Logikale Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Σκεφτομαι για την αγορα του συγκεκριμενου αλαλ μιας και δεν εχω ξανακαουσει τη νεταιρια η δεν εχω ξαναδει καποιο μοντελο της θα ηθελα να παρω μια γνωμη απο καποιον εδω μεσα που μπορει να εχεις δει η ακουσει κατι...Για τα specs: http://www.leagoo.com/mobile/elite_series/20150813/Elite1.html
bill27 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εχω το LEAD 1 απο τον περασμενο Νοεμβριο,εντελως απροβληματιστο και δουλευει μια χαρα, Η εταιρια απαντα σε ολα τα μειλς πολυ γρηγορα και ειναι αρκετα προθυμη να βοηθησει σε τυχον προβληματα. Αν θες κατι αλλο με ρωτας.
Logikale Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ bill27 εγω ρωταω πιο πολυ για το εαν εχει παρει κανεις το συγκεκριμενο μοντελο αν και αυτα που μου ειπες δεν τα ηξερα
moodakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Φίλε μου το έχω εγώ εδώ και 10-15 μέρες. Πολύ καλό κινητό, φοβερή οθόνη, γρήγορο χωρίς κολλήματα, πολύ καλό touch id. Αλλά επειδή έρχομαι από Lumia 930 η κάμερα στο Leagoo μου φαίνεται ότι είναι καλή, τίποτα το ιδιαίτερο για εμένα επειδή το 930 ήταν άψογο σ αυτόν τον τομέα. Σε γενικές γραμμές δεν μετάνιωσα καθόλου την αγορά μου!
2.1Ohm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Γιατι να δωσεις 250 ευρω για αυτο το κινητο ενω με τα μισα λεφτα σχεδων περνεις πολυ κλτρο?!Δν θα το προτεινα τωρα αμα σ αρεσε εμφανισιακα η το θελεις τοτε αλλο αυτο..
moodakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τι σε χάλασε δηλαδή εσένα πάνω σε αυτό τ κινητό?
2.1Ohm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Η τιμη του για τα χαρακτηριστικα του!Εχει "fancy" υλικα κατασκευη αλλα μεχρι εκει!Τον mediatek που φοραει ειναι low end και ιδιος στην ουσια με το Μ2 νοτε μ που το πηρα 150 ευρω(χωρις το τελωνειο)ενταξη εχει 3 ραμ και fingerprint αλλα πλεον δν λεν τπτ αυτα! Πχ δες meizu metal ,LeTV le 1s η ακομα κλτρα στα 280 LeTV pro x800 για να καταλαβεις τι θα πει value for money!Επισης απο οτι διαβαζω εχει μετρια οθονη καμερα ετσι κ ετσι κ οχι καλη μπαταρια
moodakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Η μπαταρία του μου βγάζει άνετα μια μέρα, η κάμερα όντως μέτρια αλλά η οθόνη για εμένα είναι πολύ καλή!
2.1Ohm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Η μπαταρία του μου βγάζει άνετα μια μέρα, η κάμερα όντως μέτρια αλλά η οθόνη για εμένα είναι πολύ καλή! Εγω σε ολα τα review που ειδα με το ζορι την μερα λενε με ελαφρια χρηση με λιγο βαρια χρηση μεχρι το μεσημερι με μωλις ουτε 3 ωρες screen on time! Τωρα τι να σου πω αμα σου αρεσε τοσο πολυ παρτο! Γνωμη ζητησες και σου λεω την δικια μου! Μετρια σαν εταιρια και εκτος απο τα υλικα κατασκευης δν προσφερει και πολλα! Με τα ιδια λεφτα περνεις απειρος ανωτερα κινητα απο κινα (μιας και η leagoo κινεζικη εταιρια ειναι!) Δες το ΜΧ5 πχ που εχει οτι εχει το leagoo αλλα σε ανωτερα τα παντα η λιγο παραπανω το LeTV x800 η leTV le 1s για premium κινητα σε χαμηλες τιμες! Επισης και το Meizu metal ειναι αριστο! Η το "απλο Meizu m2 note που εχει ιδια χαρακτηριστικα με το leagoo εκτος 1 λιγοτερο ραμ αλλα ακι 100 λιγοτερα ευρω και ειναι παρα πολυ καλο κινητο και αριστη οθονη!
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παιδες δεν ξερω ποσο καλα ειναι τα Leagoo αλλα ενα που βλεπω ειναι πως οποιος στο Facebook γραψει κατι αρνητικο (ακομα και αρνητικο review) στην σελιδα τις Ελληνικης Αντιπροσωπειας (ενα μαγαζακι ειναι βασικα αποτι βλεπω) διαφραφεται και μπαναρεται απο την σελιδα τους. Οταν μια αντιπροσωπεια εχει τετοια αντιμετωπιση νομιζω ειναι αυτονοητο περι τι κινητων μιλαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα