Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάνε στον θερμαϊκό που είναι λίγο χύμα σα μαγαζί, πιειτε τα ποτά σας και μετά πες μας αν της τον σφύριξες.

Δημοσ.

Ρε μαν μου, αφού δεν είσαι αριστερός, γιατί το παλεύεις να της κάνεις τα χούγια;

Δε σου λεω να την πας σε χαι κλας, αλλά σου λέω σε κάτι ενδιάμεσο. Ουδέτερο γήπεδο.
Μπι γιορσέλφ ναούμε και άμα της αρέσει.

Και πες ότι την ρίχνεις και ότι ερωτεύεστε, θα σου είναι εύκολο μετά να ανέχεσαι τα συνδικαλιστικά της;

Δημοσ.

Λούκι λουκ/Ήλιος/Διατηρηταιο/Σιλβερ Ντόλαρ/Μπερλίν

thanks για τις προτάσεις σε όσους βοήθησαν.

Αμάν ρε παιδιά, sxeseis.gr το καταντήσαμε πάλι. Δεν είχε τέτοιο προσανατολισμό το thread ούτε σκόπευα να ζητήσω συμβουλες για να γράψω το όνομά της με φωτιά. Ακούς εκεί μουνόδουλος.

Τόσο περίεργο είναι να βγει κανείς με γκόμενα διαφορετικού πολιτικού προσανατολισμού? Δεν είναι και τόσο τεράστιο το χάσμα, δεν είμαι ο ζαμπούνης κι αυτή η παπαρήγα ούτε είναι περίεργο να ψάχνεις ένα ενδιάμεσο μέρος που να αισθάνονται και οι δύο άνετα τουλάχιστον για την αρχή. Παρακαλούνται οι τύποι σαν των posts #27 & #31 όπως αποστείλουν πολιτικό βιογραφικό για να κλιθούν για βοήθεια στο σπατουλάρισμα.

Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω λίγο περίεργο να διαλέξεις μαγαζί σύμφωνα με τις πολιτικές πεποιθήσεις πάντως! Είσαι σίγουρος ότι πηγαίνει μόνο σε συγκεκριμένα μέρη ή το υποθέτεις; Αν την απασχολεί τόσο αυτό το θέμα πες της να πάτε όπου θέλει αυτή κι ότι δεν ασχολείσαι μ'αυτά...αλλιώς πρότεινε ή πηγαίνετε απευθείας σε ένα μαγαζί που σου αρέσει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...