zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Αξεπέραστο σαν γεύση θεωρώ το μπιφτέκι των Simply Burgers! Πως μπορώ να φτιάξω κάτι αντίστοιχο, υπάρχει καμιά συνταγή που να του μοιάζει? Βέβαια ξέρω πως όταν κάτι είναι ψημένο στα κάρβουνα έχει ιδιαίτερη γεύση, εγώ θα τα ψήνω τα δικά μου σε ρομποτάκι με αντίσταση σαν αυτή των grill των φούρνων! Έχει κανείς καμιά ιδιαίτερη συνταγή όμοια με αυτή που αναζητώ; 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 https://m.youtube.com/watch?v=ZlAhJvuVxnQ Με διπλό πυρότουβλο που θα έχει τσίγκο ανάμεσα και πυρότουβλο από κάτω. Να χρησιμοποιήσεις ή τεχνητά κάρβουνα ή κάποιο ξύλο με σχετικά υψηλή θερμιδική αξία. Στο μπιφτέκι, προσπάθησε να έχεις 1/4-1/5 αναλογία λίπος/κρέας 1
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το λίπος είναι δηλαδή που κάνει όλη τη δουλειά στη γεύση; Στα Simply άραγε πως τα κάνουν; Σπίτι έφτιαξε ο τύπος όχι ψησταριά, μέχρι και μόνωση έβαλε στη σκεπή! Έλεος, αλλά εντυπωσιακό!
Kostasspil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Πάντα ήμουν της άποψης ότι αν προσπαθήσεις να αναπαράξεις αυτές τις γεύσεις χάνεται η μαγεία. Ακόμα κι αν το καταφέρεις που είναι πρακτικά αδύνατον... 1
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι και τοσο καλο, παλια μου αρεσε αλλα την τελευταια φορα που πηρα ηταν χαλια, μπαγιατικο ψωμι και αρκετα μικροτερο μπιφτεκι, ισως ετυχε η απλα δοκιμασα και αρκετα καλυτερα απο τοτε. Burger joint το top imo. (δεν κανω διαφήμιση ετσι και αλλιως μενω πολυ μακρια και πολυ σπανια παω δυστυχως.. ) 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Αξεπέραστο σαν γεύση θεωρώ το μπιφτέκι των Simply Burgers![/size] Γιατί κάτι μου λέει ότι είναι το μόνο που έχεις φάει εκτός από McDonald's και Goody's? 11
g_alkis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Κάποτε ρωτούσες σοβαρότερα πράγματα zoranb σχετικά με DIY. Τώρα μπιφτέκι;;; Μα μπιφτέκι;;; Χάλασες zoranb, χάλασες. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι και τοσο καλο, παλια μου αρεσε αλλα την τελευταια φορα που πηρα ηταν χαλια, μπαγιατικο ψωμι και αρκετα μικροτερο μπιφτεκι, ισως ετυχε η απλα δοκιμασα και αρκετα καλυτερα απο τοτε. Burger joint το top imo. Έχει πέσει τρομακτικά η ποιότητα τους...
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Έχει πέσει τρομακτικά η ποιότητα τους... Στο simply η στο joint?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 To Simply ofc, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα από το Joint... Στη Γλυφάδα είχα φάει από το Just Burgers...
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εχω φαει και just, δεν ηταν ασχημο οπως θυμαμαι, το joint να φανταστεις ειναι λιγο πιο gourmet φαση χωρις να χανει την κλασσικη γευση ομως. Γενικα η γλυφαδα εχει αρκετα καλα αλλα οπως ειπα σπανια παω γιατι μενω πατησια δυστυχως.
alimentas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλα τα simply και τα υπολοιπα AΛΛΑ οποιος ειχε φαει Thomas Cook-Xαλανδρι ξερει.
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλα τα simply και τα υπολοιπα AΛΛΑ οποιος ειχε φαει Thomas Cook-Xαλανδρι ξερει. Ειχα φαει πολυ παλια και θυμιζε λιγο wendys οπως θυμαμαι, αρκετο λιωμενο τυρι και καλη γευση αν και εφερνε αρκετα στο fast food. Εχω την εντυπωση οτι εκλεισε ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα