Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι,θα υστερεί.Πρέπει να πας σε άλλες κατηγορίες οθονών για να ταιριάξει με το σύστημα και για να πεις οτι αναβαθμίζεις από αυτήν.

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση.Ποια θα μου πρότεινες; προφανώς το budget μου ειναι περιορισμένο. Θεωρείς οτι στα 200 -250 ευρώ δεν υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις στα 24 " ;

Επεξ/σία από Telumetar
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση.Ποια θα μου πρότεινες; προφανώς το budget μου ειναι περιορισμένο. Θεωρείς οτι στα 200 -250 ευρώ δεν υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις στα 24 " ;

Γενικά καλύτερα θα ήταν να μάζευες παραπάνω χρήματα.Εύκολο να το λέει κανείς,ξέρω..αλλά αν είναι να αναβαθμίσεις πραγματικά και να φτιάξεις κάτι ταιριαστό με το σύστημα πρέπει να κοιτάξεις σε καλύτερες οθόνες κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Γενικά καλύτερα θα ήταν να μάζευες παραπάνω χρήματα.Εύκολο να το λέει κανείς,ξέρω..αλλά αν είναι να αναβαθμίσεις πραγματικά και να φτιάξεις κάτι ταιριαστό με το σύστημα πρέπει να κοιτάξεις σε καλύτερες οθόνες κατά τη γνώμη μου.

Καταρχάς να σε ξαναευχαριστήσω για το ενδιαφέρον . Εν συνεχεία τι budget θα καλυβε το εν λόγω συστημα για οθόνη κατα τη γνώμη σου;

Δημοσ.

Αναλόγως πόσο ψηλά θα βάλεις τον πήχη.Δε ξέρω την οικονομική σου κατάσταση για να σου πω αλλά δε νομίζω οτι πρέπει να κοιτάξεις οθόνες κάτω των 300-350ε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nvm παράγγειλα τον ι5 6600k και την Ηyper 212 evo cooler γιατι απο οτι διαβασα συνδιάζονται αρκετά καλά.

Επεξ/σία από Telumetar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...