Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είδη ψυχαγωγίας υπάρχουν; Σειρές και ταινίες αυτήν την περίοδο βαριέμαι οικτρά να δω. Τις σταματάω όλες στην μέση. Παιχνίδια λίγα πράγματα, λίγα είναι αυτά που με ενθουσιάζουν. Βιβλία έχω αρχίσει να διαβάζω και να μαρέσουν τελευταία αλλά θέλω και κάτι άλλο. Α και εκτός άθλησης. Και να γίνεται μόνος σου στο σπίτι. Για ρίξτε καμία ιδέα.

Δημοσ.

Να μάθεις κάποιο όργανο μόνος σου ή να κάνεις καμιά κατασκευή ίσως

+1

Κιθάρα που είναι και εύκολη σχετικά

• Like 1
Δημοσ.

Ψυχαγωγία λέμε ρε. Εσείς λέτε χόμπυ. Κάτι που να σε διασκεδάζει ο άλλος κάτα κάποιον τρόπο. Βασικά έχω σταμπάρει 2-3 καλά βιβλιαράκια που πρέπει να γαμάνε, αλλά έχω κολήσει στον μαλάκα τον Jobs εδώ και μέρες.

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να τα διαβάσεις δυο πράγματα συμβαίνουν:

Η δεν σου αρέσουν τα βιβλία

Η δεν είσαι σε μέρος που σου αρέσει να διαβάζεις.

• Like 2
Δημοσ.

παιζε παιχνιδια σε ανταγωνιστικο επιπεδο, εγω πχ εχω ομαδα και παιζω.... ειναι κατι που με γεμιζει και κατι που μου αρεσει γενικα να κανω.. ειναι και χομπυ αλλα και ψυχαγωγια για μενα γιατι το λατρευω και μπορει καποια στιγμη να γινει και επαγγελματικα... φυσικα μιλαω για games στον υπολογιστη τα λεγομενα esports οπως LoL, DotA 2, Counter Strike : Global Offensive, Heroes of the Storm, Hearthstone και αλλα πολλα.. αν το'χεις με αυτα και σ'αρεσουν πιστεψε με θα ανοιξει καινουργια ζωη μπροστα σου..

Το οτι ζουμε Ελλαδα βεβαια ειναι ενα εμποδιο σε αυτο το κομματι αλλα αν το βαλεις στοχο ξεπερνιεται, anyway σου ειπα απλα πως γεμιζω εγω τον χρονο μου τις περισσοτερες φορες, αν τα πας καλα με αυτα δοκιμασε το ;)

Δημοσ.

Ναι, ξεκίνα lol για ψυχαγωγία και έλα σε ένα 3μηνο και πες μου πως είναι τα νεύρα σου :P

Δημοσ.

^Η θεματολογία δηλαδή ή το στυλ του συγγραφέα δεν παίζει να με έχουν ξενερώσει στην πορεία δηλαδή; 

Puzzle; Μόλις βρήκα με τι θα ασχοληθώ την επόμενη περίοδο. Congrats !!!

Δημοσ.

^Η θεματολογία δηλαδή ή το στυλ του συγγραφέα δεν παίζει να με έχουν ξενερώσει στην πορεία δηλαδή; 

Puzzle; Μόλις βρήκα με τι θα ασχοληθώ την επόμενη περίοδο. Congrats !!!

Θα βαρεθείς δεν υπάρχει περίπτωση! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...