mouti Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν εχει κάποιος ιδέα από σόμπες και συγκεκριμένα το θέμα μου ειναι το εξής...έβαλα πέρσυ σόμπα στο υπόγειο του σπιτιού μου όπου και μένω και την συνέδεσα με μπουρί σε υποδοχή για τζάκι...δηλ μετά το μπουρί ξεκινάει μια καμινάδα που περνάει το ισόγειο και τον πρώτο και βγαίνει από την ταρατσα...η ξυλόσομπα καινούργια η καμινάδα πεντακάθαρη και μπόρεσα να φτάσω τους 15 βαθμούς μόνο...έβαλα την σόμπα ακριβώς κάτω από την υποδοχή της καμινάδας και αυτο μου είπαν ότι ειναι το βασικό μου πρόβλημα...όποτε φέτος είπα να την βάλω στην άλλη γωνία του δωματίου ώστε το μπουρί να διανύσει μια μεγάλη απόσταση...να βάλω και θερμοσυλλέκτη για ακόμα καλύτερη απόδοση...άκουσα όμως σχόλια τύπου δεν θα τραβάει και θα καπνίζει το σπίτι...να σημειώσω ότι πέρσυ έκαψα 5τονους και την τάιζα σαν τρελός γιατί τα ξύλα τα έκαιγε με μια μανία και απίστευτα γρήγορα...ποια ειναι η άποψη σας για το θέμα να το κάνω η δίκιο ειχε αυτός που μου το πε;
Invader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Να κάνεις μια τρύπα στον τοίχο και να το βγάλεις από κει.Και να ταπώσεις την τρύπα για το τζάκι.
mouti Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Και μετά ποσα μέτρα οριζόντιο μπουρί μπορώ να βάλω;μήπως δεν θα ρουφάει καθόλου μετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα