Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εγω εχω δοκιμασει την εξης πατεντα τα βραζω για λιγα λεπτα και μετα σε καυτο αντικολλητικο τηγανι κανω εξωτερικη κρουστα, ετσι ειναι μαλακα μεσα και τραγανα απεξω.

Επισης αν θελω πολυ εντονη γευση λιωνω σε λιγο λαδι ενα κυβο βοδινο και τον βαζω στον κιμα. 

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 1
Δημοσ.

Έλεος, μπιφτέκι είναι δεν θέλει 3 αστέρια μισελέν. Μισό κιλό βοδινό κιμά, μισό κιλό χοιρινό κιμά, λίγο βρεγμένο (και στραγγισμένο τελείως) ψωμί ψύχα, ένα έτοιμο μίγμα μπαχαρικών για μπιφτέκια (νομίζω βάζω "ινδία"). Βουαλά.

• Like 1
Δημοσ.

Έλεος, μπιφτέκι είναι δεν θέλει 3 αστέρια μισελέν. Μισό κιλό βοδινό κιμά, μισό κιλό χοιρινό κιμά, λίγο βρεγμένο (και στραγγισμένο τελείως) ψωμί ψύχα, ένα έτοιμο μίγμα μπαχαρικών για μπιφτέκια (νομίζω βάζω "ινδία"). Βουαλά.

Για ελληνικό στεγνό μπιφτέκι καλή συνταγή.

• Like 1
Δημοσ.

Για ελληνικό στεγνό μπιφτέκι καλή συνταγή.

Δεν νομίζω. Το αν είναι στεγνό ή όχι το κάνει ο τρόπος ψησίματος/ο ψήστης.

Δημοσ.

Το μπιφτέκι, τα κεφτεδάκια και όλα τα παρόμοια ειναι ιδιαίτερα δύσκολα. Πολλά υλικά, χωρις συγκεκριμένη, προκαθορισμένη πυκνότητα και μεταβλητή σύσταση.

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Το αν είναι στεγνό ή όχι το κάνει ο τρόπος ψησίματος/ο ψήστης.

Παίζει ρόλο και αυτο, αλλα αμα ο κιμάς είναι άλιπος τότε θα γίνει στεγνό. Επίσης το ψωμί αλλοιώνει τη γεύση του κρέατος.

Δημοσ.

Άλλο πράγμα το μπιφτέκι στο φούρνο, που θέλει τις πατάτες του, και το κάνει κανείς με ψωμί και άλλο το μπιφτέκι για σχάρα που δεν θέλει ψωμί. 

Το μυστικό στο μπιφτέκι σχάρας χωρίς ψωμί είναι να μην μαζέψει πολύ κατά το ψήσιμο... υπάρχουν διάφορες τεχνικές που όμως θέλουν εξάσκηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Το μυστικό στο μπιφτέκι σχάρας χωρίς ψωμί είναι να μην μαζέψει πολύ κατά το ψήσιμο... υπάρχουν διάφορες τεχνικές που όμως θέλουν εξάσκηση. 

Είμαι όλος αυτιά για τις τεχνικές που θέλουν εξάσκηση! :D

Δημοσ.

Είμαι όλος αυτιά για τις τεχνικές που θέλουν εξάσκηση! :D

Google it! Ή, youtube it!

Και εγώ από εκεί έμαθα...

Δημοσ.

Παντως δεν θα παραπονιομουνα αν ειχα ενα ετοιμο μπιφτεκακι τωρα να το πεταξω στο τηγανι.Να το τουμπανιασω στο κυμμινο  , ενα σαγανακι στο ιδιο τηγανι και μια παγωμενη μπυριτσα.Χωρις πολλες πολλες ''σαλτσες'' δηλαδη  :P

Δημοσ.

Τι να Google άρω δηλαδή, με τι keyword;

Αδερφέ... με το συμπάθειο...

Εάν δεν ξέρεις τι να ψάξεις, τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις για να το μάθεις. 

Δεν πιστεύω ότι η ερώτηση "τι keyword να βάλω" ευσταθεί στις μέρες μας αναφορικά με κάποιον που θέλει όντως να μάθει για κάτι... 

Δημοσ.

Αδερφέ... με το συμπάθειο...

Εάν δεν ξέρεις τι να ψάξεις, τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις για να το μάθεις. 

Δεν πιστεύω ότι η ερώτηση "τι keyword να βάλω" ευσταθεί στις μέρες μας αναφορικά με κάποιον που θέλει όντως να μάθει για κάτι... 

Έτσι όπως με συμβούλεψες ήτανε πολύ γενικό ε και είπα να σε ρωτήσω τι εννοείς για να το κάνω πιό ειδικό. Δεν είναι πως βαριέμαι αλλά το είπες με στυλ για κάτι συγκεκριμένο "τεχνικές εξάσκισης" κλπ. και θεώρησα πως έχεις κάτι συγκεκριμένο στο νού σου σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...