Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εχω premium acount σε easybytez και ενω μεχρι πριν λιγες μερες ηταν μια χαρα τωρα δεν φορωνει αρχεια απο easybytez και τα βγαζει error . Χωρις τον manager μια χαρα κατεβαινουν τα αρχεια . Ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες . Εχει καποιος αλλος ομοιο προβλημα ? Ευχαριστω.
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στην καρτέλα My account του eazybytez, στην ενότητα Configuration είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι Direct downloads; Εαν όχι, χρειάζεται να το τσεκάρεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ειναι τσεκαρισμενο...Ειναι απο τα πρωτα που κοιταξα αν και δεν το ειχα πειραξει . Με JDownloader κατεβαζει αλλα εχω βολευτει πιο καλα τον IDM που εχω και σε αυτον τις καταλληλες ρυθμισεις . Ευχαριστω. Ειχα στειλει ερωτημα και μου εστειλαν το παρακατω email To disable Security Lock for your account follow this link:http://www.easybytez.com/?op=my_account&disable_lock=1&code=88pzilba Σε εμενα ειναι ετσι....Τι πρεπει να κανω ?
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και σε μένα το security lock είναι ΟΝ αλλά τα link κατεβαίνουν μια χαρά από τον IDM.Κάτι άλλο φταίει μάλον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και που το εκανα off καμμια διαφορα .... Και στο pc της δουλειας που εκανα απεγκαταστση το προγραμμα και το ξαναεβαλα τα ιδια προβληματα .
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μήπως είναι λίγο παλιά η έκδοση του IDM που χρησιμοποιείς; Δοκίμασε μια πιο πρόσφατη έκδοση μπας και αλλάξει κάτι αν και χλωμό το βλέπω. Εγώ χρησιμοποιώ την 6.25
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Την 5.18 εχω αλλα δουλευε μεχρι πριν 3 μερες . Θα δοκιμασω αυριο .
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Οσο και να φανει παραξενο με την 6.23 δουλεψε και σε εμνα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα Συνδεομουν με τα στοιχεία μου και από το my acount έβλεπα πότε λήγει η συνδρομή μου για να την ανανεώσω αλλά τώρα ψάχνω κσι δεν μπορώ να βρω ποτέ λήγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα