Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα σας! Είμαι καινούρια εδώ!  Λοιπόν θέλω βοήθεια σ'ένα θέμα. Αρχικά,να πω ότι είμαι καπνίστρια εδώ και 3 χρόνια -από τα 17 μου δηλαδή με κάποια διαστήματα συνειδητής αποχής-  Έκανα διάφορους καπνούς και βιομηχανικά τσιγάρα μέχρι που κατέληξα στον ντραμ λευκό,γκιζέ πράσινα χαρτάκια και σουάν φιλτράκια. Ο ντραμ δεν με πείραζε στο λαιμό,πλέον όμως με καίει και αρκετές φορές όταν κατεβάζω τον καπνό νιώθω να με βαραίνει,να με καίει στο λαιμό και να δακρύζουν τα μάτια μου.Να σημειώσω ότι έχω μια ευαισθησία στο αναπνευστικό.

Δεν θα ήθελα απαντήσεις του τύπου "αφού έχεις  ευαισθησία κοπελιά τι καπνίζεις".  Είμαι ενήλικη B)  B) Ξέρω πως δεν κάνω και το καλύτερο πράγμα,όμως πού και πού την χρειάζομαι και την ζητάω την νικοτίνη μου.  Γενικά κάνω 2-3 τσιγάρα την ημέρα και αν.

Τι καπνό,φιλτράκια,χαρτάκια προτείνετε για ελαφρύ τσιγάρο;

Παίζει να υπάρχει πιο ελαφρύς καπνός από ντραμ λευκό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Διάβασα ότι δε θες συμβουλές του τύπου γιατί καπνίζεις.. αλλά δε θα με πτοήσει.. λες ότι έχεις ευαισθησία στο αναπνευστικό, λές ότι σου ερεθίζει το λαιμό, πρέπει να πάθεις την παλιο αρρώστια πρώτα για να το κόψεις; Αν όλοι σταματούσαν το κάπνισμα ο αριθμός των θανάτων ανεξαρτήτος είδους καρκίνου θα μειωνόταν κατά 30%. Το ότι είσαι ενήλικη δεν παίζει κάποιο ρόλο για το τι θα σου πούμε γιατί και ανήληκη να ήσουν δεν είμαστε κηδεμόνες σου. Θα σε συμβουλέψουμε όπως πιστεύουμε, γιατί υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις ότι πολλές φορές οι ενήλικες κάνουν μεγαλύτερα λάθη από τα μικρά παιδιά.

• Like 2
Δημοσ.

Ελαφρύς θεωρείται από πολλούς ο λευκός καρέλια. Δοκίμασε τον με χαρτάκια ροζ του παππού (μοιάζουν με τα γαλάζια ρίζλα αλλά κατά την γνώμη μου αφήνουν την αίσθηση πως καπνίζεις λιγότερο χαρτί). 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ για λευκό Καρέλια, τσεκάρεις και κλασσικά τον λευκό Old Holborn...προσωπικά τον βρήκα βαρύτερο από τον Καρέλια, αλλά πιο ελαφρύ από τον Drum που καπνίζεις. Κάτι ελαφρύτερο δεν θα βρεις σε καπνό, ίσως σε βολέψουν συγκεκριμένα light εργοστασιακά όμως...

Χαρτάκια δοκίμασε τα ασημί Rizzla. Αφήνουν όλη τη γεύση του καπνού να φανεί, ενώ καίγονται κι αργά. 

Πάντως, σόρυ κιόλας γιατί το ξεκαθάρισες, αλλά εφόσον στο παρελθόν δεν είχες θέμα με συγκεκριμένη μάρκα και σε ενοχλεί τώρα τελευταία, μήπως να τσεκάρεις πρώτα ότι αυτή η αλλαγή δεν οφείλεται στο πρόβλημά σου;

Δεν σε κρίνω, καπνίζω προφανώς κι εγώ. Αλλά καταλαβαίνεις...

Δημοσ.

Σορρυ για την ερωτηση αλλα το εχω απορια!!Καπνιζετε οκ με γεια σας με χαρα σας!!Αλλα τι σας προσφερει το καπνισμα?

Ικανοποίηση.

• Like 1
Δημοσ.

cocoprops δε θα καταλάβεις αν δεν καπνίσεις όπως δε θα καταφέρεις να καταλάβει ένας τυφλός τι είναι το πράσινο.

TS, γκόλντεν βιρτζίνια ΡΟΖ νομίζω είναι ό,τι πιο ελαφρύ υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Γεμίζει το στόμα άρωμα, που εισέρχεται σταδιακά μέσω του άνω αναπνευστικού στα πνευμόνια, τα οποία τα νιώθεις να ανεβάζουν θερμοκρασία, στη συνέχεια και πολύ γρήγορα, νιώθεις τη νικοτίνη να σε κυριεύει, να σου δίνει ένα μικρό boost μεταξύ πραγματικότητας και θολωμένης πραγματικότητας, τη νιώθεις να κυριεύει το κορμί και να ερωτοτροπεί με τον εγκέφαλο σου και τότε εκπνέεις. Για κάποιους είναι μία απότομη εκτόνωση της ταξιδιάρας ουσίας, ανακούφιση των πνευμόνων, τελευταίο κάψιμο του οισοφάγου από την προηγούμενη εισπνοή και απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα και για όλους μία αργή απελευθέρωση της ξένης προς τους πνεύμονες αέριας μάζας, ωσαν δυνάστης της που την έχει φέρει στη θερμοκρασία του σώματος του, την απελευθερώνει αργά και σε δόσεις που τον ικανοποιούν, βλέπει τον καπνό στον αέρα και ξέρει πως μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου ήταν ένα και τώρα τον άφησε να συνεχίσει το ταξίδι του δίνοντας στη γκριζωπή αέρια μάζα μία τελευταία ώθηση μία τελευταία ματιά... Σε λουπ, σαν την ανάγκη για συνευρεση νεαρών εραστών. 

Δεν ξέρω απο τσιγάρα, δεν έχω προτάσεις για τον ts

• Like 2
Δημοσ.

cocoprops δε θα καταλάβεις αν δεν καπνίσεις όπως δε θα καταφέρεις να καταλάβει ένας τυφλός τι είναι το πράσινο.

Καλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Αν και μισώ το κάπνισμα κάποτε γυμνασιόπαιδο είχα πάρει ένα αναμμένο τσιγάρο που είχε αφήσει η μάνα μου στο τασάκι και πήγε τουαλέτα, πήγα να δοκιμάσω πως είναι να καπνίζεις έστω με μια μόνο εισπνοή και μόλις έβαλα το τσιγάρο στο στόμα χωρίς καν να κλείσω το στόμα και να ακουμπήσω τα χείλια μου επάνω υπήρχε μια απόσταση δηλαδή, μόλις εισέπνευσα παραλίγο να πέσω κάτω από τον βήχα και αυτό που ήρθε μέσα μου, με έπιασε πανικός, δεν υπάρχει λέξη να χαρακτηρίσω πως ένιωσα. Μάλλον δεν προορίζομαι για καπνούς και τσιγάρα εγώ.

Το τσιγάρο όπως προαναφέρθηκε προσφέρει μια ικανοποίηση σε μια ομάδα ανθρώπων με τις αντίστοιχες συνέπιες, όπως εμένα μου προσφέρει ικανοποίηση το ανθυγιεινό φαγητό που είναι νόστημο, τα πιτόγυρα οι κοκακόλες κτλ με συνέπεια να παίρνω κιλά.

• Like 1
Δημοσ.

Καπνός βιρτζινια από καλό παραγωγό στο Αγρίνιο.

Εγω το έχω κόψει 6 χρόνια τώρα αλλά δοκίμασα ένα τσιγάρο πριν αγοράσω για ένα φίλο μου και έπαθα πλάκα.Ο φίλος μου με παρακαλάει να του ξαναπάρω αλλά δεν δουλεύω πια στην περιοχή.

Δημοσ.

Καπνός βιρτζινια από καλό παραγωγό στο Αγρίνιο.

Εγω το έχω κόψει 6 χρόνια τώρα αλλά δοκίμασα ένα τσιγάρο πριν αγοράσω για ένα φίλο μου και έπαθα πλάκα.Ο φίλος μου με παρακαλάει να του ξαναπάρω αλλά δεν δουλεύω πια στην περιοχή.

Ποιόν καλέ;;;

Όταν κάπνιζα είχα αρχίσει με old holborn άσπρο. ελαφρύς μου είχε φανεί τότε γιαυτό πήγα στον κίτρινο μετά. Δοκίμασε τον white.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...