tasos41997 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Λοιπον σήμερα έκανα ενεργοποίηση μιας καρτας Visa Debit της Τράπεζας Πειραιως, αν και έχω winbank δεν μου ήρθε καποιος 4ψηφιος κωδικός και έτσι αφού είμαι εγγεγραμμένος στο phobe banking πήρα εκεί. Έβαλα τον 4ψηφιο κωδικό όλα εντάξει. Έχω κάποια χρήματα στην paypal και θέλω να τα μεταφέρω στο βιβλιάριο μου (Η μήτερα μου ειναι δικαιούχος εγώ συνδικαιούχος). Για να το κάνω αυτό θέλει το IBAN μου μόλις παω να το βάλω λέει "You can not add a bank at this time" το έψαξα και βρήκα διάφορες απόψεις άλλοι λένε έστειλαν μήνυμα στην εξυπηρέτηση της Paypal και όλα εντάξει, άλλοι μου λένε μήπως είναι από τα capital controls, άλλοι λένε επειδή είναι δικαιούχος η μάνα μου και η κάρτα όπως και το paypal account είναι στο ονομά μου υπάρχει θέμα, η εξυπηρέτηση της Πειραιώς λέει δεν εμπλέκεται με την paypal εκτός απο τον 4ψηφιο κωδικό. Τι να κάνω ρε παιδιά;;;
soteras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 O κωδικος ειναι στην συναλαγη που υπαρχει στης χρεωσεις στης λεπτομεριες πηγαινε Και εμένα η μανα σου ειναι δικαιχους αλλα κλαιν αγορες κανω εδω και χρονια ανετα.πηγαινε στο webabank της πειριαως βρες την καρτα που θες κινησεις και βρες τον εκει.Τωρα το σφαλμα που σου βγαζεi mail στην paypal και θα λυθει
tasos41997 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τον κωδικό μου τον έδωσαν απο το phone banking, δεν μου βγάζει καμία συναλλαγή στο winbank αλλά όλα ενταξει είναι με την κάρτα. Το θέμα μου είναι ότι δεν με αφήνει να βάλω το IBAN έτσι ώστε να μεταφέρω τα χρήματα απο την Paypal στον Τραπεζικό μου λογαριασμό.
StylerGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Λοιπον σήμερα έκανα ενεργοποίηση μιας καρτας Visa Debit της Τράπεζας Πειραιως, αν και έχω winbank δεν μου ήρθε καποιος 4ψηφιος κωδικός και έτσι αφού είμαι εγγεγραμμένος στο phobe banking πήρα εκεί. Έβαλα τον 4ψηφιο κωδικό όλα εντάξει. Έχω κάποια χρήματα στην paypal και θέλω να τα μεταφέρω στο βιβλιάριο μου (Η μήτερα μου ειναι δικαιούχος εγώ συνδικαιούχος). Για να το κάνω αυτό θέλει το IBAN μου μόλις παω να το βάλω λέει "You can not add a bank at this time" το έψαξα και βρήκα διάφορες απόψεις άλλοι λένε έστειλαν μήνυμα στην εξυπηρέτηση της Paypal και όλα εντάξει, άλλοι μου λένε μήπως είναι από τα capital controls, άλλοι λένε επειδή είναι δικαιούχος η μάνα μου και η κάρτα όπως και το paypal account είναι στο ονομά μου υπάρχει θέμα, η εξυπηρέτηση της Πειραιώς λέει δεν εμπλέκεται με την paypal εκτός απο τον 4ψηφιο κωδικό. Τι να κάνω ρε παιδιά;;; Ειχα το ιδιο προβλημα κανα 3-4 μερες πριν και ειχα στειλει μηνυμα στο support του Paypal μου απαντησε ενας τυπος και μετα απο κανα 2 μερες με πηρε τηλεφωνο στο ακυρο του ειπα τι προβλημα ειχα μου ειπε οτι λογω capital control μου το βγαζει αυτο.Τελωσπαντων του δωσα το Iban και μου το περασε manually.Οποτε στειλε ενα μηνυμα και περιμενε απαντηση τους.Παντως λογω capital control γινεται ολο αυτο.
tasos41997 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ στα ελληνικά ή στα αγγλικά έστειλες το μήνυμα; Και στο τηλέφωνο σε τι γλώσσα σου μίλησε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα