Anorymous Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον εγω εχω δοκιμασει την εξης πατεντα τα βραζω για λιγα λεπτα και μετα σε καυτο αντικολλητικο τηγανι κανω εξωτερικη κρουστα, ετσι ειναι μαλακα μεσα και τραγανα απεξω.Επισης αν θελω πολυ εντονη γευση λιωνω σε λιγο λαδι ενα κυβο βοδινο και τον βαζω στον κιμα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2015 από Anorymous 1
g_alkis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έλεος, μπιφτέκι είναι δεν θέλει 3 αστέρια μισελέν. Μισό κιλό βοδινό κιμά, μισό κιλό χοιρινό κιμά, λίγο βρεγμένο (και στραγγισμένο τελείως) ψωμί ψύχα, ένα έτοιμο μίγμα μπαχαρικών για μπιφτέκια (νομίζω βάζω "ινδία"). Βουαλά. 1
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έλεος, μπιφτέκι είναι δεν θέλει 3 αστέρια μισελέν. Μισό κιλό βοδινό κιμά, μισό κιλό χοιρινό κιμά, λίγο βρεγμένο (και στραγγισμένο τελείως) ψωμί ψύχα, ένα έτοιμο μίγμα μπαχαρικών για μπιφτέκια (νομίζω βάζω "ινδία"). Βουαλά. Για ελληνικό στεγνό μπιφτέκι καλή συνταγή. 1
g_alkis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Για ελληνικό στεγνό μπιφτέκι καλή συνταγή. Δεν νομίζω. Το αν είναι στεγνό ή όχι το κάνει ο τρόπος ψησίματος/ο ψήστης.
whodatinsomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το μπιφτέκι, τα κεφτεδάκια και όλα τα παρόμοια ειναι ιδιαίτερα δύσκολα. Πολλά υλικά, χωρις συγκεκριμένη, προκαθορισμένη πυκνότητα και μεταβλητή σύσταση.
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω. Το αν είναι στεγνό ή όχι το κάνει ο τρόπος ψησίματος/ο ψήστης. Παίζει ρόλο και αυτο, αλλα αμα ο κιμάς είναι άλιπος τότε θα γίνει στεγνό. Επίσης το ψωμί αλλοιώνει τη γεύση του κρέατος.
groot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Άλλο πράγμα το μπιφτέκι στο φούρνο, που θέλει τις πατάτες του, και το κάνει κανείς με ψωμί και άλλο το μπιφτέκι για σχάρα που δεν θέλει ψωμί. Το μυστικό στο μπιφτέκι σχάρας χωρίς ψωμί είναι να μην μαζέψει πολύ κατά το ψήσιμο... υπάρχουν διάφορες τεχνικές που όμως θέλουν εξάσκηση. 1
zoranb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το μυστικό στο μπιφτέκι σχάρας χωρίς ψωμί είναι να μην μαζέψει πολύ κατά το ψήσιμο... υπάρχουν διάφορες τεχνικές που όμως θέλουν εξάσκηση. Είμαι όλος αυτιά για τις τεχνικές που θέλουν εξάσκηση!
groot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Είμαι όλος αυτιά για τις τεχνικές που θέλουν εξάσκηση! Google it! Ή, youtube it! Και εγώ από εκεί έμαθα...
bluesattack Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Παντως δεν θα παραπονιομουνα αν ειχα ενα ετοιμο μπιφτεκακι τωρα να το πεταξω στο τηγανι.Να το τουμπανιασω στο κυμμινο , ενα σαγανακι στο ιδιο τηγανι και μια παγωμενη μπυριτσα.Χωρις πολλες πολλες ''σαλτσες'' δηλαδη
zoranb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Google it! Ή, youtube it! Τι να Google άρω δηλαδή, με τι keyword;
bluesattack Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τι να Google άρω δηλαδή, με τι keyword; redneck grill
groot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τι να Google άρω δηλαδή, με τι keyword; Αδερφέ... με το συμπάθειο... Εάν δεν ξέρεις τι να ψάξεις, τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις για να το μάθεις. Δεν πιστεύω ότι η ερώτηση "τι keyword να βάλω" ευσταθεί στις μέρες μας αναφορικά με κάποιον που θέλει όντως να μάθει για κάτι...
zoranb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αδερφέ... με το συμπάθειο... Εάν δεν ξέρεις τι να ψάξεις, τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις για να το μάθεις. Δεν πιστεύω ότι η ερώτηση "τι keyword να βάλω" ευσταθεί στις μέρες μας αναφορικά με κάποιον που θέλει όντως να μάθει για κάτι... Έτσι όπως με συμβούλεψες ήτανε πολύ γενικό ε και είπα να σε ρωτήσω τι εννοείς για να το κάνω πιό ειδικό. Δεν είναι πως βαριέμαι αλλά το είπες με στυλ για κάτι συγκεκριμένο "τεχνικές εξάσκισης" κλπ. και θεώρησα πως έχεις κάτι συγκεκριμένο στο νού σου σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα