Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να έχει χάσει απόδοση το τροφοδοτικό το αποκλείω έτσι ? μένω όποτε σε πρόβλημα της μητρικής

Edit: τι αγοράζω τώρα για να την αντικαταστήσω? ποιο μοντέλο οικονομικό ? 

έχω μία ATI Radeon HD 5970 (2gb ddr5) και τον Intel Core Quad Q9650 καμιά πρόταση ? (Δεν ασχολούμαι με Overclock και τα συναφή)

κοιτα για κανα ebay μπας και βρεις κανα Mobo για την συγκεκριμενη cpu αλλιως μετα οπως ειπαν πουλα Cpu και παρε κατιαλλο.επισης βεβαια σκεψου παντα το ενδεχομενο να εχει καει και cpu ή να εχει καει και η καρτα ακομα.μην παρεις δηλαδη Mobo και μετα δεις οτι εχει καει και η cpu και ψαχνεις και για τετοια Cpu.αντιστοιχα και με την καρτα αν και η καρτα κουμπωνει παντου απλα μην βγαλεις εκτος το κοστος μιας καρτας πχ αν εχει χαλασει και δεν εχει εγγυηση

Βρες κανενα δανεικο τροφοδοτικο, απο κανεναν φιλο σου να δοκιμασεις πρωτα. Μπορει οντως, να εχει αρπαξει και το τροφοδοτικο και να μην βγαζει τα σωστα ρευματα

μπορει να το κανει αλλα δυο τροφοδοτικα που ηδη παιζουν σε αλλο Pc χλωμο.επισης εστω θα ξεκιναγε η μητρικη αλλα ουτε αυτο

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις πολυμετρο μετρησε τα ρευματα στο corsair.Να σιγουρεψουμε οτι δεν εχει παθει ζημια το τροφοδοτικο.

Παντα ισχυει οτι μπορει να του βγαζει 12 volt πχ στο Molex αλλα να μην παιζει γιατι εχει παθει καποια αλλη ζημια.οτι δηλαδη δινει ρευμα δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι παιζει.αν και σε αλλο Pc αναβει οπως λεει.οποτε καλυτερα μια δοκιμη Under load.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ δυσκολο να βρεις μητρικη τοσο παλια,775,με dd3 υποστηριξη που να δινεται μονη της.Οι περισσοτεροι που εχουν ξεμεινει με μηχανημα 7αετιας ,προσπαθουν να τα δωσουν ολα πακετο,επεξεργαστη,μητρικη,μνημη, για να μην τους μεινει κατι..Και γενικα ειναι πολυ δυσευρετες οι 775 μητρικες,ειδικα σε φτηνη τιμη.Οταν κατι ειναι πολυ παλιο συνηθως το πουλανε ακριβοτερα απο την εποχη του,γιατι ξερουν οτι ο αλλος καιγεται και σπανιζει σαν προιον.

Για αυτο το φρονιμοτερο ειναι να αλλαζει κανεις πλατφορμα καθε 3 χρονια περιπου,για να μην ξεμενει απο ανταλλακτικα και τα πληρωνει χρυσα,αλλα και γιατι μετα απο 3 χρονια,αρχιζουν οι φθορες.

Καλυτερα να πουλαγες τον επεξεργαστη και να επαιρνες καινουργιο επεξεργαστη και μητρικη,χρησιμοποιωντας τις μνημες.Ποση ram εχεις? :)

Δεν έχω πολύ 8GB. Η ιδέα καλή είναι. Το να αλλάζω κάθε τρία χρόνια είναι δύσκολο (καθώς οκ δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα λόγω χρόνου). Έχω βρει ήδη μία μητρική 775 ddr2(όμως) απλά για να δοκιμάσω να δω μην έχει κάψει κάτι άλλο. Και ψάχνω μέσω ενός γνωστού μία 775 ddr3 . 

κοιτα για κανα ebay μπας και βρεις κανα Mobo για την συγκεκριμενη cpu αλλιως μετα οπως ειπαν πουλα Cpu και παρε κατιαλλο.επισης βεβαια σκεψου παντα το ενδεχομενο να εχει καει και cpu ή να εχει καει και η καρτα ακομα.μην παρεις δηλαδη Mobo και μετα δεις οτι εχει καει και η cpu και ψαχνεις και για τετοια Cpu.αντιστοιχα και με την καρτα αν και η καρτα κουμπωνει παντου απλα μην βγαλεις εκτος το κοστος μιας καρτας πχ αν εχει χαλασει και δεν εχει εγγυηση

μπορει να το κανει αλλα δυο τροφοδοτικα που ηδη παιζουν σε αλλο Pc χλωμο.επισης εστω θα ξεκιναγε η μητρικη αλλα ουτε αυτο

Κάποιος μου είπε οτι μήπως το corsair 650tx βλέπει κάπου πρόβλημα και δε δίνει ρεύμα (δε ξέρω αν ισχυεί). Αν είναι κανας πυκνωτής (μακάρι) θα το δω με εναν γνωστό μήπως και το αλλάξουμε - είναι κριμά γιατί η mobo είναι ακόμα χρήσιμη ! 

Δημοσ.

Δεν έχω πολύ 8GB. Η ιδέα καλή είναι. Το να αλλάζω κάθε τρία χρόνια είναι δύσκολο (καθώς οκ δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα λόγω χρόνου). Έχω βρει ήδη μία μητρική 775 ddr2(όμως) απλά για να δοκιμάσω να δω μην έχει κάψει κάτι άλλο. Και ψάχνω μέσω ενός γνωστού μία 775 ddr3 . 

Κάποιος μου είπε οτι μήπως το corsair 650tx βλέπει κάπου πρόβλημα και δε δίνει ρεύμα (δε ξέρω αν ισχυεί). Αν είναι κανας πυκνωτής (μακάρι) θα το δω με εναν γνωστό μήπως και το αλλάξουμε - είναι κριμά γιατί η mobo είναι ακόμα χρήσιμη ! 

μπορει να βλεπει κατι λαθος και να μην δινει αλλα το λαθος μαλλον δεν ειναι στο Corsair.ειναι δυσκολακι να δεις τι εχει χαλασει ειδικα αν δεν ειναι καποιος πυκνωτης ή κατι εμφανες.και το βασικο ειναι ναι να δεις αν εχει καει κατι αλλο

Ναι εχεις δικιο, απλα δεν χανει τιποτα να μετρησει τα ρευματα.

καλα ναι μια δοκιμη ακομα δεν εβλαψε κανεναν αρκει να εχει ενα πολυμετρο.

Δημοσ.

ε και 2 τροφοδοτικα να παιζουν αλλου αλλα οχι σε αυτο το board παραξενο.επισης ξεχασα να το γραψω για τον τοπικ σταρτερ.

καλο θα ειναι ασχετα αν εχεις το τελειο τροφοδοτικο ή το τελειο Ups οτι οτανβλεπεις κεραυνους κλειστα ολα βγαλε πριζα εκτος αν ειναι Pc δουλειας που λες δεν μπορεις να κανεις αλλιως.αλλιως βγαλτα.καταιγιδα ειναι θα περασει συνεχιζεις μετα.παιζεις με το κινητο μεχρι να τελειωσει.γλυτωνεις πολλα πραγματα ετσι.και εγω παροτι ειχα ups apc smart αν εβλεπα τιποτα Xtreme Φαινομενα τα εβγαζα μερικες φορες.

• Like 2
Δημοσ.

ε και 2 τροφοδοτικα να παιζουν αλλου αλλα οχι σε αυτο το board παραξενο.επισης ξεχασα να το γραψω για τον τοπικ σταρτερ.

καλο θα ειναι ασχετα αν εχεις το τελειο τροφοδοτικο ή το τελειο Ups οτι οτανβλεπεις κεραυνους κλειστα ολα βγαλε πριζα εκτος αν ειναι Pc δουλειας που λες δεν μπορεις να κανεις αλλιως.αλλιως βγαλτα.καταιγιδα ειναι θα περασει συνεχιζεις μετα.παιζεις με το κινητο μεχρι να τελειωσει.γλυτωνεις πολλα πραγματα ετσι.και εγω παροτι ειχα ups apc smart αν εβλεπα τιποτα Xtreme Φαινομενα τα εβγαζα μερικες φορες.

ήμουν εκτός σπιτιού, και έχω πολύμπριζο για προστασία απο την υπέρταση ... αλλά μάλλον θα ήταν πολύ παραπάνω η τάση ή για το π#@#τσο το πολύμπριζο 

Δημοσ.

ήμουν εκτός σπιτιού, και έχω πολύμπριζο για προστασία απο την υπέρταση ... αλλά μάλλον θα ήταν πολύ παραπάνω η τάση ή για το π#@#τσο το πολύμπριζο 

εκει απλα παιρνεις και ενα τηλεφωνο να κλεισει καποιος πχ το πολυπριζο.απλα το λεω γενικα.κατα τα αλλα ναι υπαρχουν πολυπριζα καλα πχ apc και πολυπριζα του 5 ευρου που τα λενε ασφαλειας.

επισης ειναι Must να δουλευει η γειωση στο σπιτι για να παιξει σωστα και το Ups αλλα και το πολυπριζο αλλιως τα εχεις δεν τα εχεις .......

Δημοσ.

Αμα πεσει κεραυνος τι πολυμπριζο και ups, καληνυχτα σας..

Ναι ο κεραυνος μπορει να τσακισει τα παντα απλα πονταρεις οτι ισως εισαι τυχερος και την φαει το πολυπριζο ή εστω το Ups και γλυτωσει το pc.ειναι ενα παραπανω βημα ασφαλειας απο το τιποτα.

Δημοσ.

Ναι ο κεραυνος μπορει να τσακισει τα παντα απλα πονταρεις οτι ισως εισαι τυχερος και την φαει το πολυπριζο ή εστω το Ups και γλυτωσει το pc.ειναι ενα παραπανω βημα ασφαλειας απο το τιποτα.

Καλα εννοειται οτι δεν αφηνεις τα παντα στην τυχη.. Περα απο την σωστη γειωση οπως ειπες, τουλαχιστον ενα πολυπριζο ασφαλειας πολυ καλο ειναι απαραιτητο.. Και κακως που απο οταν χαλασε το ups μου εδω και κανα χρονο δεν εχω παει να το αλλαξω, και εχω μεινει με τα πολυπριζα ασφαλειας APC.

Δημοσ.

αν εχει χαλασει δεν ξερω αν θα βρεις ευκολα να στο φτιαξουν και αν αξιζει.αν ειναι μπαταρια οκ μην παρεις της apc αλλα παρε καποια csb που τις χρησιμοποιει και η apc και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.ναι καλο ειναι και ενα Ups Να υπαρχει .το πολυπριζο δεν θα βοηθησει πχ αν μειωθει η ταση.ουτε εχει μπαταρια ουτε κατι αλλο.ειναι απλα μια υποτυπωδης προστασια απο αποτομες αυξησεις των volt στο ρευμα.

Δημοσ.

αν εχει χαλασει δεν ξερω αν θα βρεις ευκολα να στο φτιαξουν και αν αξιζει.αν ειναι μπαταρια οκ μην παρεις της apc αλλα παρε καποια csb που τις χρησιμοποιει και η apc και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.ναι καλο ειναι και ενα Ups Να υπαρχει .το πολυπριζο δεν θα βοηθησει πχ αν μειωθει η ταση.ουτε εχει μπαταρια ουτε κατι αλλο.ειναι απλα μια υποτυπωδης προστασια απο αποτομες αυξησεις των volt στο ρευμα.

Ενα MGE ellipse ειχα πριν εξαγοραστει χρονια αλλα η μπαταρια στοιχιζε αρκετα εδω να την αλλαξουν και την βρηκα μονο απ'εξω φθηνα το αφησα.. Ηταν και 850αρι.

Αλλα επειδη τωρα θελω αξιοπιστο voltage regulation και sinewave και ειναι φορτωμενο το pc, με οθονη,TV και ηχεια θελω 1500VA standard για να ειμαι σχετικα ανετος, ολο το αφηνω. Κακως αλλα το αφηνω.. Ισως παρω ενα απλο σταθεροποιητη της APC για οσο δεν αγοραζω UPS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...