voltmod Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Η εταιρεία System Era έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για το νέο της παιχνίδι, Astroneer, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μελλοντικά μόνο για Windows (μέσω του Steam). Η εξέρευνηση, καθώς και “άντληση” πόρων από τεράστιες, σταδιακά παραγόμενες, περιoχές σε διάφορους πλανήτες αποτελεί βασικό στοιχείο του παιχνιδιού. Στο παιχνίδι, ο gamer όχι μόνο θα πρέπει να αντιμετωπίσει εχθρικά περιβάλλοντα και συνθήκες και να οικοδομήσει την βάση του, αλλά θα πρέπει και να δημιουργήσει την ίδια την επιφάνεια πάνω στην οποία θα κινείται. Μπορεί να υψώσει λόφους, να σκάψει τούνελ ή να ξεθάψει αντικείμενα από το έδαφος. Το Astroneer αποτελεί το δημιούργημα μίας ομάδας από ανθρώπους που προέρχονται από μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι 343 Industries, Ubisoft και Valve -μεταξύ άλλων- οπότε υπάρχουν ελπίδες το παιχνίδι να είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό, έστω και αν το Minecraft αποτελεί την βασική έμπνευση των δημιουργών του. Site: Engadget
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 επισης συντομα ερχεται ο ενφια,εκει να δεις περιπλανηση
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ubisoft βλεπω και αγχωνομαι... παντως φαινεται αρκετα ενδιαφερον! εξελιγμενο minecraft στον γαλαξια ακομα καιγια αυτους που γκρινιαζουν για το "pixeliarisma" στο minecraft! 1
coffeex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αν δει κάποιος το The Martian και μετά παίξει αυτό πάει για κάψιμο 1
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πολλά παιχνίδια στο steam είναι σε Alpha κατάσταση για χρόνια 1
Shadows Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πολλά παιχνίδια στο steam είναι σε Alpha κατάσταση για χρόνια Μεγαλη πατεντα το αλφα,σου πουλαω κατι το οποιο δεν ειναι τελειωμενο με οτι σημαινει αυτο και ταυτοχρονα μπορω να το αργησω οσο θελω. 6
Kavouromamouna Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μεγαλη πατεντα το αλφα,σου πουλαω κατι το οποιο δεν ειναι τελειωμενο με οτι σημαινει αυτο και ταυτοχρονα μπορω να το αργησω οσο θελω. Αυτό το "μπακάλικο" του Steam καθώς και το "μανάβικο" early access έχει δυστυχώς εκατομμύρια πελάτες... 1
ixthy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά δεν έχω παίξει minecraft, διότι δεν με πείθει. Δηλαδή δεν μου κινεί το ενδιαφέρον. Γιατί να θέλω να σηκώνω εδάφη; Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Υπάρχει κάποια ιστορία; Υπάρχει κάποιος σκοπός; Ή είναι απλώς κάτι σαν τα κουβαδάκια στην άμμο, αλλά ηλεκτρονικά; Πάντως το συγκεκριμένο minecraft clone, φαίνεται ποιο ωραίο.
Shadows Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά δεν έχω παίξει minecraft, διότι δεν με πείθει. Δηλαδή δεν μου κινεί το ενδιαφέρον. Γιατί να θέλω να σηκώνω εδάφη; Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει; Υπάρχει κάποια ιστορία; Υπάρχει κάποιος σκοπός; Ή είναι απλώς κάτι σαν τα κουβαδάκια στην άμμο, αλλά ηλεκτρονικά; Πάντως το συγκεκριμένο minecraft clone, φαίνεται ποιο ωραίο. Δεν υπαρχει κατι ακριβως για εξηγηση.Ειναι καθαρα θεμα γουστου.Τα παιχνιδια του στυλ minecraft λεγονται συγκεκριμενα sandbox απο τον λογο οτι οπως παιζεις με την αμμο ετσι και με αυτα ο παικτης εχει περιθωριο να κανει πολλα και να αλλαξει το περιβαλλον του παιχνιδου.
NEFTIS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν υπαρχει κατι ακριβως για εξηγηση.Ειναι καθαρα θεμα γουστου.Τα παιχνιδια του στυλ minecraft λεγονται συγκεκριμενα sandbox απο τον λογο οτι οπως παιζεις με την αμμο ετσι και με αυτα ο παικτης εχει περιθωριο να κανει πολλα και να αλλαξει το περιβαλλον του παιχνιδου. Δε λεγονται sandbox γιατι μπορεις να αλλαξεις το περιβαλλον. Και το GTA ειναι sandbox. Το Just cause 2. Κι ολα οσα μπορεις να κινηθεις ελευθερα σε ολο τον κοσμο του παιχνιδιου χωρις να πρεπει να ακολουθησεις συγκεκριμενο μονοπατι, αποστολες.
chrisxkar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 δεν ξετρελαθηκα κιολας αλλο ενα μικρο παιχνιδακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα