Barbara1980 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα Θέλω να εκτυπώσω κάποια μηνύματα από το inbox, αρκετά βέβαια όμως από συγκεκριμένο προφίλ, όχι όλα από όλους κλπ. Δοκίμασα από τις ρυθμίσεις να κατεβάσω ένα "αντίγραφο" των δεδομένων από το προφίλ μου, όμως δεν ήρθε ποτέ στο μέϊλ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
corsair04 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 άνοιξε την συνομιλία που θες και πάτα ctrl+p και ότι εμφανίζεται στην οθόνη θα εκτυπωθεί επίσης μπορείς να επιλέξεις μόνο το μήνυμα από όλη την οθόνη με το ποντίκι και ακόμα ένας τρόπος με το Prtscn . 1
Barbara1980 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Έτσι θα μου πάρει αιώνες, τα μηνύματα είναι πάρα πολλά ( περί τις 10.000 )και έλεγα να τα εκτυπώσω όλα μαζί. Αν καθήσω να κάνω page down κάθε φορά, θα μου πάρει έναν μήνα τουλάχιστον - και ΑΝ θα γίνει η δουλειά.
thelos257 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Έτσι θα μου πάρει αιώνες, τα μηνύματα είναι πάρα πολλά ( περί τις 10.000 )και έλεγα να τα εκτυπώσω όλα μαζί. Αν καθήσω να κάνω page down κάθε φορά, θα μου πάρει έναν μήνα τουλάχιστον - και ΑΝ θα γίνει η δουλειά. Και τι θα τα κανεις ολα αυτα τα μνματα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα