Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν TS ας κάνω την αρχή, γιατί καλή η πλακίτσα, αλλά βγαίνετε off-topic.

Κάθομαι και όλα πηγαίνουνε καλά χωρίς πρόβλημα. Σκεπαστή έφαγα πριν, πολύ καλή. Σε 2-3 λεπτά πιστεύω θα έχω τελειώσει. 0-1 κερδίζει η Κύπρος μέσα στο Ισραήλ, μακάρι να το κρατήσει.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Bγεσέλ βγες γρήγορα από το βεσέ.

Δε σε αναγνωρίζω φίλε, αυτός ο χώρος εκεί  σε κάνει άλλο άνθρωπο   :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Όχι θα μας κάνει κουμάντο ο Φλαουτίστας με τις ιστορίες φαντασίας. Τουλάχιστον εδώ θα λέμε αληθινές ιστορίες, βγαλμένες από... εκεί που καταλάβατε.

Δημοσ.

vsl... Με το 3 ονόμασε μου όλα τα τασιενεργά του skip!

Αν δεν τα ξέρεις ακόμα, κρίμα το χρόνο που περνάς στην τουαλέτα

Δημοσ.

vsl... Με το 3 ονόμασε μου όλα τα τασιενεργά του skip!

Αν δεν τα ξέρεις ακόμα, κρίμα το χρόνο που περνάς στην τουαλέτα

tumblr_mbbp0jWug81req3jgo1_500.png

• Like 3
Δημοσ.

Τουλάχιστον εδώ θα λέμε αληθινές ιστορίες, βγαλμένες από... εκεί που καταλάβατε.

Λυπάμαι που το λέω σε έναν έμπειρο χρήστη αλλά πρέπει να το πω..  Δεν έκανες σερτς :shifty:  υπήρχε ήδη μποχίτο-θρεντ http://www.insomnia.gr/topic/581240-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CF%81%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B1/page-1

• Like 1
Δημοσ.

Λυπάμαι που το λέω σε έναν έμπειρο χρήστη αλλά πρέπει να το πω..  Δεν έκανες σερτς :shifty:  υπήρχε ήδη μποχίτο-θρεντ http://www.insomnia.gr/topic/581240-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CF%81%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B1/page-1

Λυπάμαι που πρέπει να διορθώσω έναν έμπειρο χρήστη, αλλά εκείνο μιλάει γενικά, για στιγμές ξεφτίλας. Επίσης το παρόν thread είναι live

• Like 1
Δημοσ.

Λυπάμαι που πρέπει να το διευκρινήσω σε έναν έμπειρο χρήστη, αλλά το παρόν thread είναι live.

Το αποτέλεσμα μετράει, και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και βρωμάει!!1

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα μετράει, και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και βρωμάει!!1

Ώστε γράφεις ρίμες καθιστός.

Δημοσ.

Ώστε γράφεις ρίμες καθιστός.

Στη γραφείο μου είμαι, να το διευκρινίσουμε αυτό.

Οh wait, βγήκα αυτόματα off topic.

dog-busted.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...