Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μασίφ πατάτες, κατά πάσα πιθανότητα ποτισμένες στο λάδι...
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μασίφ πατάτες, κατά πάσα πιθανότητα ποτισμένες στο λάδι... Για τη φωτογραφία από πάνω λες; Εμένα οι πατάτες μου φάνηκαν πολύ ωραίες! Φρέσκες και ωραία τηγανισμένες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Κάνουν μπαμ από χιλιόμετρο ότι δεν είναι τραγανές/στεγνές...
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ας μας πει ο Kevin Malone πως ήταν οι πατάτες...
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 που ειναι αυτο; --- μπιφτεκι innovation https://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiftekia-me-pantzaria-karota-kai-manitaria.html
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Mε ενα 5000 ρικακι δικο σας.Μην τρομαζετε , $ ειναι
iordanis77 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλά, φάε εσύ τα υγιεινά να τρώμε εμείς τα ανθυγιεινά Επίσης δεν ειναι ανθυγιεινό αν λαμβάνεται υπεύθυνα και στις κατάλληλες ποσότητες. Βαριεμαι το πολύ ψάξιμο αλλά. http://thescienceofeating.com/fats/butter-vs-margarine/ http://www.webexhibits.org/butter/compounds-fatty.html http://antoine.frostburg.edu/chem/senese/101/consumer/faq/butter-composition.shtml(http://www.iator.gr/2011/01/23/to-oleiko-oxy-enisxyei-th-mnimi/) http://www.eufic.org/article/el/nutrition/fats/artid/Saturated-fat-upclose-greek/ Και γιατι να ψαχνεις τις "υπευθυνα καταλληλες ποσοτητες" για το βουτυρο του ενος ευρω οταν υπαρχει το μπεσελ και το μπενεκολ που κατεβαζουν τη χοληστερινη σου? Μασίφ πατάτες, κατά πάσα πιθανότητα ποτισμένες στο λάδι... το οποίο λαδι πιθανοτατα εινα καταμαυρο σα βουρκος.
saxos55 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έλα το μπιφτεκάκι από θρί-ντι πρίντα λέμε. http://www.bbc.com/news/science-environment-34540193
Kevin Malone Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ας μας πει ο Kevin Malone πως ήταν οι πατάτες... που ειναι αυτο; Δεν είναι δική μου η φωτογραφία, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω την ποιότητα. (Πάντως φαίνονται φρέσκες και σπιτικές, όχι προτηγανισμένες, οπότε points for that) Λογικά από Χριστόφορο στα Καλύβια είναι η φωτογραφία. Αυτός έχει κάτι τέτοιες μπιφτεκάρες. Αλλά οκ, μιλάμε για ποσότητα, όχι τόσο για ποιότητα (όχι ότι ήταν κακό μια φορά που το είχα δοκιμάσει). Το καλύτερο burger βέβαια, το έχω φάει στην Κοπεγχάγη, στο Halifax. Άψογο. (Αλλά και πανάκριβο).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 αποτυχημένες σπιτικές though
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 εφαγα 600 ολόκληρα γραμμάρια μπούτι χοιρίνο μόλις τώρα.μιαμ μιαμ ωλαίο ήτανε.Να σας πω πως το μαγείλεψα: λοιπον.Εβαλα στην κατσαρόλα 2 κρεμμύδια ψιλλοκομένα και λάδι και 2 σκελίδες σκόρδο.και μετά έβαλα απο πάνω το μπούτι χοιρινό αφού το είχα κόψει σε κομματάκια. το ψησα 10 λεπτά και μετά το σέρβιρα σε 2 πίατα μαζί με το ζούμι ,το κρεμμύδι και το σκολδάκι.
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 εφαγα 600 ολόκληρα γραμμάρια μπούτι χοιρίνο μόλις τώρα.μιαμ μιαμ ωλαίο ήτανε.Να σας πω πως το μαγείλεψα: λοιπον.Εβαλα στην κατσαρόλα 2 κρεμμύδια ψιλλοκομένα και λάδι και 2 σκελίδες σκόρδο.και μετά έβαλα απο πάνω το μπούτι χοιρινό αφού το είχα κόψει σε κομματάκια. το ψησα 10 λεπτά και μετά το σέρβιρα σε 2 πίατα μαζί με το ζούμι ,το κρεμμύδι και το σκολδάκι. Πρωί πρωί ρε συ; Στις προτάσεις για πρωινό έπρεπε να το βάλεις! 2
iordanis77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εφαγα 600 ολόκληρα γραμμάρια μπούτι χοιρίνο μόλις τώρα.μιαμ μιαμ ωλαίο ήτανε.Να σας πω πως το μαγείλεψα: λοιπον.Εβαλα στην κατσαρόλα 2 κρεμμύδια ψιλλοκομένα και λάδι και 2 σκελίδες σκόρδο.και μετά έβαλα απο πάνω το μπούτι χοιρινό αφού το είχα κόψει σε κομματάκια. το ψησα 10 λεπτά και μετά το σέρβιρα σε 2 πίατα μαζί με το ζούμι ,το κρεμμύδι και το σκολδάκι. 10 λεπτα μόνο? Αρα στην ουσια το τηγανησες Κρεμμύδι δεν βάζει κανείς? Τι ξενέρωτοι... χαχα, συναδελφε εγω τρελαινομαι για κρεμμυδι. Κομμενο ομως, οχι τριμμενο σε σκονη. (skaken, not stirred που λεει και φιλος μου ο Bond) Πώς θα εξασφαλίζετε ότι οι πατάτες σας δεν περιέχουν το καρκινογόνο ακρυλαμίδιο: - Τηγανίζετε πάντα με ελαιόλαδο - Μην τηγανίζετε στο ίδιο λάδι γι πάνω από 2 – 3 φορές - Μην αποθηκεύετε τις πατάτες στο ψυγείο, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες ψύξης μπορεί να αυξήσουν την περιεκτικότητα της πατάτας σε σάκχαρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ανάπτυξης ακρυλαμιδίου κατά το τηγάνισμα - Όταν κόβετε τις πατάτες, πριν τις τηγανίσετε βάλτε τις σε κρύο νερό για 30 λεπτά - Μην αφήνετε να σκουρύνουν οι πατάτες. Μόλις αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα βγάλτε τες από τηγάνι ή τη φριτέζα - Μην τρώτε τις πατάτες ή τα κομμάτια της τηγανιτής πατάτας που είναι πολύ σκούρα Πηγή: http://www.onmed.gr/diatrofi/item/317136-pos-na-tiganizete-tis-patates-gia-na-min-einai-karkinogones#ixzz3orZKkG5F 1
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το καλύτερο burger βέβαια, το έχω φάει στην Κοπεγχάγη, στο Halifax. Άψογο. (Αλλά και πανάκριβο). Θα κλάψω, έμενα 2 ορόφους από πάνω. Ωραίο ήταν, ειδικά το buffalo. 1
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 10 λεπτα μόνο? Αρα στην ουσια το τηγανησες χαχα, συναδελφε εγω τρελαινομαι για κρεμμυδι. Κομμενο ομως, οχι τριμμενο σε σκονη. (skaken, not stirred που λεει και φιλος μου ο Bond) Πώς θα εξασφαλίζετε ότι οι πατάτες σας δεν περιέχουν το καρκινογόνο ακρυλαμίδιο: - Τηγανίζετε πάντα με ελαιόλαδο - Μην τηγανίζετε στο ίδιο λάδι γι πάνω από 2 – 3 φορές - Μην αποθηκεύετε τις πατάτες στο ψυγείο, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες ψύξης μπορεί να αυξήσουν την περιεκτικότητα της πατάτας σε σάκχαρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ανάπτυξης ακρυλαμιδίου κατά το τηγάνισμα - Όταν κόβετε τις πατάτες, πριν τις τηγανίσετε βάλτε τις σε κρύο νερό για 30 λεπτά - Μην αφήνετε να σκουρύνουν οι πατάτες. Μόλις αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα βγάλτε τες από τηγάνι ή τη φριτέζα - Μην τρώτε τις πατάτες ή τα κομμάτια της τηγανιτής πατάτας που είναι πολύ σκούρα Πηγή: http://www.onmed.gr/diatrofi/item/317136-pos-na-tiganizete-tis-patates-gia-na-min-einai-karkinogones#ixzz3orZKkG5F Δεν ήξερα ότι οι τηγανητές πατάτες μπορεί να έχουν κάτι καρκινογόνο (και μπορώ να πω ότι ήμουν καλύτερα που δεν το ήξερα... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα