redhotstef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τι είδη ψυχαγωγίας υπάρχουν; Σειρές και ταινίες αυτήν την περίοδο βαριέμαι οικτρά να δω. Τις σταματάω όλες στην μέση. Παιχνίδια λίγα πράγματα, λίγα είναι αυτά που με ενθουσιάζουν. Βιβλία έχω αρχίσει να διαβάζω και να μαρέσουν τελευταία αλλά θέλω και κάτι άλλο. Α και εκτός άθλησης. Και να γίνεται μόνος σου στο σπίτι. Για ρίξτε καμία ιδέα.Πως γινετε να βαριεσαι περισσοτερο τις ταινιες απο το διαβασμα? Με την ευκαιρια χτες βραδυ δε κολαγε υπνος και ειδα online free τα saw 3,4,5,6 και 7. Κατα τις 8 κοιμηθηκα..
GreekMonkey Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει γίνεται. Το ξέρω ότι συνήθως γίνεται το αντίθετο, και σε μένα αλλά τώρα είναι περίοδος που ισχύει αυτό. Χωρίς γιατί και πως.
WorldOfGlass Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ^Η θεματολογία δηλαδή ή το στυλ του συγγραφέα δεν παίζει να με έχουν ξενερώσει στην πορεία δηλαδή; Puzzle; Μόλις βρήκα με τι θα ασχοληθώ την επόμενη περίοδο. Congrats !!! Δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε.
nikoskon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 +1 Κιθάρα που είναι και εύκολη σχετικά H κιθάρα δεν είναι εύκολη. Είναι το δεύτερο πιο δύσκολο όργανο μετά το βιολί. Το να παίζεις τραγούδια των Πυξ Λαξ, ναι, είναι εύκολο. 3
censOred Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 H κιθάρα δεν είναι εύκολη. Είναι το δεύτερο πιο δύσκολο όργανο μετά το βιολί. Το να παίζεις τραγούδια των Πυξ Λαξ, ναι, είναι εύκολο. Αναφερεσαι στα εγχορδα μονο ή απλα δεν λογαριαζουμε καθολου υο πιανο;
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αναφερεσαι στα εγχορδα μονο ή απλα δεν λογαριαζουμε καθολου υο πιανο; Χωρίς να είμαι γνώστης έχω ακούσει ότι το βιολί είναι το δυσκολότερο όργανο, δεν ξέρω αν ισχύει. (εντάξει, η φλογέρα είναι εκτός συναγωνισμού όπως λέει και το ανέκδοτο! )
groot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 H κιθάρα δεν είναι εύκολη. Είναι το δεύτερο πιο δύσκολο όργανο μετά το βιολί. Το να παίζεις τραγούδια των Πυξ Λαξ, ναι, είναι εύκολο. LOL Και η απάντηση σε αυτή την κοτσάνα είναι το πιάνο; Ακόμα πιο LOL! Μερικά που μου έρχονται έτσι απλά: - Νέι - Σιτάρ - Κανονάκι Επίσης, το βιολί ΔΕΝ είναι το πιο δύσκολο όργανο. Νότα βγάζεις με την μία ή μέσα σε 2 λεπτά (με Νέι, εάν δεν γνωρίζεις, νότα δεν βγάζεις). Ο συναγωνισμός που παίζει είναι μεγάλος. Με αυτό το σκεπτικό (δηλαδή του συναγωνισμού) ισάξια δύσκολο είναι και το κλασικό/μπεμ κλαρίνο.
nikoskon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αναφερεσαι στα εγχορδα μονο ή απλα δεν λογαριαζουμε καθολου υο πιανο; Αναφέρομαι στα ευρέως γνωστά κλασικά και μη όργανα τα οποία οι περισσότεροι μπορούμε να ανακαλέσουμε στην μνήμη μας. Σε αυτά συγκαταλέγεται και το πιάνο το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο από την κλασική κιθάρα. LOL Και η απάντηση σε αυτή την κοτσάνα είναι το πιάνο; Ακόμα πιο LOL! Μερικά που μου έρχονται έτσι απλά: - Νέι - Σιτάρ - Κανονάκι Επίσης, το βιολί ΔΕΝ είναι το πιο δύσκολο όργανο. Νότα βγάζεις με την μία ή μέσα σε 2 λεπτά (με Νέι, εάν δεν γνωρίζεις, νότα δεν βγάζεις). Ο συναγωνισμός που παίζει είναι μεγάλος. Με αυτό το σκεπτικό (δηλαδή του συναγωνισμού) ισάξια δύσκολο είναι και το κλασικό/μπεμ κλαρίνο. Μόλις σου απάντησα. Με την λογική σου το πλέον δύσκολο όργανο είναι το theremin. Έλεος παίδες.
groot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Φλασιά... Δύσκολη η κιθάρα; Χαχαχαχαχα! Πιάσε θεόρβη! Π.χ.:
nikoskon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 groot είναι προφανές πως δεν έχεις ιδέα για την κλασική κιθάρα(πόσο μάλλον για μουσική), και δεν στο λέω ως καθηγητής μουσικής, αλλά ως μέλος που βλέπω τον τρόπο που γράφεις. Καλή ακρόαση. Και δεν είναι δείγμα "ουάο" απλά είναι απίστευτα δύσκολο και καμία σχέση με τα προκλασικά που παρέθεσες πριν. Αν θες να μάθεις περισσότερα για μουσική, μη διστάσεις να μου στείλεις ένα πμ, είναι να ανοίξεις κάποιο thread να το συζητήσουμε.
Pa0ki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 H κιθάρα δεν είναι εύκολη. Είναι το δεύτερο πιο δύσκολο όργανο μετά το βιολί. Το να παίζεις τραγούδια των Πυξ Λαξ, ναι, είναι εύκολο. Δε μιλάω για κλασική ούτε βέβαια και για τραγούδια 2 συγχορδιώνΕυκολότατο όργανο είναι για κάποιον χομπiστα, με άπειρο υλικό διαθέσιμο στο διαδίκτυο και σχετικά χαμηλό κόστος αγοράς Hard to master(όπως τα περισσότερα) ίσως, αλλά σίγουρα easy to play
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τα όργανα που γράψατε πιο πάνω πρέπει να τα googlάρω!
nikoskon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δε μιλάω για κλασική ούτε βέβαια και για τραγούδια 2 συγχορδιών Ευκολότατο όργανο είναι για κάποιον χομπiστα, με άπειρο υλικό διαθέσιμο στο διαδίκτυο και σχετικά χαμηλό κόστος αγοράς Hard to master(όπως τα περισσότερα) ίσως, αλλά σίγουρα easy to play Υπάρχουν πιο easy to play όργανα όπως το πιάνο ή ορισμένα πνευστά(φλογέρα), κρουστά(τουμπελέκι). Απλά η κιθάρα είναι και συνοδευτικό και σολιστικό όργανο, για αυτό είναι δημοφιλής. Ωστόσο, θέλει χρόνια μελέτης και οπωσδήποτε ΜΕ δάσκαλο και όχι μέσω internet και μεθόδους αυτοδιασκαλίας, για να την φτάσεις σε ένα σοβαρό επίπεδο (και δεν αναφέρομαι για πτυχία/διπλώματα). Επίσης παίζοντας μουσική που δεν γράφτηκε για κλασική κιθάρα δεν μαθαίνεις ούτε το 2% της τεχνικής της. Για αυτό ξαναλέω πως ουσιαστικά το κάθε όργανο "κρίνεται" από το ρεπερτόριό του. Αυτά τα ολίγα γιατί είμαστε εκτός θέματος. Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχεις τις απόψεις του, αλλά μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα ε;!
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν πιο easy to play όργανα όπως το πιάνο ή ορισμένα πνευστά(φλογέρα), κρουστά(τουμπελέκι). Απλά η κιθάρα είναι και συνοδευτικό και σολιστικό όργανο, για αυτό είναι δημοφιλής. Ωστόσο, θέλει χρόνια μελέτης και οπωσδήποτε ΜΕ δάσκαλο και όχι μέσω internet και μεθόδους αυτοδιασκαλίας, για να την φτάσεις σε ένα σοβαρό επίπεδο (και δεν αναφέρομαι για πτυχία/διπλώματα). Επίσης παίζοντας μουσική που δεν γράφτηκε για κλασική κιθάρα δεν μαθαίνεις ούτε το 2% της τεχνικής της. Για αυτό ξαναλέω πως ουσιαστικά το κάθε όργανο "κρίνεται" από το ρεπερτόριό του. Αυτά τα ολίγα γιατί είμαστε εκτός θέματος. Φυσικά ο καθένας μπορεί να έχεις τις απόψεις του, αλλά μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα ε;! Φίλε μου, επειδή φαίνεσαι γνώστης, ποιο όργανο θα έλεγες ότι μπορεί κάποιος να μάθει μόνος του και να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα