Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο τίτλος.

flirting-dog.jpg

Βγάλτε τα από μέσα σας, περιγράψτε τις εμπειρίες σας. Είτε τρόποι που σας την έχουν πέσει είτε πεσίματα που έχετε κάνει εσείς.

Σημ.: παρακαλώ να μην αναφερθείτε σε πεσίματα από ποδήλατα, σκάλες κλπ. γιατί θα βγούμε off topic.

Θα αρχίσω με πρόσφατο περιστατικό, χθες το βράδυ συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι.
Περπατούσα μοναχούλα στον πεζόδρομο και σε μια φάση σταμάτησα. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται μπροστά μου ένας νεαρός που πριν περπατούσε πίσω μου. Μου λέει 'Μισό λεπτό, κάτι έχεις πάνω στα μαλλιά σου!'. Ως ηλίθια που φοβάται κάθε είδους έντομο [εκτός από τζιτζίκια και πεταλούδες] αρχίζω να ψαχουλεύω τα μαλλιά μου. Μου λέει 'Μου επιτρέπεις να σε βοηθήσω;' Και κάνει κίνηση να ακουμπήσει τα μαλλιά μου και μου εμφανίζει χαρτάκι στο χέρι του. Με τ'όνομά του, μια χαμογελαστή φατσούλα και το κινητό του. Μου το δίνει, εγώ πρέπει νά'χα το ύφος αμήχανης χαμογελαστής αγελάδας, και μου λέει 'Ελπίζω να επικοινωνήσεις και να σε ξαναδώ.' Χαιρέτησα ευγενικά.

Plot twist: λίγα μέτρα πιο πέρα με περίμενε τ'αγόρι μου. [Ήταν όμως πλάτη και δεν είδε το περιστατικό :P ] Τον πλησιάζω και του δίνω το χαρτάκι XD διασκεδάσαμε λιγουλάκι.

Άντε, σειρά σας κορίτσα και αγόρια!

• Like 8
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και κάνει κίνηση να ακουμπήσει τα μαλλιά μου και μου εμφανίζει χαρτάκι στο χέρι του. 

Τον μπαγασα , αλλοι κουβαλανε την επαγγελματικη καρτα αυτος την χωσιαρικη

8/10

• Like 5
Δημοσ.

Με την τωρινή κοπέλα που όταν είχαμε πρωτοβρεθει πριν 4 χρόνια ενώ είχε φάει στήσιμο 10 λεπτών φτάνω εγώ και με περίμενε πλάτη, είχα την τρομερή ιδέα να την "τρομάξω" φωνάζοντας την απότομα ,τρόμαξε τελικά μου λέει ωραίο μπουφαν (αργότερα έμαθα οτι ήθελε να φύγει μόλις είδε το μπουφαν)

• Like 1
Δημοσ.

Στο πανεπιστήμιο Πατρών παλιά υπήρχε ο τραγικός που γύριζε μέσα με το αυτοκίνητο του και πετούσε το χαρτάκι με το τηλέφωνο του σε παρέες κοριτσιών. Το έχω ακούσει από πολλές οπότε ισχύει. Δεν είναι γλυκούλικο πέσιμο αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο τίτλος.

flirting-dog.jpg

Βγάλτε τα από μέσα σας, περιγράψτε τις εμπειρίες σας. Είτε τρόποι που σας την έχουν πέσει είτε πεσίματα που έχετε κάνει εσείς.

Σημ.: παρακαλώ να μην αναφερθείτε σε πεσίματα από ποδήλατα, σκάλες κλπ. γιατί θα βγούμε off topic.

Θα αρχίσω με πρόσφατο περιστατικό, χθες το βράδυ συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι.

Περπατούσα μοναχούλα στον πεζόδρομο και σε μια φάση σταμάτησα. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται μπροστά μου ένας νεαρός που πριν περπατούσε πίσω μου. Μου λέει 'Μισό λεπτό, κάτι έχεις πάνω στα μαλλιά σου!'. Ως ηλίθια που φοβάται κάθε είδους έντομο [εκτός από τζιτζίκια και πεταλούδες] αρχίζω να ψαχουλεύω τα μαλλιά μου. Μου λέει 'Μου επιτρέπεις να σε βοηθήσω;' Και κάνει κίνηση να ακουμπήσει τα μαλλιά μου και μου εμφανίζει χαρτάκι στο χέρι του. Με τ'όνομά του, μια χαμογελαστή φατσούλα και το κινητό του. Μου το δίνει, εγώ πρέπει νά'χα το ύφος αμήχανης χαμογελαστής αγελάδας, και μου λέει 'Ελπίζω να επικοινωνήσεις και να σε ξαναδώ.' Χαιρέτησα ευγενικά.

Plot twist: λίγα μέτρα πιο πέρα με περίμενε τ'αγόρι μου. [Ήταν όμως πλάτη και δεν είδε το περιστατικό :P ] Τον πλησιάζω και του δίνω το χαρτάκι XD διασκεδάσαμε λιγουλάκι.

Άντε, σειρά σας κορίτσα και αγόρια!

Το ενδιαφέρον θα ηταν να μας πεις αν ο τύπος θα είχε ελπίδα αν δεν ειχες αγόρι. :)

• Like 2
Δημοσ.

He wasn't my type ... οπότε μάλλον όχι :P

Άρα το συμπέρασμα είναι ότι αν είναι "your type" (γενικά, δεν μιλάω για σένα) δεν έχει και τόση σημασία το είδος πεσίματος...:)

• Like 13
Δημοσ.

Στην Πάρο είμασταν σε club (ελληνάδικο θαρρώ) με την κολλητή μου πριν κάμποσα χρόνια (γύρω στα 20 και οι δυο). Γυρνάει τύπος ψιλομεθυσμένος και ντιριντάχτας και αρχίζει να της λέει οτι είναι θεά και τι κουκλάρα μανίτσα μου κτλ. Η κολλητή μου τον αγνοεί, ώσπου έρχεται ακόμα πιο κοντά μας και αρχίζει να γκαρίζει: "Μπορώ να κάνω τα πάντα για σενα! Πες μου τι να κάνω και θα το κάνω ΤΩΡΑ!" Γυρνάει η δικιά μου και του κάνει "Κάνε μια τούμπα", οπότε ο τύπος σαστισμένος "Που; Εδώ;" Μας έφυγαν τα ποτήρια από τα χέρια.

• Like 3
Δημοσ.

Άρα το συμπέρασμα είναι ότι αν είναι "your type" (γενικά, δεν μιλάω για σένα) δεν έχει και τόση σημασία το είδος πεσίματος... :)

Επιτυχία = συνδυασμός πεσίματος/type/timing ;)

• Like 4
Δημοσ.

Εγω πηγαινα σε ενα μπαρακι με την κοπελα μου, ο μπαρμαν αγαπουσε αντρες χχαχα..

Φευγει η κοπελα μου να παει τουαλετα, επιασε το αφεντικο να τον δωσει τα κλειδια απο το γραφειο του. Ηθελε να ανεβουμε πανω να σκυψει να μου πει συγνωμη(χααχχαχα). Το αφεντικο του αρνηθηκε.

Εγω το εμαθα οταν τον απολυσε και μετα.

Απορουσα με την κοπελα μου γιατι μας κερνουσε...χαχχαα

Δημοσ.

Εγω πηγαινα σε ενα μπαρακι με την κοπελα μου, ο μπαρμαν αγαπουσε αντρες χχαχα..

Φευγει η κοπελα μου να παει τουαλετα, επιασε το αφεντικο να τον δωσει τα κλειδια απο το γραφειο του. Ηθελε να ανεβουμε πανω να σκυψει να μου πει συγνωμη(χααχχαχα). Το αφεντικο του αρνηθηκε.

Εγω το εμαθα οταν τον απολυσε και μετα.

Απορουσα με την κοπελα μου γιατι μας κερνουσε...χαχχαα

Πού είναι το πέσιμο, δεν κατάλαβα.

Στο λοντον, καμντεν προ αμνημονευτων, ρωτάω τύπο πανέμορφο που αράζει και εύκολα κάνει παιχνιδι (χώμα εμείς, χώμα αυτος) προς τα που να πάμε για το τάδε μέρος. Εμφανίζει μια κιθάρα από την πλάτη και συνθέτει ένα τραγούδι στα γρήγορα με τις οδηγίες για το δρόμο το οποίο αλλάζει θέμα μετά και καταλήγει σε I love u- I love u, και με κοιτάει σε αυτούς τους στίχους. Ο ήλιος λάμπει, στο μυαλό μου (λέμε τωρα) ουράνια τόξα, αλλά σε λιγες ωρες είναι η πτήση. Φεύγουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Και κάνει κίνηση να ακουμπήσει τα μαλλιά μου και μου εμφανίζει χαρτάκι στο χέρι του. Με τ'όνομά του, μια χαμογελαστή φατσούλα και το κινητό του.

Βαζω στοίχημα οτι ηθελε να το βγαλει πισω απο το αυτί σου, αλλά δεν έκατσε καλά η φάση.

Δημοσ.

Στη τρίτη Δημοτικού είχα πάρει δύο κρουασάν, το ένα το έδωσα στη Μελίνα και της ζήτησα να τα φτιάξουμε.

Και "χαχαχα" γελάσαμε.

Και το φαγε.

Και τι ωραία που περάσαμε.

Και την επόμενη ώρα τα εφτιαξε με τον Χριστόφορο.

Μελινακι αν το διαβάζεις μου χρωστάς 100 δραχμές.

Αυτό θα ήταν ωραίο να το κάνεις σε γυναικολογικό ιατρείο.

Ή μετά από κολονοσκοπηση.

Νομίζω πως θα εκτιμήσει το χιούμορ, αλλιώς δεν αξίζει να ασχοληθείς.

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...