oust_alex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους μέσα στο φόρουμ. Τελευταία σε φορητό με Windows 8 x64 παρατηρώ ότι είναι αργός και ο σκληρός δίσκος δουλεύει συνέχεια. Ανοιξα τη Διαχειριση Εργασιων των Windows και παρατηρησα οτι δυο εργασιες τρεχουν και απορροφουν πολλους πορους. ΕΙναι οι Υποδοχή υπηρεσίας: τοπικό σύστημα Windows Modules Installer Worker. Τι μπορω να κανω για αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρω για οποια απαντηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το windows modules installer worker έχει να κάνει με το windows update, δεν μπορείς να κάνεις κάτι απλά περιμένεις να τελιώσει. Εμαφανίζεται μετα από την εγκατάσταση ενημερώσεων. Επίσης αν έχεις τα 8 αναβάθμισε σε 8.1.
oust_alex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση dimitris85. Το θεμα ειναι δουλευει πολυ και τρωει πορους. Γιατι πρεπει να κανω απαραιτητα αναβαθμιση στα 8.1? Εχω τα 8 με το λαπτοπ που πηρα, αν βαλω τα 8.1 μπορω να τα βαλω μεσα απο καθαρη εγκατασταση? Τα ειχα βαλει παλαιοτερα μεσα απο την αναβαθμιση των windows αλλα μετα χρειαστηκα να κανω φορματ για καποιο λογο και ειχε κλειδωσει ο HDD με αποτελεσμα να χρησιμοποιησω δικσους επαναφορας. Δεν θελω να το ξαναπαθω...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τα 8.1 είναι σαν το service pack 1 των windows 7. Με τα 8.1 το λαπτοπ θα είναι πιο ασφαλές από ιούς και απειλές, κλείνουν τις 'τρύπες' του λειτουργικού.
MidoriyaShoto Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 έχω Windows 10 αλλά δεν είναι ενεργοποιημένα και μου τρώει δίκτυο.Με ενοχλεί γιατί έχω πολύ αδύναμο δίκτυο και κολλάνε τα πάντα. Περίμενα να σταματήσει αλλά έχει 3 ώρες δεν μ'αφήνει να κάνω τίποτα...
alexisnik19911 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 έχω Windows 10 αλλά δεν είναι ενεργοποιημένα και μου τρώει δίκτυο.Με ενοχλεί γιατί έχω πολύ αδύναμο δίκτυο και κολλάνε τα πάντα. Περίμενα να σταματήσει αλλά έχει 3 ώρες δεν μ'αφήνει να κάνω τίποτα... κλεισε εντελως το service του windows update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα