα υπαρχουν και κερδισμενα ατομα τα οποια παιζουν σωστο στοιχημα....Το σωστο στοιχημα ομως ειναι αλλο θεμα. Τωρα στο θεμα μας , το ΚΙΝΟ , ειναι παιχνιδι το οποιο βλεπει πρωτα ποιους αριθμους εχουμε παιξει και μετα αυτος βγαζει 20 "στην τυχη" που δεν ειναι καθολου ετσι ομως. Με απλα λογια , βλεπει ποιοι αριθμοι εχουν παιξει οι παικτες, και αυτο(δηλαδη ο αλγοριθμος του ΚΙΝΟ) δινει το 30-40% (περιπου) απ τα χρηματα που εχουν παιχτει στην καθε κληρωση.Μην νομιζετε οτι επειδη η κληρωση κοστιζει 50 λεπτα, ο οπαπ τα παιρνει ολα. υπαρχουν ποσοστα πρακτορα και αλλα πολλα που ο κοσμος δεν γνωριζει. Τα λεω ολα αυτα καθως περναω καθημερινα 5-8 ωρες με φιλο μου πρακτορα μεσα στις μηχανες και τα βλεπω καθε μερα. Δεν υπαρχει καλη επιτυχια σστα παιχνιδια. Παραδειγμα και στα ΣΚΡΑΤΣ ομως... να δειτε οτι δεν ειναι ολα τοσο ομορφα οπως ειναι στις διαφημισεις. Βγαζει ο ΟΠΑΠ 1000 δελτια του 1Ε ,και τα πουλαει . Εστω οτι τα αγοραζουν 1000 διαφορετικα ατομα αυτα τα δελτια . Τα κερδη που θα εχουν αυτα τα 1000δελτια , θα ειναι περιπου 500-700Ε βαρια βαρια. Στην ουσια ειναι σαν να βαζουμε ολοι σε μια σακουλα απο 1 ευρω και να λεμε "20 απο εμας θα παρουν απο 50 ευρω αλλα χωρις τον οπαπ στην μεση. Υ.Γ Στα 1000Ευρω ΚΙΝΟ την μερα, ο πρακτορας κερδιζει περιπου 80Ε. οποτε το ποσοστο ειναι 8% , και παει αναλογα τα παιχνιδια. γι αυτο εχει και σημασια που τα παιζετε .... Δεν ισχυει κατι τετοιο αυτο που λες , το λενε ατομα τα οποια δεν μπορουν να κανουν αυτο που κανουν οι κερδισμενοι παιχτες. Δεν μπορουν να καταλαβουν τι κανουν λαθος ή δεν μπορουν να το δεχθουν . Ο ελληνας πολυ δυσκολα παραδεχεται οτι καποιος αλλος μπορει να κερδισει ευκολα χρηματα σε εναν τομεα που "πιστευει" ο ιδιος οτι δεν χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια . Βλεπω ατομα που ερχονται , ανοιγουν στο μαγαζι μια εφημεριδα ,μου παιζουν 4 αγωνες με 20-50 Ευρω και περιμενουν να κερδισουν επειδη διαβασαν καποιον που ειναι η δουλεια του να τα λεει αυτα καθε μερα, και επειδη μου βαζει ενα "σεβαστο μεροκαματο στο δελτιο" ειναι σχεδον "γι αυτον" οτι θα κερδισει. Μιλαω για στοιχημα τωρα. Σε ολα τα αλλα παιχνιδια εισαι χαμενος σε βαθος χρονου. αυτό το διαπίστωσες από φίλο σου πράκτορα στον οποίο περνάς ένα 8ωρο την ημέρα? μάλιστα. ανέπτυξε δλδ ο οπαπ ένα λογισμικό με τεράστια υπολογιστική δυνατότητα εντός ολίγων Sec και εσύ το μυρίστηκες έτσι απλά.
duende Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 σιγα τη τρελλη υπολογιστικη δυνατοτητα που χρειαζεται.. οποιοσδηποτε μη "αρρωστος" με τον τζογο μπορει να καταλαβει πως οτιδηποτε βασιζεται σε "τυχαιες" κληρωσεις αριθμων απο υπολογιστη ειναι μουφα.στημενο.φτιαγμενο για να χανεις. πως αλλιως να το πω. τι να παιξεις κινο, τι να παιξεις online κουλοχερη, τα ιδια σκατα ειναι
johnkal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εκ προοιμιου γελοια η ερωτηση αλλα θα ρωτησω..Ποιο ειναι το καλυτερο συστημα?Εννοω ποσοι αριθμοι και ποιοι?οχι συγκεκριμενα αλλα σκορποχωρι ή κοντινοι αριθμοι?? Κανενας κερδισμενος να μας πει εμπειριες και συστηματα? ΔΕΝ υπάρχουν συστήματα ούτε μακροχρόνια κερδισμένοι από παιχνίδια τύχης. Όλοι οι αριθμοί είναι πιθανό να έρθουν ανεξάρτητα από το τι ήρθε στις προηγούμενες κληρωσεις. Περίεργα σχήματα, κοντινοί αριθμοί, επαναλήψεις κτλ τυχαίνουν απλά. Ο τζόγος είναι για να πηγαίνεις κουβά και συγκεκριμένα οι πελάτες του ΟΠΑΠ είναι μεγαλοκουβάδες επειδή χάνουν τα περισσότερα. Όλα του τα παιχνίδια είναι φτιαγμένα με χάλια πιθανότητες και πληρωμές της πλάκας που παίζουν άτομα χαμηλής νοημοσύνης ή εξαρτημένα από τον τζόγο. Τουλάχιστον στα παιχνίδια του καζίνο υπάρχει δέλεαρ για να την πατήσει κάποιος οπότε είναι λιγότερο μαλάκας! Καλύτερα να πηγαινεις Πάρνηθα ή σε λέσχες μια φορά το μήνα με ένα 50αρικο .. θα παιρνάς καλύτερα και θα χάνεις λιγότερα αν είσαι συγκρατημένη. Τα παραπάνω στα λέω με κάθε ειλικρίνεια για να σε "ταρακουνήσω" και μάλιστα ως τζογαδόρος. Καλύτερα να τα φας σε σουβλάκια ή να κεράσεις τις φίλες σου! Όσοι ανέφεραν το στοίχημα πως είναι πιο κερδοφόρο (για την ακρίβεια λιγότερο ζημιογόνο) ισχύει αλλά στο internet, ΟΧΙ στον ΟΠΑΠ! Δείτε αποδόσεις για παράδειγμα που δίνει σε Μονά/Ζυγά με 50% πιθανότητα επαλήθευσης . ουσιαστικά ακόμα και όταν κερδίζεις χάνεις! Στα live είναι ακόμα χειρότερες οι αποδόσεις σε σημειο κοροιδίας με γκανιότα που φτάνει και 20%! Επίσης όποτε δεν τον συμφέρει κλειδώνει τα στοιχήματα, πχ σε μπάσκετ και τέννις ειδικά όταν χάνει το φαβορί για να μη πληρώσει παραπάνω από 3.5 την ανατροπή το κάνει πάντα! 1
anwnymh29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εχεις απολυτο δικιο John .. Γελασα πολυ με αυτο που ειπες "καλυτερα να τα φας σε σουβλακια" , μου το εχουν πει αλλοι 2-3 ! Κοιτα τωρα τελευταια παιζω πιο συχνα γιατι με εχει βαλει μια φιλη στο τρυπακι κατα τα αλλα 5-6 φορες τον χρονο επαιζα,κανενα 10 ευρω μην φανταστεις τρελα ποσα,γιατι δεν εχω κιολας..ευτυχως κιολας γιατι εχω το μικροβιο του τζογου..ω ναι! Δεν ξερω κατα ποσο ειναι μουφα το παιχνιδι,σιγουρα ομως ειναι πολυ δυσκολο να κερδισεις ενα ποσο ή να πιασεις ενα 5αρι πχ..Παντως στα εκατομμυρια δελτια που παιζονται καθημερινα ε ολο και καποιος θα πεσει μεσα στους αριθμους,αφου ομως εχει πεσει εξω οικονομικα διοτι κακα τα ψεμματα καθονται ολη μερα στο πρακτορειο και ριχνουν πολυ χρημα. Βεβαια σε αυτο δεν φταιει κανενας ΟΠΑΠ αλλα το μυαλο τους και το "μικροβιο"..
petros_samurai Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Και βεβαια φταιει ο ΟΠΑΠ,η απατη ειναι παρανομη και αυτο που κανουν αυτες οι εταιριες ειναι να παραπλανουν τους ανθρωπους που ψαχνουν λυσεις εκει.Ο ΟΠΑΠ εξαγοραζει την ποινη του δινοντας μερος τον κερδων του στο κρατος και το κρατος του κραταει πλατες. Απο κει και περα δεν υπαρχει κανενα "μικροβιο" του τζογου,αυτα ειναι φιλοσοφικες λακαμιες.Απλα δεν εισαι anwnymh29 αλλα anorimi29.
anwnymh29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Και βεβαια φταιει ο ΟΠΑΠ,η απατη ειναι παρανομη και αυτο που κανουν αυτες οι εταιριες ειναι να εξαπίστευτο είναιυν τους ανθρωπους που ψαχνουν λυσεις εκει.Απο κει και περα ο ΟΠΑΠ εξαγοραζει την ποινη του δινοντας μερος τον κερδων του στο κρατος και το κρατος του κραταει πλατες. Στο πρακτορειο κανεις δεν σε βαζει μεσα δια της βιας.. Και το τσιγαρο σκοτωνει αλλα μια χαρα ανετα πωλειται.
ADHD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι μουφα το παιχνιδι,σιγουρα ομως ειναι πολυ δυσκολο να κερδισεις ενα ποσο ή να πιασεις ενα 5αρι πχ..Παντως στα εκατομμυρια δελτια που παιζονται καθημερινα ε ολο και καποιος θα πεσει μεσα στους αριθμους,αφου ομως εχει πεσει εξω οικονομικα διοτι κακα τα ψεμματα καθονται ολη μερα στο πρακτορειο και ριχνουν πολυ χρημα. Βεβαια σε αυτο δεν φταιει κανενας ΟΠΑΠ αλλα το μυαλο τους και το "μικροβιο".. Τι εννοεις "μουφα"?? ειναι εξαιρετικα απλο παιχνιδι εχεις αυτες τις πιθανοτητες δεν σε πληρωνουμε με βαση αυτες αλλα λεμε ενα 20% παρακατω το οποιο ειναι τεραστιο ποσοστο, οτι και να γινει θα ειμαστε κερδισμενοι. Δεν υπαρχει κανενα μικροβιο μονο ελλειπης γνωση και χαμηλο IQ σε αυτους που ειναι ολη μερα στα πρακτορεια. Καλυτερα πηγαινε καζινο και ριξε ενα κοκκινο-μαυρο οτι γινει και εφυγες παρα να προσπαθεις να κερδισεις στο κινο.
petros_samurai Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Και βεβαια δια της βιας σε βαζει,σου στερει την μαθηση και την γνωση.Χωρις αυτα εισαι ανοητος και τυφλος,τοτε λες ... "δεν παω να παιξω κινο?" edit :Δεν εννοω,ουτε θελω να σε πω ανοητη η κατι τετοιο.Μιλαω γενικα και πρωτα απ'ολα για τον εαυτο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα