therock Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μαζευω το δωματιο μου το τελευταιο καιρο και βρισκω πολλα πραματα που τα θεωρω σαβουρα. Μπορω να τα διακινησω σε αγγελιες η τσαμπα θα χανω χρονο Γκοογκλαρα ενα παλιο μου κομπιουτερακι και βρηκα εναν να το δινει στο ebay σαν βινταζ για 60 ευρω. Δε ξερω αν θεωρει οτι αυτη θα ειναι η αξια του η αν το λιστινγκ θα παραμεινει για παντα εκει http://www.ebay.com/itm/CANON-DM-2500-10KB-ELECTRONIC-INTELLIGENT-ORGANIZER-DIGITAL-DIARY-POCKET-SIZE-/111393937272 Τωρα κατι παλιες βιντεοκονσολες και αλλα περα απο το να τα χαρισω και τα οποια τοπικ υπαρχουν εδω μεσα, μπορω καπως να βγαλω χρηματα να τη παλεψω σε αυτη τη δυσκολη εποχη
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μαζευω το δωματιο μου το τελευταιο καιρο και βρισκω πολλα πραματα που τα θεωρω σαβουρα. Μπορω να τα διακινησω σε αγγελιες η τσαμπα θα χανω χρονο Γκοογκλαρα ενα παλιο μου κομπιουτερακι και βρηκα εναν να το δινει στο ebay σαν βινταζ για 60 ευρω. Δε ξερω αν θεωρει οτι αυτη θα ειναι η αξια του η αν το λιστινγκ θα παραμεινει για παντα εκει http://www.ebay.com/itm/CANON-DM-2500-10KB-ELECTRONIC-INTELLIGENT-ORGANIZER-DIGITAL-DIARY-POCKET-SIZE-/111393937272 Τωρα κατι παλιες βιντεοκονσολες και αλλα περα απο το να τα χαρισω και τα οποια τοπικ υπαρχουν εδω μεσα, μπορω καπως να βγαλω χρηματα να τη παλεψω σε αυτη τη δυσκολη εποχη Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση νομίζω...παίζουν ρόλο πάρα πολλά. Κυρίως η σπανιότητα και η κατάσταση. Οι κονσόλες ίσως κάτι αξίζουν πάντως edit, πχ το κομπιουτεράκι στο λινκ έχει τέτοια τιμή γιατί είναι στο κουτί του που λέμε. Αν ήταν και σφραγισμένο θα ήταν ίσως και πιο ακριβό. Ψάξε πχ πόσο πωλείται μια κονσόλα σφραγισμένη (το πρώτο gameboy πχ) και πόσο όταν είναι μεταχειρισμένη. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές στις τιμές! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επειδή έχουμε άπειρα παλιά πράγματα σπίτι, θα έλεγα σοβαρή αξία δεν έχουνε, επειδή αυτό που λέω είναι πολύ γενικό βέβαια, εξαρτάται πάντα για τι είδους αντικείμενο αναφερόμαστε.
sintalkas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 μερικά πράγματα μπορεί να τα θεωρείς σκουπίδια αλλά κάποιοι τα θεωρούν συλλεκτικά ,πχ ένα snes που έχει κουτί και τα συναφή +4-5 παιχνίδια ,άνετα πιάνει ένα 70αρι στο νερό, το ίδιο είναι και μερικά vintage παιχνίδια όπως heman ,ευχούλης και άλλες μαλακιούλες που ο άλλος μπορεί να δώσει και μια μικρή περιουσία για αυτά ,απαραιτήτες προυποθέσεις είναι να το έχεις σε καλή κατάσταση και λειτουργικό..
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τα συγκεκριμένα δεν τα λες και τόσο παλιά οπότε θεωρώ πως θα έχουν μηδαμινή αξία. Tώρα αν έχεις κάνα pet, κάνα jupiter ή κάνα tandy, ναι, θα μπορούσες να βγάλεις κάτι πουλόντας το στο σωστό άτομο. Αν και δύσκολο να τον βρεις διότι όλοι οι retro έχουμε κάνει τις καβάτζες μας αυτά τα χρόνια. Εκτός αν έχεις να πουλήσεις κάτι σαν το φορητό osborne 1 οπότε θα στο αγόραζα κι εγώ (αν και προσωπικά θα σε θεωρούσα ιερόσυλο) Consoles κλπ (8-bit, ούτε καν παραπάνω) πιστεύω δεν πιάνουν τίποτα τώρα (ακόμη), είναι νωρίς. Όπως και τα game-boy κλπ τα οποία δεν θεωρώ (ούτε γι' αστείο και είναι προσωπική άποψη) vintage, ακόμη. Aυτό που θεωρείται αρκετά rare και vintage σε αρκετούς retro gamers είναι η πρώτη console με cd (μεταγενέστερα μπορούσε να συνδεθεί και με internet) και μία από τις καλύτερες (λαμβάνοντας υπόψη την εποχή που βγήκε - ξεκίνησε να φτιάχνεται το '86) που ήταν το philips CD-i. Άσχετα αν πάτωσε εντελώς σαν προιόν. Αυτή πουλιέται σε καλά χρήματα. Όσο για το organizer το cannon γελάω με τα 60€.. Πρώτον γιατί ξέρω σε τι organizer αναφέρεσαι (και έχουν περάσει μόνο 20 χρόνια) και δεύτερον διότι αποκλείεται να άξιζε ως έχει πάνω από 5-10 ευρώ. Όπως..
kathytherion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ακομη κ αν δεν ειναι πολυ παλια τ αντικειμενα μπορεις να τα βαλεις σε μια γωνια και να τ ανεβασεις σε αγγελια. Τσεκαρε και ebay ηια ενδεικτικες τιμες και προσαρμοσε τις στα δεδομενα της ελλαδας και θα χεις ενα μικρο χαρτζιλικι. Δεν χανεις κατι! Αρκει να αππποφασισεις πως οντως δεν τα θες γιατι καμια φορα ξεφορτωνομαστε κατι κ μετα το μετανιωνουμε!
zio10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τα συγκεκριμένα δεν τα λες και τόσο παλιά οπότε θεωρώ πως θα έχουν μηδαμινή αξία. Tώρα αν έχεις κάνα pet, κάνα jupiter ή κάνα tandy, ναι, θα μπορούσες να βγάλεις κάτι πουλόντας το στο σωστό άτομο. Αν και δύσκολο να τον βρεις διότι όλοι οι retro έχουμε κάνει τις καβάτζες μας αυτά τα χρόνια. Εκτός αν έχεις να πουλήσεις κάτι σαν το φορητό osborne 1 οπότε θα στο αγόραζα κι εγώ (αν και προσωπικά θα σε θεωρούσα ιερόσυλο) Consoles κλπ (8-bit, ούτε καν παραπάνω) πιστεύω δεν πιάνουν τίποτα τώρα (ακόμη), είναι νωρίς. Όπως και τα game-boy κλπ τα οποία δεν θεωρώ (ούτε γι' αστείο και είναι προσωπική άποψη) vintage, ακόμη. Aυτό που θεωρείται αρκετά rare και vintage σε αρκετούς retro gamers είναι η πρώτη console με cd (μεταγενέστερα μπορούσε να συνδεθεί και με internet) και μία από τις καλύτερες (λαμβάνοντας υπόψη την εποχή που βγήκε - ξεκίνησε να φτιάχνεται το '86) που ήταν το philips CD-i. Άσχετα αν πάτωσε εντελώς σαν προιόν. Αυτή πουλιέται σε καλά χρήματα. Όσο για το organizer το cannon γελάω με τα 60€.. Πρώτον γιατί ξέρω σε τι organizer αναφέρεσαι (και έχουν περάσει μόνο 20 χρόνια) και δεύτερον διότι αποκλείεται να άξιζε ως έχει πάνω από 5-10 ευρώ. Όπως.. Για τις κονσόλες, επειδή το είχα ψιλοψάξει, οι σφραγισμένες έχουν εντελώς άλλες τιμές. Πιάνουν πολλά ακόμα κι αν είναι πιο σύγχρονες. Δες πχ για σφραγισμένο gameboy
kathytherion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Τελικά τι τα έκανες τα πράγματα που βρήκες; Τα πούλησες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα