Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απορία αρχικά. Το σκεπτικό του κάρμα είναι ότι κάποιος κάνει κάτι κακό και το κακό αυτό θα του επιστραφεί σε αυτή τη ζωή ή θα γεννηθεί σκουλήκι στην επόμενη; Και το κάρμα έχει να κάνει με την μετεμψύχωση ή την μετενσάρκωση; Παίζει κανένα σαιτ που να τα εξηγεί όλα αυτά; Προτιμώ ελληνικά, αλλά δεκτά και τα αγγλικά :P

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω πιστευω πάντα κάπου καραδοικη το κάρμα έτσι για εκδικιση :P

Σε πληγωσε η πιανιστρια και αναζητας το καρμα :P

Δημοσ.

Έχω μια απορία αρχικά. Το σκεπτικό του κάρμα είναι ότι κάποιος κάνει κάτι κακό και το κακό αυτό θα του επιστραφεί σε αυτή τη ζωή ή θα γεννηθεί σκουλήκι στην επόμενη; Και το κάρμα έχει να κάνει με την μετεμψύχωση ή την μετενσάρκωση; Παίζει κανένα σαιτ που να τα εξηγεί όλα αυτά; Προτιμώ ελληνικά, αλλά δεκτά και τα αγγλικά :P

Αν είναι να πραγματοποιηθεί έτσι ένα όνειρο μου, να αρχίσω να κάνω κακό.

185px-010Caterpie_Pokemon_Mystery_Dungeo

ΥΓ: Έζμπρωκσες;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πιστεύω ούτε σε κάρμα ,ούτε στην τύχη ούτε στη μοίρα ούτε σε κάτι παρόμοιο..

Όλα όσα γίνονται στον πλανήτη μας είναι εξηγήσιμα με τη λογική και είναι αποτέλεσμα επιλογών,απλά ορισμένα πράγματα είναι τόσο πολύπλοκα που ο άνθρωπος δυσκολεύεται με τις γνώσεις που έχει να τα καταλάβει.

πχ αν πας μια βόλτα με το αυτοκίνητο σου και σκοτωθείς δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας υπέρτατης δύναμης που σε θέλει νεκρό..

Η πιθανότητα να συμβεί αυτό ήταν γνωστή..Εσύ επιλέγεις να το ρισκάρεις.

Και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δημιουργούν τις πιθανότητες αυτές..

Αν με κάποιο μαγικό τρόπο εξαλείφαμε όλες τις επικίνδυνες παραμέτρους της οδήγησης,όπως κακοί δρόμοι,παραβιάσεις του κοκ,μηχανικά προβλήματα κτλ κτλ θα σταματούσαν να υπάρχουν και τροχαία..Τι σημαίνει αυτό;Ότι άλλαξε η μοίρα;

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι ολα για καποιον λογο γινονται στην ζωη μας..δεν ξερω πως να το ονομασω αυτο,αν ειναι καρμα,μοιρα,κακομοιρα..Τιποτε δεν γινεται τυχαια,ουτε καν οι επιλογες μας ειτε ειναι σωστες ειτε λαθος.

Τιποτα δεν γινεται τυχαια ουτε τα ασχημα, ουτε τα ωραια που λεει και η Μαρινελλα!

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι ολα για καποιον λογο γινονται στην ζωη μας..δεν ξερω πως να το ονομασω αυτο,αν ειναι καρμα,μοιρα,κακομοιρα..Τιποτε δεν γινεται τυχαια,ουτε καν οι επιλογες μας ειτε ειναι σωστες ειτε λαθος.

Τιποτα δεν γινεται τυχαια ουτε τα ασχημα, ουτε τα ωραια που λεει και η Μαρινελλα!

Περνα τότε απεναντι την λεωφόρο χωρίς να κοιτάξεις.
  • Like 1
Δημοσ.

eff8cef60dc5b8197ddf1ec2ceab57b6.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...