Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας σήμερα ένα βιβλίο σχετικά με αντιλήψεις ασθενών στην οδοντιατρική, το βιβλίο έθετε τρία ερωτήματα και από περιέργεια θα ήθελα να μου πείτε τι θα απαντούσατε ως ασθενείς:

α) Θα πηγαίνατε σε έναν οδοντίατρο που ξέρατε ότι έχει ασθενή με hiv;
β) Θα πηγαίνατε σε έναν οδοντίατρο που έχει ο ίδιος hiv;
γ) Θα πηγαίνατε σε έναν οδοντίατρο που ξέρατε ότι προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες σε αστέγους και αναξιοπαθούντες;

Δημοσ.

α)αν ξερω οτι κανει σιγουρα την αποστειρωση που προβλεπεται! (ειχε γινει θεμα σε ενα νοσοκομειο στο εξωτερικο αν θυμασαι!)

β)ε.. υποθετω..

γ)σιγουρα! και θα ηταν ενα plus γι αυτον! θα τον συστηνα και σε αλλους!

• Like 1
Δημοσ.

γιατί ρωτάς μόνο για οδοντίατρο? σε χειρουργο ή σε παιδίατρο αλλάζει κάτι?

Γιατί είμαι εγώ οδοντίατρος οπότε θέλω να δω τη γνώμη του κόσμου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντας σήμερα ένα βιβλίο σχετικά με αντιλήψεις ασθενών στην οδοντιατρική, το βιβλίο έθετε τρία ερωτήματα και από περιέργεια θα ήθελα να μου πείτε τι θα απαντούσατε ως ασθενείς:

γ) Θα πηγαίνατε σε έναν οδοντίατρο που ξέρατε ότι προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες σε αστέγους και αναξιοπαθούντες;

1 ναι

2 ισως οχι ισως ναι δεν μου εχει τυχει (εκτος και αν ηταν γνωστος οποτε σιγουρα ναι)

3 ο οδοντιατρος που πηγαινω μου ειχε πει οτι λογο περιστασεων της τωρινης καταστασης παρεχουν δωρεαν σε οσους δεν μπορουν να πληρωσουν,επικροτουνται τετοιου ειδους περιπτωσεις αλλα δεν θα αλλαζα και οδοντιατρο εξαιτιας της κινησης

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.

Ναι.

Όχι.

Ναι, θα τον προτιμούσα κιόλας.

Το 2ο είναι όχι γιατί όσο σπάνιο κι αν είναι μου έτυχε ανταλλαγή υγρών με την οδοντίατρο. Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτό που εννοώ είναι πως πάνω σε μια οδοντιατρική εργασία που χρειάστηκε να καταβάλει δύναμη κόπηκε στο χέρι με κάποιο τρόπο που δεν κατάλαβα και ήρθε αίμα σε επαφή. Τότε αυτή τρόμαξε και μάλιστα μου ζήτησε να της πάω και εξετάσεις με δικό της κόστος και πως θα κάνει κι αυτή άμα θέλω. Τελικά το θέμα ξεχάστηκε και κανείς δεν έκανε εξετάσεις αλλά παραμένει αστείο όποτε το θυμάμαι.

Οπότε στο 2 όχι γιατί θα είχα τον φόβο μην γίνει τίποτα παρόμοιο.

• Like 3
Δημοσ.

Μαλλον σχεδον ολοι θα εχουν ασθενη με HIV η Ηπατιτιδα οποτε ναι στο δευτερο και στο τριτο επισης ναι.

Παντως αν πηγαινα πρωτη φορα πιο πολυ θα προσεχα αν ακολουθει καποιους κανονες ειδικα την αποστειρωση των εργαλειων και καθαριοτητα...γαντια μασκα κ.τ.λ.

Δημοσ.

Μαλλον σχεδον ολοι θα εχουν ασθενη με HIV η Ηπατιτιδα οποτε ναι στο δευτερο και στο τριτο επισης ναι.

Παντως αν πηγαινα πρωτη φορα πιο πολυ θα προσεχα αν ακολουθει καποιους κανονες ειδικα την αποστειρωση των εργαλειων και καθαριοτητα...γαντια μασκα κ.τ.λ.

Δύσκολα μπορείς  να καταλάβεις αν τηρεί τους κανόνες.. τα χοντρά οκ φαίνονται.. αλλα αν δεν ακολουθεί σωστό πρωτόκολλο αποστείρωσης που θα το καταλάβεις;

• Like 2
Δημοσ.

Ανόητες ερωτήσεις....εκτός αν έχεις κάποιον σκοπό/ιστορικό και τις ρωτάς...

Για κάντες και live στους ασθενείς σου να χεις άμεσα αποτελέσματα....

Δημοσ.

Ναι.

Όχι.

Ναι, θα τον προτιμούσα κιόλας.

Το 2ο είναι όχι γιατί όσο σπάνιο κι αν είναι μου έτυχε ανταλλαγή υγρών με την οδοντίατρο. Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτό που εννοώ είναι πως πάνω σε μια οδοντιατρική εργασία που χρειάστηκε να καταβάλει δύναμη κόπηκε στο χέρι με κάποιο τρόπο που δεν κατάλαβα και ήρθε αίμα σε επαφή. Τότε αυτή τρόμαξε και μάλιστα μου ζήτησε να της πάω και εξετάσεις με δικό της κόστος και πως θα κάνει κι αυτή άμα θέλω. Τελικά το θέμα ξεχάστηκε και κανείς δεν έκανε εξετάσεις αλλά παραμένει αστείο όποτε το θυμάμαι.

Οπότε στο 2 όχι γιατί θα είχα τον φόβο μην γίνει τίποτα παρόμοιο.

Αφου ηρθαν σε επαφη σωματικα υγρα ηταν σαν να το κανατε. :-D Εγω θα της ζηταγα το τηλ της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...