pc_master_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 παρατηρω παρα πολυ παιδια, πως οποιος εχει κατι παλιο και θελει να το πουλησει , στην προσπαθεια του να βγαλει οσα περισσοτερα μπορει , το βαφτιζει συλλεκτικο .. το εχετε παρατηρησει αυτο ? πιστευετε οτι πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που θα τσιμπησουν με την λεξη συλλεκτικο , για κατι επειδη ειναι παλιο ? ( γενικη συζητηση μιας και ψαχνω πολυ τις πωλησεις ) και το βλεπω συχνα σε ολα τα ειδη αντικειμενων προς πωληση .
d_gkal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 για εναν περιεργο λογο, καποιοι εχουν χαθει στην εννοια του τι ειναι συλλεκτικο και τι οχι. αν κρινεις ο ιδιος οτι δεν ειναι κατι συλλεκτικο, πανε παρακατω! καποιος νοημων θα υπαρξει που δινει το ιδιο αντικειμενο
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Όποιος ψάχνει για κάτι παλιό ξέρει αν είναι συλλεκτικό και πόσο περίπου είναι μια νορμάλ τιμή.
bluesattack Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 πιστευετε οτι πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που θα τσιμπησουν με την λεξη συλλεκτικο , για κατι επειδη ειναι παλιο ? Ναι.Το vintage εχει αγοραστικο κοινο.Βεβαια το οτι καποιος ζηταει εναποσο δεν σημαινει οτι θα το παρει κιολας.
dollyyy19 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 δεν καταλαβαινω τον λογο της ερωτησης σου.υποθετω οτι βρηκες κατι συλλεκτικο ή κατι που θελεις πολυ,και θελεις να το παρεις κοψοχρονια.αλλα σε ενημερωνω,οτι αυτος που το πουλαει σαν συλλεκτικο,γραφει συλλεκτικο,για να γλυτωσει απο τους παζαρτζηδες αργοσχολους,περισοτερο,και λιγοτερο διοτι ειναι συλλεκτικο.
d_gkal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 δυστυχως πολλοι βαφτιζουν συλλεκτικα καποια κοματια που φυσικα δεν ειναι. με σκοπο να βαλουν φραγκα στην τσεπη τους. ο γνωστης, δε χρειαζεται καν να αναφερει οτι το δινει ως συλλεκτικο 1
star12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 παλια σε αυτο το σαιτ ηθελα να παρω ενα νοκια που μου χε χαλασει <το 2007 ειχε βγει> και ενας μου στειλε μυν να μου το δωσει στην υπεροχη φανταστικη WOW τιμη των.......350 ευρω .Ακομα μετανιωνω που του απαντησα ναι καποια αντ. θεωρουνται συλλεκτικα .αλλα αυτο εχει να κανει με τη παροδο του χρονου και ποσο δυσκολα θα ναι να τα ξαναβρεις. Οχι κατι που βγηκε πριν 3, 5 χρονια το βαφτιζουμε συλλεκτικο και το δινουμε στον απαντα.τετοιοι πωλητες για κοροιδα ψαχνουν.
redhotstef Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγω αναρωτιεμαι για τις τηλεκαρτες.. Απο δημοτικο που ημουν ενας φιλος μου μαζευε.. Αναρωτιεμαι τι ηταν συλλεκτικο σε αυτες.. Οι φωτογραφιες και τα σχεδια που ειχαν πανω;
sugata Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγω αναρωτιεμαι για τις τηλεκαρτες.. Απο δημοτικο που ημουν ενας φιλος μου μαζευε.. Αναρωτιεμαι τι ηταν συλλεκτικο σε αυτες.. Οι φωτογραφιες και τα σχεδια που ειχαν πανω; Κυρίως είχε να κάνει με τον αριθμό των τυπώσεων κάθε σχεδίου. Όσο μικρότερο, τόση σπανιότερη. Δες το παρακάτω: http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/769303/tilekartes-enas-mikros-thisauros-sto-spiti-mas 1
panos2171 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Συλλεκτικό συνήθως είναι είτε κάτι που βγήκε σε λίγα κομμάτια είτε κάτι που ναι μεν δε βγήκε σε περιορισμένο αριθμό αλλά είναι δυσεύρετο (γιατί πιθανών κανείς δε το πουλάει). Προσωπικά χθες έκανα αγορά αυτό στα 50€ στην αρχική του κατάσταση χωρίς κουτί. Πριν 4 χρόνια το χα χάσει σε δημοπρασία στο ebay με τιμή 25€. Μετά αδιαφόρησα και εδώ και κανένα χρόνο που άρχισα να ξαναψάχνω δε μπορούσα να το βρω σε μια λογική τιμή. Αν δείτε σε ebay και διάφορα sites οι τιμές παίζουν πάνω από 60€ συν τα μεταφορικά και τα κομμάτια είναι λίγα. Το συγκεκριμένο δεν είχε βγει σε περιορισμένο αριθμό (μόνο μια επετειακή έκδοση που έγραφε και τον αριθμό παραγωγής) η σπανιότητα του όμως το κάνει κατά κάποιο τρόπο συλλεκτικό. Κάπως έτσι κάτι αποκτά αξία, αυτό βεβαια δε σημαίνει ότι ζητάς όσα σου λείπουν.
theoritikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλές αγγελίες με games όπου οι πωλητές τα δίνουν σε αρκετά μεγάλες έως παραλογες τιμές . Αναρωτιέμαι αν τα αγοραζει κανένας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα