Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα,

Αγόρασα χτες μια Sapphire Nitro R9 380 4GB μιας και η αρχαία Sapphire 6850 2GB που είχα αποδήμησε εις κατασκευαστήν. Λειτουργεί κανονικά με θερμοκρασίες πολύ καλές της τάξης των 35 όταν είναι idle και ~63 όταν παίζω παιχνίδια π.χ. Guild Wars 2, World of Warcraft, Starcraft 2. Παρατήρησα όμως εξαρχής ότι ακουγότανε κάποιος περίεργος θόρυβος όταν έπαιζα παιχνίδια που δεν είχα ξανακούσει στο παρελθόν. Υποψιαζόμουνα κάποιο ανεμιστηράκι αλλά ανοίγοντας το κουτί (με το game να παίζει) κατάλαβα, χρησιμοποιώντας ένα χάρτινο κύλινδρο από αλουμινόχαρτο, ότι ο θόρυβος προέρχεται από το PSU, ένα TX650 Corsair που το έχω από το 2012. Όταν κλείνω το παιχνίδι, ο θόρυβος σταματάει.

Ερώτηση: Το πετάω και παίρνω άλλο; Αν ναι τότε ποιό;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον για coil whine φαίνεται.Αν έχει εγγύηση τράβα το rma.Γράψε τον ήχο και κάνε ένα ticket απ`ευθείας στην corsair πές τους και τι συμβαίνει και ανέβασε το ηχητικό.Μπορεί να σου στείλει καινούργιο

άκου από το 1:49 και μετά

• Like 2
Δημοσ.

Στο παρακάτω βίντεο στο 1:45 περίπου κάνει τον ίδιο ακριβώς θόρυβο που κάνει και το δικό μου PSU όταν η gpu είναι φορτωμένη. Δε νομίζω ότι παίζει εγγύηση. Είναι αγορασμένο καλοκαίρι του 2012 και δεν έχω και την απόδειξη.

Δημοσ.

Κάνε ένα ticket στην corsair δεν έχεις να χάσεις κάτι

Ωπ και μένα κάνει το παρατήρησα σε βαριά games ένα σαν "ιιιιιιιιιιιιιιιι" τσιριχτό 

Και εσύ μια από τα ίδια coil whine

• Like 3
Δημοσ.

Το δικό μου είναι ένα Corsair GS800W αγορασμένο από multirama νομίζω 2011, εγγύηση έχει ακομα?

Το κάνει πχ όταν φορτώνει καμια πίστα σε κάποιο βαρύ παιχνίδι ( πχ battlefield ) αμα κάνω alt tab και πάω desktop σταματάει , επαναφορά στο παιχνίδι, spawn ελαττώνεται λίγο αλλά είναι αισθητό, βέβαια δε το καταλαβαίνω με τα earphones.

Δημοσ.

Το δικό μου είναι ένα Corsair GS800W αγορασμένο από multirama νομίζω 2011, εγγύηση έχει ακομα?

Το κάνει πχ όταν φορτώνει καμια πίστα σε κάποιο βαρύ παιχνίδι ( πχ battlefield ) αμα κάνω alt tab και πάω desktop σταματάει , επαναφορά στο παιχνίδι, spawn ελαττώνεται λίγο αλλά είναι αισθητό, βέβαια δε το καταλαβαίνω με τα earphones.

Ανοιξε το κουτι και ελεγξε την στιγμη που το κανει αν γυριζει ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου.Η σειρα GS ειχε 3 χρονια εγγυηση και το προβλημα του coilwhine θορυβου το εχει τεραστιο ποσοστο των τροφοτικων Corsair που εχουν παραχθει τα τελευταια 4 χρονια ,κυριως απο τις σειρες CX (Builder Series) και GS (Gaming Series). Σημειωτεον οτι αυτα τα failing τροφοδοτικα τα εφτιαξε για την Corsair η CWT.  Το GS800 πρεπει να το ειχες αγορασει γυρω στα 130 ευρω,ηταν και ακριβο.

Αντιμετωπισα τετοια προβληματα σε πολυ μεγαλο αριθμο οταν τα ειχα αγορασει για αρκετους φιλους και γνωστους τα τελευταια χρονια,για αυτο εδω και ενα χρονο το τελευταιο τροφοδοτικο που θα συστηνα θα ηταν Corsair. Το εξοργιστικοτερο ειναι οι περα για περα απατεωνιστικα τσιμπημενες τιμες τους για τα failed προιοντα τους.Το γεγονονος οτι τηρουσαν τις εγγυησεις τους,που ειναι υποχρεωση τους,δεν τους απαλλασει απο την κακιστη δουλεια που εγινε και τις υψηλες τιμες που χρεωναν τον κοσμο.

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα μου κάνει και εμένα. Επειδή δε θέλω να ρισκάρω ζημιά στο (ένα και μονάδικό) υπόλοιπο σύστημα απλά θα το αλλάξω να τελειώνει η υπόθεση. Καμμία πρόταση για το σύστημα της υπογραφής μου μέχρι 80~100 ευρώ;

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα μου κάνει και εμένα. Επειδή δε θέλω να ρισκάρω ζημιά στο (ένα και μονάδικό) υπόλοιπο σύστημα απλά θα το αλλάξω να τελειώνει η υπόθεση. Καμμία πρόταση για το σύστημα της υπογραφής μου μέχρι 80~100 ευρώ;

http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-golden-green-hx-series-650w-sf-650p14xe-p-PER.811709

http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g750m-gm-series-750w-modular-80-bronze-rs750-amaab1-eu-p-PER.811694

http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-s12ii-620-bronze-620w-p-PER.640381

Και με 20 ευρω παραπανω : http://www.e-shop.gr/psu-enermax-erx730awt-revolution-xt-730w-p-PER.663638

Ενω αν δυσκολευεσαι οικονομικα αυτο ειναι ποιοτικο,σταθερο και τιμιο.Οχι υπερτατη ποιοτητα,αλλα good enough.

http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-730mpcbeu-smart-se-series-730w-cm-87--p-PER.640646

• Like 1
Δημοσ.

ειναι σκετος θορυβος,δεν υπαρχει περιπτωση να τα τιναξει το τροφοδοτικο, ποσο μαλλον να παρει και κατι αλλο μαζι του!

το δικο μου 6 χρονια κανει ετσι στα παιχνιδια...

Δημοσ.

Μα καλα αυτη η εταιρεια μετα απο τοσα χρονια ξεκατινιασματoς και ρομπιας με το coil whine, ακομη να το διορθωσει? Ελεος δλδ με αυτη τη corsair.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...