Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πού είναι το πέσιμο, δεν κατάλαβα.

Στο λοντον, καμντεν προ αμνημονευτων, ρωτάω τύπο πανέμορφο που αράζει και εύκολα κάνει παιχνιδι (χώμα εμείς, χώμα αυτος) προς τα που να πάμε για το τάδε μέρος. Εμφανίζει μια κιθάρα από την πλάτη και συνθέτει ένα τραγούδι στα γρήγορα με τις οδηγίεςarrow-10x10.png για το δρόμο το οποίο αλλάζει θέμα μετά και καταλήγει σε I love u- I love u, και με κοιτάει σε αυτούς τους στίχους. Ο ήλιος λάμπει, στο μυαλό μου (λέμε τωρα) ουράνια τόξα, αλλά σε λιγες ωρες είναι η πτήση. Φεύγουμε.

Οταν πας σε μπαρακι και η μπαργουμαν σας κερναει σφηνακια φαγητα χωρις να πληρωσεις αυτα που πρεπει, μην απορρησεις απλα ειστε καλοι πελατες, δεν γουσταρει η μπαργουμαν τον δικο σου

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γλυκούλικο πέσιμο ποτέ δεν μου κάνανε. Ευτυχώς.

Με αυτόν που είμαι τώρα, του άρεσε (και μάλλον εντυπωσιάστηκε) από το συνεχόμο κράξιμο που έτρωγε από μένα κοινός μας φίλος. Δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας τότε, μου έστειλε μήνυμα.

Δημοσ.

Στην ερμου με εναν φιλο καθομασταν απο το μεσημερι σε ενα σημειο και την πεφταμε σε οποια περναγε και αποφασιζαμε οτι ηταν 10αρι,ετσι για δυσκολια και καλα.

Συνηθως  ελεγα "γεια σου,εχεις γλυκια φατσουλα και θελω να σε γνωρισω, με λενε ταδε " μπορω να πω οτι απεδιδε περιπου 2 στις 10 ειχαμε καλη καταληξη.

Τελικα ηταν πολυ πιο ευκολο απο οσο περιμεναμε,παντως δεν ειχαμε αρνητικες εμπειρες δηλαδη να μας βρισει καμια η κατι τετοιο,αντε στην χειροτερη να μας ελεγαν ναι καλα σε ολες τα ιδια λες η να με αγνοουσαν παντελως.

Αλλα ηθελε απειρες ωρες και καποια στιγμη το σταματησαμε γιατι αποκτησαμε και σοβαρες σχεσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα το συμπέρασμα είναι ότι αν είναι "your type" (γενικά, δεν μιλάω για σένα) δεν έχει και τόση σημασία το είδος πεσίματος... :)

για να ανοιξε ολοκληρο θεμα εξ αιτιας αυτο του περιστατικου /πεσιματος και με τον τροπο που το περιγραφει, ψιλογουσταρε η nanya.  Το συμπερασματακι ειναι οτι θα το φαει το κερατουλακι καποια στιγμουλα το αγορακι. Χι χι <3

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς εγχειρίδιο πεσίματος στα χέρια μου, δεν πρόκειται να το επιχειρήσω με επιτυχία... :P

Ωστόσο μου έχει τύχει σκηνικό που μου φάνηκε ενδιαφέρον σε σχέση με άλλες φορές. Πήγαινα πρωί στη σχολή και στο μετρό του Πανεπιστημίου με σταμάτησε μια κοπέλα καθώς έφευγε για να με ρωτήσει αν θέλω το εισητήριό της. To πήρα, της είπα ευχαριστώ και αφού κατέβηκα είδα ότι είχε γραμμένο τον αριθμό και τ' όνομά της.

Δε συνηθίζω να σχηματίζω άποψη για κάποιον από ένα συμβάν αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί είναι πιο σπάνιο για κοπέλα να το πάει έτσι (τουλάχιστον απ' όσο ξέρω). Τελικά την πήρα, ήταν full αμήχανη, βγήκαμε και δεν πολυκολλήσαμε. :D

Δημοσ.

Στη τρίτη Δημοτικού είχα πάρει δύο κρουασάν, το ένα το έδωσα στη Μελίνα και της ζήτησα να τα φτιάξουμε.

Και "χαχαχα" γελάσαμε.

Και το φαγε.

Και τι ωραία που περάσαμε.

Και την επόμενη ώρα τα εφτιαξε με τον Χριστόφορο.

Μελινακι αν το διαβάζεις μου χρωστάς 100 δραχμές.

Ή μετά από κολονοσκοπηση.

Νομίζω πως θα εκτιμήσει το χιούμορ, αλλιώς δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Ωραία αθώα χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.

Ένα περιστατικό (πέσιμο δεν το λες μάλλον) είχα γράψει εδώ.

Το πρώτο μου πέσιμο (ο θεός να το κάνει):

Έχω βγει βόλτα με το αντικείμενο του πόθου (εκείνη την εποχή σε κείνη την ηλικία βόλτα βγαίναμε παιδιά) και καθόμαστε σ' ένα παγκάκι και κάποια στιγμή το φέρνει η κουβέντα και βγάζει να μου δείξει τη φωτό στην ταυτότητά της, με ακομπανιαμέντο ότι δεν της αρέσει και έχει βγει χάλια και τα γνωστά που λένε τα κορίτσια σε τέτοιες περιπτώσεις (εγώ εντωμεταξύ να λιώνω κανονικά την ώρα που μου λέει πόσο χάλια έχει βγει). Οπότε βλέπω το άνοιγμά μου και αμέσως εξαπολύω βολίδα από τη μέση του γηπέδου....

"Ελα ρε τι χάλια, μια χαρά είσαι. Ούτε καν... βασικά το να λέω ότι είσαι μια χαρά είναι σα να λέω ότι στο βόρειο πόλο έχει δροσιά."

Κατάπιε λίγο γλώσσα, άλλαξε 2-3 αποχρώσεις του κόκκινου, πολύ το χάρηκα, μετά από λίγες μέρες τα ξαναβρήκε με τον πρώην, τον πούλο αρμ.  :)

Το πιο κουλό όλων όμως, και απευθύνω ανοιχτή πρόκληση να το ξεπεράσετε, είναι το εξής.

Μετά το Λύκειο φάση το Σεπτέμβριο έχω πάει εποχιακά για δουλειά στα γυράδικα στη ΔΕΘ. Εκεί γνωρίζω μια τσούπρα που μου πήρε τα μυαλά (ακόμα περισσότερα κουλά στη γνωριμά αλλά off topic) οπότε καταφέρνω να κανονίσω να δουλέψουμε μαζί, μετά παρέα, μετά πάμε καφεδάκι, τα γνωστά. Ήμουν όμως μικρός και geek οπότε αντί να κλείσει η δουλειά στα γρήγορα τραβούσε και τραβούσε στο πιο πλατωνικό...

Μια μέρα που μιλούσαμε μου λέει πρέπει να πάει να διαγραφεί από τη σχολή στις Σέρρες και πως βαριέται και που να τρέχει μόνη της κλπ κλπ, ε με τα πολλά (nanosecond) της λέω έρχομαι για παρέα. Πάμε στις Σέρρες, βολτάρουμε, κάποια στιγμή πάω να της πω το μυστικό, γίνεται μια awkward φάση, μένω με την απορία γιατί ναι μεν έδειξε πως της άρεσε αυτό που άκουσε αλλά από την άλλη δεν εκδηλώθηκε καθόλου. ΟΚ λέω, έχουμε χρόνο ακόμα σήμερα, θα δούμε.

Κάποια στιγμή λοιπόν βρισκόμαστε στα Goodys για φαϊ (στο φιλικό πάντα). Δε θα ξεχάσω ποτέ: το μαγαζί είχε δύο εισόδους, όπως καθόμασταν είχα φάτσα στην κεντρική. Σε κάποια φάση μπαίνει μέσα (τον έβλεπα από την αρχή) ένας τύπος γύρω στα 70, παντελώς άγνωστος, και έρχεται γραμμή στο τραπέζι που καθόμασταν. Στέκεται μπροστά μας και χωρίς καμία απολύτως εισαγωγή ξεκινάει:

"Σας είδα που κάθεστε εδώ και ήρθα να σου πω κοπελιά ότι είσαι πολύ τυχερή που βρήκες τέτοιο παλικάρι και ωραίος και ψηλός και μπλα μπλα μπλα μπλα"

Έχουμε μείνει και οι δύο τελείως μαλάκες. Εγώ βάζω τα γέλια γιατί δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει, η κοπέλα έχει μείνει άναυδη να κάνει το μοντέλο για illustration της έκφρασης "κλείσε το στόμα θα μπει καμια μύγα".

Αφού τελειώσει το πλέξιμο του εγκωμίου μου, ο παππούς κάνει μια μικρή παύση και συνεχίζει:

"Να ξέρετε όμως ότι αυτά που κάνετε εσείς οι νέοι δεν είναι σωστά, φιλιέστε μες τους δρόμους και δεν έχετε σεβασμό και μπλα μπλα μπλα μπλα"

Καμία αλλαγή στις αντιδράσεις πέρα του ότι το γέλιο μου κόντευε να γίνει νευρικό.

Τελειώνοντας το δεύτερο γύρο, ο τύπος γυρνάει, παίρνει πορεία προς τη δεύτερη έξοδο και όπως ήρθε έτσι έφυγε. Κυριολεκτικά μπήκε στο μαγαζί, ήρθε στο τραπέζι μας, είπε το κομμάτι του και σηκώθηκε και έφυγε. I shit you not και να μου κοπεί το internet αν δεν έγιναν όλα ακριβώς όπως τα περιγράφω.

Αφού έχει φύγει ο παππούς και η κοπέλα έχει καταφέρει να βγει από το νοητικό σκάλωμα, γυρνάει σε μένα (δε θα την ξεχάσω ποτέ μου αυτή την εικόνα) με γουρλωμένα μάτια και μου κάνει "πόσα του έδωσες;;;;". :D  Και μετά βγαίνοντας από το μαγαζί πέφτει πάνω μου και μου λέει "νομίζω πρέπει να αρχίσουμε να φιλιόμαστε γιατί αλλιώς τζάμπα το κύρηγμα".  B)

Το ότι ποτέ δε θα μάθω ποιός ήταν ο παππούς και αν ήταν απλά σε παραζάλη ή πράκτορας κάποιας ξένης δύναμης που δρούσε με ατζέντα είναι από τα πράγματα με τα οποία έχω συμφιλιωθεί. Αλλά ελπίζω να ναι καλά εκεί που είναι.

• Like 21
Δημοσ.

Χωρίς εγχειρίδιο πεσίματος στα χέρια μου, δεν πρόκειται να το επιχειρήσω με επιτυχία... :P

Ωστόσο μου έχει τύχει σκηνικό που μου φάνηκε ενδιαφέρον σε σχέση με άλλες φορές. Πήγαινα πρωί στη σχολή και στο μετρό του Πανεπιστημίου με σταμάτησε μια κοπέλα καθώς έφευγε για να με ρωτήσει αν θέλω το εισητήριό της. To πήρα, της είπα ευχαριστώ και αφού κατέβηκα είδα ότι είχε γραμμένο τον αριθμό και τ' όνομά της.

Δε συνηθίζω να σχηματίζω άποψη για κάποιον από ένα συμβάν αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί είναι πιο σπάνιο για κοπέλα να το πάει έτσι (τουλάχιστον απ' όσο ξέρω). Τελικά την πήρα, ήταν full αμήχανη, βγήκαμε και δεν πολυκολλήσαμε. :D

Αυτά είναι.

Δημοσ.

Στη τρίτη Δημοτικού είχα πάρει δύο κρουασάν, το ένα το έδωσα στη Μελίνα και της ζήτησα να τα φτιάξουμε.

Και "χαχαχα" γελάσαμε.

Και το φαγε.

Και τι ωραία που περάσαμε.

Και την επόμενη ώρα τα εφτιαξε με τον Χριστόφορο.

Μελινακι αν το διαβάζεις μου χρωστάς 100 δραχμές.  να ξερεις οτι δεν σε ξεχασα ποτε 

:-D

• Like 3
Δημοσ.

Στο msn της τα είχα ζητήσει. δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία μπαίνει.

Επίσης 3 λυκείου ο τόφαλος της τάξης ήθελε να πηδηχτεί μαζί μου και ερχόταν στα ίσια στο δωμάτιο μου ενώ είχα ξαπλώσει και μου πετούσε υπονοούμενα και μπιχτές περί ανδρείας, περί σεξ κτλ. Την διαολόστελνα αλλά αυτή εκεί, δεν ξέρω από που και γιατί της καρφώθηκε η ιδέα ότι υπήρχε πιθανότητα να πηδιόμασταν. Βασικά οι μλκες οι φίλοι μου την έκαναν την δουλειά αλλά αυτή στο τέλος τα πίστεψε. Ε στο τέλος με έπαιρνε ο ύπνος και έφευγε. Α επίσης εκτός από τόφαλος με περνούσε και μισό κεφάλι σχεδόν. Φαντάσου σκηνικό !!!

Δημοσ.

Ένα περιστατικό (πέσιμο δεν το λες μάλλον) είχα γράψει εδώ.

Το πιο κουλό όλων όμως, και απευθύνω ανοιχτή πρόκληση να το ξεπεράσετε, είναι το εξής.

Μετά το Λύκειο φάση το Σεπτέμβριο έχω πάει εποχιακά για δουλειά στα γυράδικα στη ΔΕΘ. Εκεί γνωρίζω μια τσούπρα που μου πήρε τα μυαλά (ακόμα περισσότερα κουλά στη γνωριμά αλλά off topic) οπότε καταφέρνω να κανονίσω να δουλέψουμε μαζί, μετά παρέα, μετά πάμε καφεδάκι, τα γνωστά. Ήμουν όμως μικρός και geek οπότε αντί να κλείσει η δουλειά στα γρήγορα τραβούσε και τραβούσε στο πιο πλατωνικό...

Μια μέρα που μιλούσαμε μου λέει πρέπει να πάει να διαγραφεί από τη σχολή στις Σέρρες και πως βαριέται και που να τρέχει μόνη της κλπ κλπ, ε με τα πολλά (nanosecond) της λέω έρχομαι για παρέα. Πάμε στις Σέρρες, βολτάρουμε, κάποια στιγμή πάω να της πω το μυστικό, γίνεται μια awkward φάση, μένω με την απορία γιατί ναι μεν έδειξε πως της άρεσε αυτό που άκουσε αλλά από την άλλη δεν εκδηλώθηκε καθόλου. ΟΚ λέω, έχουμε χρόνο ακόμα σήμερα, θα δούμε.

Κάποια στιγμή λοιπόν βρισκόμαστε στα Goodys για φαϊ (στο φιλικό πάντα). Δε θα ξεχάσω ποτέ: το μαγαζί είχε δύο εισόδους, όπως καθόμασταν είχα φάτσα στην κεντρική. Σε κάποια φάση μπαίνει μέσα (τον έβλεπα από την αρχή) ένας τύπος γύρω στα 70, παντελώς άγνωστος, και έρχεται γραμμή στο τραπέζι που καθόμασταν. Στέκεται μπροστά μας και χωρίς καμία απολύτως εισαγωγή ξεκινάει:

"Σας είδα που κάθεστε εδώ και ήρθα να σου πω κοπελιά ότι είσαι πολύ τυχερή που βρήκες τέτοιο παλικάρι και ωραίος και ψηλός και μπλα μπλα μπλα μπλα"

Έχουμε μείνει και οι δύο τελείως μαλάκες. Εγώ βάζω τα γέλια γιατί δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει, η κοπέλα έχει μείνει άναυδη να κάνει το μοντέλο για illustration της έκφρασης "κλείσε το στόμα θα μπει καμια μύγα".

Αφού τελειώσει το πλέξιμο του εγκωμίου μου, ο παππούς κάνει μια μικρή παύση και συνεχίζει:

"Να ξέρετε όμως ότι αυτά που κάνετε εσείς οι νέοι δεν είναι σωστά, φιλιέστε μες τους δρόμους και δεν έχετε σεβασμό και μπλα μπλα μπλα μπλα"

Καμία αλλαγή στις αντιδράσεις πέρα του ότι το γέλιο μου κόντευε να γίνει νευρικό.

Τελειώνοντας το δεύτερο γύρο, ο τύπος γυρνάει, παίρνει πορεία προς τη δεύτερη έξοδο και όπως ήρθε έτσι έφυγε. Κυριολεκτικά μπήκε στο μαγαζί, ήρθε στο τραπέζι μας, είπε το κομμάτι του και σηκώθηκε και έφυγε. I shit you not και να μου κοπεί το internet αν δεν έγιναν όλα ακριβώς όπως τα περιγράφω.

Αφού έχει φύγει ο παππούς και η κοπέλα έχει καταφέρει να βγει από το νοητικό σκάλωμα, γυρνάει σε μένα (δε θα την ξεχάσω ποτέ μου αυτή την εικόνα) με γουρλωμένα μάτια και μου κάνει "πόσα του έδωσες;;;;". :D  Και μετά βγαίνοντας από το μαγαζί πέφτει πάνω μου και μου λέει "νομίζω πρέπει να αρχίσουμε να φιλιόμαστε γιατί αλλιώς τζάμπα το κύρηγμα".  B)

Το ότι ποτέ δε θα μάθω ποιός ήταν ο παππούς και αν ήταν απλά σε παραζάλη ή πράκτορας κάποιας ξένης δύναμης που δρούσε με ατζέντα είναι από τα πράγματα με τα οποία έχω συμφιλιωθεί. Αλλά ελπίζω να ναι καλά εκεί που είναι.

Τα έχουν παίξει οι γέροι πραγματικά. Περιστατικό άσχετο με πέσιμο. Εγώ καθόμουν με φίλο στα mcdonald στο σύνταγμα. Κάτω στο ταμείο όταν παραγγέλναμε έρχεται ένας γέρος δίπλα μας με πολύ τρεμάμενη φωνή και ζήτησε έναν γαλλικό καφέ. Μετά ανεβαίνουμε στα τραπέζια και λίγο πριν φύγουμε μετά από 1.5 ώρα ανεβαίνει ο γέρος επάνω πηγαίνει στα τραπέζια μας δείχνει ένα χαρτί με κάτι, είτε ένα σχέδιο ζωγραφιά και μας ρωτούσε αν μας αρέσει και αν μπορούμε να το κάνουμε κάτι, μετά ελεγε οτι αυτό σκιαγραφεί την προσωπικότητά μας και αν θέλαμε να μας αναλύσει κάτι άλλο, δεν τον καταλαβαίναμε γιατί έτρεμε η φωνή του, λέμε οχι ευχαριστώ και φεύγουμε εμείς, μετά αυτός πήγαινε στους υπόλοιπους και τους έκανε ανάλυση. Ο γέρος φαινόταν καλοντυμμένος με γραβάτα και πουκάμισο, δεν ξέρω τι στον πέο ήθελε/προσπαθούσε να κάνει. Πιστεύω είτε ήθελε με την κουβέντα να μας παρασύρει και να μας πλασάρει να γραφτούμε σε καμιά οργάνωση ή θα προσπαθούσε να κλέψει τίποτα αν μας τραβούσε την προσοχή μας.

Δημοσ.

"Θέλεις να σε γλύψω;" Το είπαν σε μια φίλη μου τις προάλλες. (Ναι, δεν δέχτηκε).

Το χειρότερο που έχω κάνει εγώ, και ακόμα κάνω γκριμάτσες κάθε φορά που το θυμάμαι είναι όταν είπα στα γενέθλια μίας που συναναστρεφόμασταν ψιλοεπαγγελματικά:

-"Σου έφερα ένα δώρο"

-?

-"Εγώ είμαι το δώρο σου"

-.....

Ήμουν ντυμένος κανονικά, μην φανταστήτε ότι βγήκα από καμιά τούρτα.

Και το θέμα είναι ότι η τύπισσα ήταν κάμποσα χρόνια μεγαλύτερη, και έπαιζε τουλάχιστον 2 επίπεδα πάνω από την κατηγορία μου...

Θα μπορούσα κάλλιστα να το γράψω στο θρεντ με τις στιγμές της ντροπής

• Moderators
Δημοσ.

Τα έχουν παίξει οι γέροι πραγματικά. Περιστατικό άσχετο με πέσιμο. Εγώ καθόμουν με φίλο στα mcdonald στο σύνταγμα. Κάτω στο ταμείο όταν παραγγέλναμε έρχεται ένας γέρος δίπλα μας με πολύ τρεμάμενη φωνή και ζήτησε έναν γαλλικό καφέ. Μετά ανεβαίνουμε στα τραπέζια και λίγο πριν φύγουμε μετά από 1.5 ώρα ανεβαίνει ο γέρος επάνω πηγαίνει στα τραπέζια μας δείχνει ένα χαρτί με κάτι, είτε ένα σχέδιο ζωγραφιά και μας ρωτούσε αν μας αρέσει και αν μπορούμε να το κάνουμε κάτι, μετά ελεγε οτι αυτό σκιαγραφεί την προσωπικότητά μας και αν θέλαμε να μας αναλύσει κάτι άλλο, δεν τον καταλαβαίναμε γιατί έτρεμε η φωνή του, λέμε οχι ευχαριστώ και φεύγουμε εμείς, μετά αυτός πήγαινε στους υπόλοιπους και τους έκανε ανάλυση. Ο γέρος φαινόταν καλοντυμμένος με γραβάτα και πουκάμισο, δεν ξέρω τι στον πέο ήθελε/προσπαθούσε να κάνει. Πιστεύω είτε ήθελε με την κουβέντα να μας παρασύρει και να μας πλασάρει να γραφτούμε σε καμιά οργάνωση ή θα προσπαθούσε να κλέψει τίποτα αν μας τραβούσε την προσοχή μας.

Eιναι παλιος ο τυπος αυτος που λες. Συστηνεται ως φυσιογνωμιστης. Ενιοτε πουλαει και βιβλια που εχει γραψει. Το κακο ειναι πως εχει ασχοληθει σοβαρα με την ψυχολογια, δεν ειναι ξεμπαρκος, αλλα μαλλον καποια στιγμη του γυρισε λιγο.

Οntopic, εχω δωσει εισητηριο λεωφορειου με το τηλεφωνο μου σε μια τυπα που εβλεπα καθημερινα στο λεωφορειο. Αυτη πηγαινε στη δουλεια της. Εγω μαθητης λυκειου. 

Επισης εχω κανει πεσιμο τυπου "εχω και κοτερο παμε μια βολτα" σε μια πολωνεζα που ειχα γνωρισει στη Λεσβο. Το περιεργο ειναι πως επιασε :lol:

• Like 3
Δημοσ.

To 2003 παμε μια εκδρομή στην Κέρκυρα.

Εκεί μέσω φίλων γνωρίζουμε δύο φίλες τους .Η μια από αυτές δείχνει να ενδιαφέρεται για εμένα.

Είχαμε πάει όλοι μαζί σε μια καφετέρια σε ένα πάρκο . Εκεί οι φίλοι μου να μου ψυθιριζουν κάνε κατι σε γουσταρει. Τίποτα εγώ. Κάνε κάτι σε γοσταρει. Βράχος εγώ. Κανε κατι σε γουσταρει. Κάποια στιγμή μου λένε πες της να πάτε μια βόλτα στο πάρκο. Εκει παίρνω πρωτοβουλία (γιατι είχα βαρεθεί να τους ακουω) και της λεω φωναχτά ( και χωρις να το σκεφτω )θέλεις να παμε μια βόλτα στο γρασίδι ?

Παραλιγο να τους βγουν οι καφέδες από την μύτη από το γέλιο που εκαναν όλοι ( και η κοπέλα μαζί)

Όσο ήμασταν εκεί , η γκάφα μου ήταν ή ατάκα της παρέας

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ απο τοτε που ξεκίνησα τα λατιν (6 χρόνια δλδ) ακολουθώ την τακτική "γλώσσα του σωματος". Αν δω κάποια που με ενδιαφέρει σε ενα λατιν πάρτυ θα την πάρω να χορεψουμε bachata (κολλητός αισθησιακός χορός). Αρχικα θα την χορεψω σε μια μικρή απόσταση για να δω ποσο δεκτική είναι. Αν όλα πάνε καλά στον επόμενο χορό θα την φέρω κοντά μου και ακουμπησω το χερι της στο στήθος μου. Αν δεν τραβηχτεί η κάτι άλλο τοτε βάζω τα μεγαλα όπλα εμπρός. Υπάρχει μια φιγούρα που ενω στριβει, της σταυρωνεις τα χέρια και όταν έρχεται παλι απέναντι σου της φέρνεις τα χέρια της πίσω απο το κεφάλι σου αναγκαζοντας την στην ουσία να σε αγκαλιάσει. Αν το δεχτεί και ερθει κοντά τότε περναω λαι εγώ τα χέρια μου στην μέση της. Μετα το χορό βέβαια της πιανεις άνετα την κουβέντα. Εγώ το κάνω αυτό σε βάθος λίγου καιρού. Αν όλα τα σημάδια είναι σωστα και όλα βαίνουν καλώς τότε πανω στο χορό και ενω φέρνω τα χέρια της πίσω απο το κεφάλι μου για να με αγκαλιάσει σκυβω και την φιλαω. Αρκετή επιτυχία μπορω να πω. Απλα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να παρεξηγησεις τις κινήσεις τις μιας και μερικές ντάμες χορεύουν αμέσως κολλητά γιατί έτσι είναι κανονικά ο χορός και γουσταρουν να κουνιουνται.Αυτές είναι πιθανό να μην σε γουσυαρουν!!! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...