Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάει στο εξωτερικό στα Starbucks. Και ειχα μπροστά μου στην ουρά για παραγγελία 2 ωραίες κοπέλες. Νομιζω καταλαβαν οτι τις καρφωνα. Παραγγειλαν και καθησαν σε ενα τραπεζι. Ενω εγω περιμενα να παρω τον καφε μου περνα η μια απο τις δυο για να παρει τους καφέδες τους και μου κάνει "Pardon Δημήτρη!". Πιστεύω με επαιρνε ανετα να χωθώ αλλα ηταν η πιο χοντρουλα απο τις 2. Και εννοείται ξαφνιάστηκα.

(Τα ονόματα ειναι τυχαία - απλά θελω να πω ότι αν και ξένη συγκρατησε το ονομα μου).

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν νομίζω... απλά δεν αρέσει στους άντρες ο λάτιν χορός. 9 στους 10 πηγαίνουν μόνο για τις γυναίκες.

Επειδή είμαι μέσα στα πραγματα και έχω γνωρίσει παρα πολύ κοσμο του χώρου δεν ισχυει κάτι τέτοιο. Σίγουρα έρχονται μερικοί για αυτό το λογο αλλά το πολύ να είναι 2 στους 10

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο απλο πεσιμο που εκανα ηταν και το καλυτερο της ζωης μου.

Αφου πηγα στη συναντηση και ηρθε η ωρα να φυγω, χαιρεταω ολους και λέω στον κύριο, καθαρα και δυνατα με νοημα: "Εμεις θα τα ξαναπουμε".

Αυτο ηταν. :-)

• Like 7
Δημοσ.

Εγώ απο τοτε που ξεκίνησα τα λατιν (6 χρόνια δλδ) ακολουθώ την τακτική "γλώσσα του σωματος". Αν δω κάποια που με ενδιαφέρει σε ενα λατιν πάρτυ θα την πάρω να χορεψουμε bachata (κολλητός αισθησιακός χορός). Αρχικα θα την χορεψω σε μια μικρή απόσταση για να δω ποσο δεκτική είναι. Αν όλα πάνε καλά στον επόμενο χορό θα την φέρω κοντά μου και ακουμπησω το χερι της στο στήθος μου. Αν δεν τραβηχτεί η κάτι άλλο τοτε βάζω τα μεγαλα όπλα εμπρός. Υπάρχει μια φιγούρα που ενω στριβει, της σταυρωνεις τα χέρια και όταν έρχεται παλι απέναντι σου της φέρνεις τα χέρια της πίσω απο το κεφάλι σου αναγκαζοντας την στην ουσία να σε αγκαλιάσει. Αν το δεχτεί και ερθει κοντά τότε περναω λαι εγώ τα χέρια μου στην μέση της. Μετα το χορό βέβαια της πιανεις άνετα την κουβέντα. Εγώ το κάνω αυτό σε βάθος λίγου καιρού. Αν όλα τα σημάδια είναι σωστα και όλα βαίνουν καλώς τότε πανω στο χορό και ενω φέρνω τα χέρια της πίσω απο το κεφάλι μου για να με αγκαλιάσει σκυβω και την φιλαω. Αρκετή επιτυχία μπορω να πω. Απλα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να παρεξηγησεις τις κινήσεις τις μιας και μερικές ντάμες χορεύουν αμέσως κολλητά γιατί έτσι είναι κανονικά ο χορός και γουσταρουν να κουνιουνται.Αυτές είναι πιθανό να μην σε γουσυαρουν!!! :P

Και μονο που το διαβασα κουραστηκα..

Υπαρχει κι αλλος πιο απλος τροπος για να δεις αν αρεσεις σε καποια..

Πηγαινεις της λες οτι σου αρεσει και την ρωτας αν της αρεσεις κι εσυ..

Αλλα μαλλον εσενα αυτο σου φαινεται δυσκολο και προτιμας ολα τα παραπανω..

Αντε και στο μπαλετο σου ευχομαι B)

Στο σχολείο είχα πάει σε έναν και του είχα πει "γεια σου, είσαι θεογκόμενος".

Να πω και μια χυλόπιτα τώρα:

'Εχει τυχει μετά τη δουλειά να πάμε στο Λυκαβηττό με ένα παιδί να δούμε την ανατολή με καφέ και φαγητό. Εχουμε αρχισει τη φιλοσοφικη κουβεντα για το σύμπαν και παει να με φιλησει. Τοτε λεω "ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ!" Φυγαμε απο εκει, δεν ξαναπροσπαθησε κατι.

Θεογκομενος..χαχαχαχαχα..Κατα τα αλλα τα αγορακια ειμαστε λιγουρια..

Το να πεις απλα ''δεν θελω'' δεν υπηρχε στο μυαλο σου; Ακου ''κατουριεμαι''..

Εγω παντως κατουρηθηκα απο το γελιο διαβαζοντας το σκηνικο..Να σαι καλα :)

Δημοσ.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον optimistic_83 που σταμάτησε για λίγο να τον μουλιάζει για να προσφέρει την εποικοδομητική του κριτική.

• Like 3
Δημοσ.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον optimistic_83 που σταμάτησε για λίγο να τον μουλιάζει για να προσφέρει την εποικοδομητική του κριτική.

Παρακαλω,στην διαθεση σας..Του μπαλετου κι εσυ; :P

Απο μουλιασμα ειμαι σιγουρος οτι ξερεις πολλα περισσοτερα ;)

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ σχέση με τον χορό, εκτός αν μετρήσεις δυο χορεύτριες. Εννοείται τις έριξα με τον σωστό τον τρόπο, τον αντρίκιο, πήγα και τους είπα "κερνάω, τρως;" και μόνο που δεν έλιωσαν, είχαν πήξει σε χορευτές και μπαλετίστες και ανθρώπους με εστιτικί που άνοιγαν το στόμα για να μιλήσουν.

Ευτυχώς μακριά από μας αυτά ε.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ σχέση με τον χορό, εκτός αν μετρήσεις δυο χορεύτριες. Εννοείται τις έριξα με τον σωστό τον τρόπο, τον αντρίκιο, πήγα και τους είπα "κερνάω, τρως;" και μόνο που δεν έλιωσαν, είχαν πήξει σε χορευτές και μπαλετίστες και ανθρώπους με εστιτικί που άνοιγαν το στόμα για να μιλήσουν.

Ευτυχώς μακριά από μας αυτά ε.

Κοιτα,το να αρεσει σε εναν αντρα ο χορος το δεχομαι..Αλλωστε ενα χομπι ειναι στο κατω-κατω..

Αλλα να μου λεει οτι θα κανω την ταδε φιγουρα και αν η κοπελα αντιδρασει θετικα μετα θα κανω την αλλη

φιγουρα το θεωρω τραγικο και χασιμο χρονου οσον αφορα το να καταλαβεις αν αρεσεις σε καποια..

Τα πραγματα ειναι απλα αν το θελουμε..

Αλλα δυστυχως πολλοι και πολλες εχουν ταλεντο στο να τα κανουν πολυπλοκα..

Οσον αφορα το ''κερναω,τρως;'' ωραιο σκεπτικο..Ετσι πρεπει,στο ψητο κατευθειαν B)

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα,το να αρεσει σε εναν αντρα ο χορος το δεχομαι..Αλλωστε ενα χομπι ειναι στο κατω-κατω..

Αλλα να μου λεει οτι θα κανω την ταδε φιγουρα και αν η κοπελα αντιδρασει θετικα μετα θα κανω την αλλη

φιγουρα το θεωρω τραγικο και χασιμο χρονου οσον αφορα το να καταλαβεις αν αρεσεις σε καποια..

Τα πραγματα ειναι απλα αν το θελουμε..

Αλλα δυστυχως πολλοι και πολλες εχουν ταλεντο στο να τα κανουν πολυπλοκα..

Οσον αφορα το ''κερναω,τρως;'' ωραιο σκεπτικο..Ετσι πρεπει,στο ψητο κατευθειαν B)

Κοιτά ο καθένας με τον τροπο του αλλά το πολύπλοκο γιατί;Ισα ίσα που εγώ με τον τροπο μου θέλω να γνωρίσω την αλλη πριν κάνω οτιδήποτε. Θεωρώ οτι όταν πλησιάζει καποια και της λες κάτι του τύπου "μ'αρεσεις, σ'αρεσω" και μόνον αυτό τοτε πας με γνωμωνα μονο την εξωτερική εμφάνιση και μονο για να γα€%%#-... Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η εντύπωση που μου δημιουργείται. Σίγουρα υπαρχουν πιο εύκολοι τρόποι απο τον δικο μου αλλά εξαρτάται τι ψάχνει κάποιος όταν χώνεται. Εγώ προσωπικά δεν ψάχνω και να παντρευτώ αλλά δεν θα πάω και για one night.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...