Chocobo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τα αγγλικα που δεν εχουν κομμα τα βγαζεις ομως..... Τεσπα τωρα απο το κινητο δεν μπορω πολλα πολλα σορρυ κιολας αν δεν βγαζεις ακρη Δεν καταλαβαίνω και πάλι τι εννοείς και για τι αγγλικα λές.Κανένα θέμα πάντος εγώ δεν στο είπα σε στυλ ¨να στην πω¨ αλλά με το σκεπτικό ότι όταν γράφεις κάτι σε φόρουμ προφανώς θες κάποιοι να μπορούν να το διαβάσουν και να καταλάβουν την άποψη που εκφράζεις.Αυτό δεν γίνεται με το αρχικό σου σχόλιο δυστυχώς.
makridis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παίδες εμένα που μου έκατσε το soc με Samsung, έχω καλύτερη μπαταρία από'ότι είχα με το 6άρι. Το 3% διαφορά στη μπαταρία είναι @@ρια μέντολες σε πραγματική χρήση. Μην ψυχαναγκάζεστε με βλακείες. Τι έγινε ξαφνικά παιδάκια, η Samsung δεν φτιάχνει καλούς επεξεργαστές; Άρα και τα s6, edge, note 5 μούφες ε; Α ρε Ελληνάρες. 2
takos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τρεγικα μεγάλη διαφορά από της 6 ώρες κ κάτι στις 9 ώρες άρα μηλαμε για διαφορά στο +50% και η Apple κλασικά λέει 2-3% τόσο είναι αλλά με χρήση 10%. Με χρήση 100% πάει στα 30-50% διαφορά στη μπαταρία. Ελπίζω να μειωθεί δραματικα η διαφορά με επόμενο update. Αν όντος είναι αλήθεια τότε μιλάμε για νέο Μίλο-σκάνδαλο!! 1
makridis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τρεγικα μεγάλη διαφορά από της 6 ώρες κ κάτι στις 9 ώρες άρα μηλαμε για διαφορά στο +50% και η Apple κλασικά λέει 2-3% τόσο είναι αλλά με χρήση 10%. Με χρήση 100% πάει στα 30-50% διαφορά στη μπαταρία. Ελπίζω να μειωθεί δραματικα η διαφορά με επόμενο update. Αν όντος είναι αλήθεια τότε μιλάμε για νέο Μίλο-σκάνδαλο!!Δεν ξέρω αυτά τα μαθηματικά και τα νούμερα πως τα έβγαλες...αλλά όπως προείπα η διαφορά είναι στα πλαίσια του αμελητέου. Το να σου κρατήσει το κινητό από το 100 στο 0, 10 λεπτά παραπάνω είναι τουλάχιστον αστείο. Για τέτοιες διάφορες μιλάμε, όχι τις ώρες που αναφέρεις. Με το soc της Samsung πιάνω τα νούμερα που αναφέρει το GSM arena, δηλαδή σχεδόν 13 ώρες surfing με Safari σε wifi, με screen brightness auto, 4g και Bluetooth αναμμένα. Αν αυτά τα νούμερα είναι άσχημα...τότε ας μην αναφέρω το ότι βγάζω 1.5 μέρα με συνεχή χρήση. Χάλια ρε παιδί μου... 1
ASFE Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παντως μου εκανε εντυπωση που επαιξε και ειδηση στα δελτια ειδησεων..Το κρατουσε η Συνατσακη και ελεγε οτι ειναι τοσο γρηγορο που θα ανεβαζει συνεχεια φωτος στο instagram σε 2 sec!!!
hitman69 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αυτά τα μαθηματικά και τα νούμερα πως τα έβγαλες...αλλά όπως προείπα η διαφορά είναι στα πλαίσια του αμελητέου. Το να σου κρατήσει το κινητό από το 100 στο 0, 10 λεπτά παραπάνω είναι τουλάχιστον αστείο. Για τέτοιες διάφορες μιλάμε, όχι τις ώρες που αναφέρεις. Σε daily και χαλαρες με βαση την apple καταστασεις η διαφορα ειναι 3% εως 5% . To daily της apple ειναι σαν τις καταναλωσεις που δινουν οι εταιρίες στα αμαξια. Καμια σχεση με το real life. Σε heavy καταστασεις η διαφορα ειναι δραματικη. 2
deanorneo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εσείς νομίζετε πως το μηλαράκι δεν το ήξερε και του πούλησαν CPU χωρίς να το κοιτάξουν, απλά το έβαλαν πάνω στο πιο ΤΟΎΜΠΑΝΟ iphone που έγινε ποτέ και δεν είχα ιδέα για τπτ!!!ααα ρε μαφιόζοι....
makridis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Σε daily και χαλαρες με βαση την apple καταστασεις η διαφορα ειναι 3% εως 5% . To daily της apple ειναι σαν τις καταναλωσεις που δινουν οι εταιρίες στα αμαξια. Καμια σχεση με το real life. Σε heavy καταστασεις η διαφορα ειναι δραματικη. Καταλαβαίνεις ότι φάσκεις και αντιφάσκεις μόνος σου; Από τη μια μιλάς για heavy usage και real life καταστάσεις και από την άλλη δείχνεις ένα συνθετικό benchmark...Μαααααλιστα. Εγώ και πάλι ΠΑΝΤΩΣ επιβεβαιώνω ότι σε real life usage η μπαταρία του είναι καλύτερη από του iPhone 6.
dali13gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ελπίζω να μην μου τύχει Samsung SoC γιατί μετά πως θα τρέχω το battery benchmark μου το 8ωρο που θέλω. 2
EuphangeL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 χαχα καλο μπαταρια αλα καρτ! οπως λεει και η διαφιμηση...και αν σου κατσει????? α ρε παλι η sammy στα τσιπακια απο παντου τα οικονομαει...μεγαλη εταιρια με φοβερο know how! takaros123!!!
takos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Θα βγουνε και αλλες μετρήσεις στο προσεχές μέλλον, προς επιβεβαίωση της διαφορας του Α9, ο @makridis με το 6s Δεν εχει προβλημα με μικτή χρήση με τον A9 By Samsung. Καθε χρονο πρεπει να βρισκουνε μια αιτία για να χαλάσουν της πωλήσεις του νεου iphone, πιστευω πετυχαίνουν το αντίθετο. Σε μελλοντικό update μπορεί να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο, το iphone 6s ειναι το γρηγορότερο Single Core κινητό στον πλανήτη. Χωρις να ειμαι σιγουρος εχουν ανεβει καποια αποτελεσματα στο geekbenchBattery Test. iphone 6s Samsung 0% --> 2:26:20 1η ωρα 63% iphone 6s TSMC 0% --> 5:44:10 1η ωρα 88% Για κάποιους αυτή η διαφορά ειναι σημαντική ξεπερνάει κατα πολυ το 100%. https://browser.primatelabs.com/battery3/129424 http://browser.primatelabs.com/battery3/129147 Φιλε @makridis αν θες κανε το εν λογω τεστ η παιξε καποια βαρια παιχνιδια για να το διαπιστώσεις... Ενας χρηστης που σκάει 900€ για το 64γιγα δεν θελει σίγουρα να εχει προβλήματα, δεν το νια ζει η κάθε εταιρία που καιροσκοπεί εναντίων του κ αυτό επειδη σαν πελάτης έχει πάντα δίκιο.
vagos456 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εδώ: Γιατί μας τα κάνατε .........................
exor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 πρεπει να βαλω λινκ για ολα? για το 3d touch to οτι ζεσταινεται το κουμπι οτι δε παραγει καλα τον ηχο απο τα ηχεια οτι οτι .. google εχετε δειτε τα ολα.. εγω δεν εχω πιασει το 6ς ειχα ομως αγορασει το 6,και το 6 ζεσταινοτανε και ειχε μπαταρια μηδεν .. πραγματικα δε παλευοταν .. τωρα ο φιλαρακος μου απο ιρλανδια που το εχει μου ειπε οτι ζεσταινεται και περαν αυτου το λενε και χρηστες στο ιντερνετ εδω το 6 ζεσταινόταν ! αμα επαιζες παιχνιδακι η μιλαγες αρκετη ωρα η κανα ζορισμενο 4g α καλα.. το s6 το εχουν φιλοι και ο ξαδελφος μου ειναι ψεματα φυσικα οτι ζεσταινεται και εγω εχω νοτε 4 καμια σχεση.. το 6 μου αρεσε ..ωραια συσκευη αλλα πραγματικα η μπαταρια ειναι κωμωδια ..δεν ειναι χρησιμοποιησιμο καν.. στο μαγαζι εχουμε φορτιστες για ανδροιντ και για iphone .. λοιπον ξερετε τι δεν εχουμε αρκετες?? μπριζες ! για να βαζουν ολοι τα iphone τους .. μια απο τις σερβιτορες εχει το 6 και αυτη.. τη κοροιδευανε οι υπολοιπες και αυτη οταν πηγε διακοπες πηρε και ενα μικρο παλιο σονυ γιατι "στη παραλια δεν εχει μπριζα" .. ειναι ασυλληπτη η κατασταση και εδω μας λετε για το α9 και το 2 με 3 τοις εκατο .. τα τηλεφωνα αυτα δε βγαζουν το ΜΕΣΗΜΕΡΙ .. 1
Retromaniac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Παίδες εμένα που μου έκατσε το soc με Samsung, έχω καλύτερη μπαταρία από'ότι είχα με το 6άρι. Το 3% διαφορά στη μπαταρία είναι @@ρια μέντολες σε πραγματική χρήση. Μην ψυχαναγκάζεστε με βλακείες. Τι έγινε ξαφνικά παιδάκια, η Samsung δεν φτιάχνει καλούς επεξεργαστές; Άρα και τα s6, edge, note 5 μούφες ε; Α ρε Ελληνάρες. Τότε γιατί έβαλες να δεις ποιο chip έχεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις