Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά όμως, πέραν από το τρολλ, πως μπορεί κάποιος να βρει ένα διδακτορικό στο εξωτερικό επί πληρωμή; Αρχίζει και στέλνει emails σε πανεπιστήμια που βρήκε από το ίντερνετ;

Μειλ σε καθηγητές προσωπικά είναι ένας (αρκετά κοπιαστικος) τρόπος, που θα φας πολλες απορίψεις αλλά εν τέλει μπορει να βρεις, ή αιτήσεις σε θεσεις που ανοίγουν κατα καιρούς τα πανεπιστήμια.

• Like 1
Δημοσ.

Μειλ σε καθηγητές προσωπικά είναι ένας (αρκετά κοπιαστικος) τρόπος, που θα φας πολλες απορίψεις αλλά εν τέλει μπορει να βρεις, ή αιτήσεις σε θεσεις που ανοίγουν κατα καιρούς τα πανεπιστήμια.

Πιαστο αυγό και κούρευτο σαν να λέμε..

Δημοσ.

Πιαστο αυγό και κούρευτο σαν να λέμε..

Σιγουρα δεν ειναι ευκολο, αλλά δεν ειναι και ακατόρθωτο. Εξαρτάται απο το ποσο προθυμος εισαι να συμβιβαστείς στο θέμα του phd και στο μέρος του πλανήτη. Εχω φίλο που έφυγε Κινα πχ. Ξερω ζευγάρι (στο ιδιο πανεπιστημιο που ειμαι κι εγω) που με ατομικα μειλ βρηκαν και οι δυο ταυτοχρονα στον ιδιο κλαδο με τον ιδιο καθηγητή. Επιμονή και υπομονή.

Δημοσ.

Εγώ το μεταπτυχιακό και διδακτορικό το θέλω γιατί θα περάσω για οικονομολόγος και Λέο αν πάρω αυτα τα 2 πτυχία να μπω σε κανένα κόμμα π.Χ ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ..... και σκέφτηκα μήπως γίνω βουλευτής σε ενα κομμα ευκολότερα

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν και σελιδες που μπορεις να ψαξεις για phd, οπως το http://www.findaphd.com/. Αλλιως ρωτας καθηγητες απο προηγουμενα πτυχια σου που ειχες καλες σχεσεις, οπως ο καθηγητης της διπλωματικης σου. Οταν βρεις καποιο που σε ενδιαφερει η στελνεις emails, η κανεις αιτησεις σε θεσεις που ειναι ανοιχτες

Δημοσ.

Φιλέ ειλικρινά δεν τρολαρο,είμαι μπλοκαρισμένος και δεν βρίσκω λύση,αλλη μια ερωτιση και τέλος ,στο διδακτορικό πληρωνεις οπός το μεταπτυχιακό?

Δημοσ.

χαμηλης ποιοτητας τρολλαρισμα. Κατω ακομα και απτα παρασκευιατικα στανταρτς

Φιλε αν θες να αναγνωριστεις στην δυσκολη ζωνη (δηλ. εκτος Παρασκευοσαββατοκυριακης) you need to up  your game.

Ψαξε για ποστ του Porg .

Κατα τα αλλα για οποιον απο σποντα/search καταληξει σε αυτο το νημα , πρωτο βημα διαβαζουμε στην wikipedia την επεξηγηση της ορολογιας για τις σπουδες αυτες , δευτερο βημα κανουμε στοχευμενες ερωτησεις και οχι του τυπου "εξηγησε μου πλζ το νοημα της ζωης , και γρηγορα"

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά για εμένα κάποιος θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται αν θέλει ή όχι διδακτορικό όταν είναι στο τέλος του πτυχίου του και στο μεταπτυχιακό. Όχι σαν κάποιους που λένε στην 3η γυμνασίου ααα εγώ θέλω να γίνω ερευνητής χωρίς να έχουν καν ασχοληθεί με το όποιο αντικείμενο τους ενδιαφέρει.

Δημοσ.

OK.Ευχάριστο παντός .Έχω μερικά ακόμα ερώτηματα αλλά δεν νομιζω να απάντησεται γιατί το έχετε Πάρι λίγο στραβα,παντός ευχάριστο καλυψα μερικά ερωτήματα που είχα

Δημοσ.

Να πω το οτιναναι μου,εγώ?

Κάνω μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία, έχω πτυχίο Κοινωνιολογίας και παράλληλα
κάνω 2ο πτυχίο ΜΜΕ. (ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ πάμε παρακάτω)

Μπορώ να κάνω διδακτορικό στα ΜΜΕ (Νέα μέσα κλπ) στο εξωτερικό;

Ή πρέπει να κάνω και μεταπτυχιακό Νέων Μέσων πχ Πάντειο,πρώτα; 

Δημοσ.

Να πω το οτιναναι μου,εγώ?

Κάνω μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία, έχω πτυχίο Κοινωνιολογίας και παράλληλα

κάνω 2ο πτυχίο ΜΜΕ. (ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ πάμε παρακάτω)

Μπορώ να κάνω διδακτορικό στα ΜΜΕ (Νέα μέσα κλπ) στο εξωτερικό;

Ή πρέπει να κάνω και μεταπτυχιακό Νέων Μέσων πχ Πάντειο,πρώτα; 

Όταν έρχεται στο διδακτορικό, μπορείς να κάνεις "αίτηση" για ό,τι θες. 

Όμως, θα πρέπει ο καθηγητής που θα δεχθεί το αίτημα να δεχθεί και να σε αναλάβει. Μπορείς να πεις ψέματα πάλι σε ό,τι σε ρωτήσει. Ευτυχώς όμως, στο διδακτορικό θα κληθείς να κάνεις δουλειά που εάν δεν ξέρεις απλά δεν θα μπορείς να την κάνεις. Ούτε και θα μπορείς να την μάθεις όσο είσαι στο διδακτορικό, γιατί ο χρόνος ίσα - ίσα που περισσεύει να μάθεις τα παραπάνω που χρειάζεται για να φέρεις εις πέρας το διδακτορικό σου. 

Εν γένει, δεν πα να έχεις 1000 μεταπτυχιακά. Τυπικά στο διδακτορικό υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις (συνήθως συνάφεια προηγούμενων πτυχίων) και ουσιαστικά υπάρχει η απαίτηση να κάνεις έργο αποδεκτό από την παγκόσμια ερευνητική κοινότητα. 

Στο τελευταίο (δηλαδή το έργο) μπορείς πάλι να κλέψεις. Π.χ., να κάνεις τις (συνήθως) 2 απαιτούμενες δημοσιεύσεις σε περιοδικά αλλά τα περιοδικά να έχουν impact factor κάτω από 1. Μία χαρά θα το πάρεις το "χαρτί" αλλά μετά σαφώς και θα προτιμήσουν κάποιον με καλύτερη αποδεδειγμένη δουλειά. 

Μέχρι μία βαθμίδα, μπορεί κανείς να κλέβει άνετα στην εκπαίδευση. Από ένα σημείο και πάνω όμως, ο μόνος που χάνει από τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές είναι ο ίδιος που κλέβει. 

Δεν έχεις κάποιο λόγο να με ακούσεις και δεχθείς ότι έτσι είναι... καλύτερα γιατί έτσι οι δικλείδες ασφαλείας θα λειτουργήσουν ακόμα καλύτερα και άτομα που κλέβουν θα πετιούνται απέξω πιο εύκολα. 

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και να τα πάρεις αυτά πάλι άνεργος θα είσαι (στην Ελλάδα πάντα)...

Τώρα για το θέμα του Βουλευτή,

εδώ Ελληνικά δε μπορείς να γράψεις θες να γίνεις και βουλευτής;(καλά όχι ότι οι άλλοι ξέρουν αλλά κουβέντα να γίνεται)

Α και δεν ξέρω πως σου τα έχουν μάθει αλλά οι βουλευτές βγαίνουν μέσω ψήφου.Δεν μπαίνεις μια μέρα μέσα και παίρνεις θέση στην έδρα.

Δεν μπα να είσαι και αστροναύτης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...