Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή, δηλαδή με αυτό θα παίζω manager σε πλήρη γραφικά  όπως και το counter;  και όπως τόνισα στην αρχή το pc θα δουλεύει αρκετές ώρες την ημέρα.

+150 750ti 

το 150 τη ακριβός είναι;

Δημοσ.

euro για την καρτα αν δεν την θες μπορεις με ιντελ 4400 1080 low φιφα 16 30 fps να παιξεις δοκιμαζμενα

με αυτη την καρτα παιζεις οτι παιχνιδι θελεις 

Δημοσ.

390 και 150 κανει 540 :P 

δεν παιζει ρολο οτι θα ειναι πολες ωρες αναμενο και εγω το δικο μου 24 ανειχτο ειναι με μουφα τροφοδοτικό μητρική την ποιο απλη κλπ δεν εχει παθει τιποτα 3 χρονια τωρα

το diablo ειναι βαρυ σαν το cs

Δημοσ.

ποιο απο ολα? :)

αυτη με τα 650 απο e-shop? σε επιδόσεις καμια  εκτος αν εχεις σκοπο να κανεις κανενα raid  sli,και δεν σ εχω βαλει εξτρα σκληρο για τα αρχεια 1tb

Δημοσ.

ποιο οικονομικες ραμ αλλα εξισου καλες μητρικη ποιο φθηνη αλλα κανει την δουλεια της μια χαρα και ποιο φθηνο κουτι εισαι 40+κατω γιατι με 1tb βγενει 600

ναι ειναι τα 40 ευρο απο αυτα π σ ειπα και 60 απο τον σληρο αν κανεις μια υποχώρηση οπως ειπε και ο Αλεξης και παρεις απο skroutz καρτα γλυτονεις ενα 20ευρο ακομα 

Δημοσ.

καλά σίγουρα δεν χρειάζομαι άλλον σκληρό, άσχετα που ένας φίλος λέει ότι δεν μου φτάνει για τα windows. δηλαδή η διαφορά στις προτάσεις σας χωρίς σκληρό είναι 40 ευρο.

Δημοσ.

ακριβώς δεν περνει αλλο κόψιμο ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και επιδόσεις εισαι μια χαρα και για οτι παιχνίδι θες θα μπορεις να το παίζεις και εγω αυτη θα παρω σε λιγο καιρο μαζι με καινουριο σύστημα :)

Δημοσ.

internet και αυτά τα 3 παιχνίδια παίζω, counter manager και diablo, αλλά περιστασιακά. έτσι όπως κάνανε το manager κάθε χρόνο αναβάθμιση θέλει, ποιο πολύ ρόλο παίζει η κάρτα γραφικών ή ο επεξεργαστής στην ταχύτητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού;
για να καταλάβεις τώρα έχω σκληρό και από τα 297 έχω ελεύθερα τα 267. αν βάλω έναν 250gb πόσο θα ανέβει η τιμή; αν έχεις κάποιον να μου προτείνεις στείλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...