Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες δε μπορώ να βρω κάτι που να μου αρέσει για πρωϊνό. Έτρωγα δημητριακά με γάλα αλλά το βαρέθηκα, έτρωγα ταχίνι με φρυγανιές και αυτό το σιχάθηκα μπορώ να πω. Σήμερα πχ έφαγα μια μπανάνα με ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα αλλά δε νομίζω ότι είναι για κάθε μέρα αυτό. Εσείς τι τρώτε; Τι προτείνετε; ΥΓ Θέλω κάτι για κάποιον που κάνει διατροφή, αλλιώ και εμένα μου αρέσουν τα κρουασάν και τα ντόνατς..

Δημοσ.

Με τα δημητριακά που έτρωγες σιγά τη διατροφή που έκανες.. είναι τίγκα στη ζάχαρη! Έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις κρέμα κουακερ με ζάχαρη ή γλυκαντικό; Γρήγορη και πεντανόστιμη!!

Επίσης τα ρυζογαλα "Λιουμης" είναι καλή επιλογή.

Δημοσ.

Ισως ψωμι με becel ή κάποιο αντίστοιχο προϊόν με βαση το ελαιολαδο. Εξισου καλο και μεσα σε τοστ με γαλοπούλα και τυρι.

Κουακερ με πολυ λιγο μελι αν και κανει φουσκωματα.

Γιαουρτι χαμηλων λιπαρών με λιγο μέλι. Η και ξυνογαλα (ουσιαστικα γιαουρτι σε ροφημα).

Δημοσ.

φακές με τόνο

δε κάνω πλάκα 

full πρωτείνη,full σύνθετοι υδατάνρθακες και ω3/6 λιπαρά ότι πρέπει για να ξεκινήσεις την ημέρα

εναλλακτικά:

μακαρόνια ολικής/μαύρο ρύζι με μπιφτέκια ή καλαμάκια

Δημοσ.

Η καλυτερη ιδεα που ειχα και πιο γρηγορη φιλε μου για πρωινο, ηταν οταν  εκοψα τελειως το πρωινο..

• Like 1
Δημοσ.

Πινω τσαι, μια γουλια χυμο και τρωω ενα μηλο αν εχω.

Παιρνω και μια μπανανα στη δουλεια να φαω πιο αργα για να κοψει την πεινα καθως αναγκαστικα τρωω αργα το μεσημερι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...