Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Επειδη μου χαλασε η υποβρύχια αντλια που ειχα στο φρεατιο του σπιτιου μου θα ηθελα να μου προτεινετε καποια αξιοπιστη αντλια.Αυτη που ειχα δουλεψε 13 χρονια. Το φρεατιο ειναι συνδεδεμένο με το μπανιο/τουαλέτα και πλυντηριο ρουχων.Εχει βαθος 2 μετρα και πλατος αλλα 2 μετρα περιπου.Ο σωληνας της κεντρικης αποχετευσης με το φρεατιο απεχει περιπου 4 μετρα και σε υψος απο το δρομο 3-4 μετρα.Δηλαδη το φρεατιο ειναι ποιο χαμηλα εννοω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Παρε ιδια μαρκα με αυτη που ειχες. Αλλιως ψαξε για pedrollo, foras, wilo, grundfos.

Ναι ευχαριστω αλλα δε φαινεται η μαρκα τιποτα.Δε ξερω τι μου ειχανε βαλει για αυτο εδωσα κατι στοιχεια που ισως βοηθησουν στην επιλογη.Υπαρχουν ενα σωρο με χαρακτηριστικα διαφορα.Εκει γυρω στα 100 ευρω λεω.

Δημοσ.

Ναι ευχαριστω αλλα δε φαινεται η μαρκα τιποτα.Δε ξερω τι μου ειχανε βαλει για αυτο εδωσα κατι στοιχεια που ισως βοηθησουν στην επιλογη.Υπαρχουν ενα σωρο με χαρακτηριστικα διαφορα.Εκει γυρω στα 100 ευρω λεω.

με 100 ευρώ αντλια λυμμάτων? Δεν πιστευώ να θες να κρατήσει πανω απο 1-2 χρόνια. Αντιλαμβάνομαι οτι πρόκειται περι καθημερινής χρήσης, μονιμα εγκατεστημένη. Αν μιλάμε για κάτι τετοιο, εισαι καπου στα 3-4 κατοστάρικα...

Δημοσ.

ασχετο.

@giorgos 1966 τι εγινε τελικα με εκεινη την φωτογραφιση του χορευτικου που ειχε

Εχεις π.μ.

με 100 ευρώ αντλια λυμμάτων? Δεν πιστευώ να θες να κρατήσει πανω απο 1-2 χρόνια. Αντιλαμβάνομαι οτι πρόκειται περι καθημερινής χρήσης, μονιμα εγκατεστημένη. Αν μιλάμε για κάτι τετοιο, εισαι καπου στα 3-4 κατοστάρικα...

Καλημερα.Κοιτα φιλε μου ευτυχως εχουμε σπιτι και ενα βισέ.Οποτε δε θα καταπονητε συνεχως.Δε ξερω, θα το κοιταξω βεβαια και αυτο που λες εαν αυτες με 100-150 ευρω το πολυ αντεχουν σχεδον για καθημερινη χρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...