DGAStamchar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θέλω ένα Wordpress plugin για την αρχική μου σελίδα που να ορίζω εγω ποια post θέλω να εμφανίζονται, όπως στην εικονα που ανέβασα. θέλω πχ όταν ανεβάζω ένα άρθρο να το βάλω στην θέση 1, ένα αλλο στην θέση 2.. να αλλάζει στατικά δηλαδή. Έχετε κανένα υπόψιν? Επίσης κάποιο plugin για live μετάδοση? πχ να γράφω και να ανανεώνεται η σελίδα μόνη της . όπως γίνεται στα αθλητικά site που γράφουν, ποστάρεται, όταν γίνεται η επόμεν φάση το ποστάρουν και αυτό ανανεώνεται και πηγαίνει απο πάνω απο το προηγούμενο αυτόματα.
Neg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θέλω ένα Wordpress plugin για την αρχική μου σελίδα που να ορίζω εγω ποια post θέλω να εμφανίζονται, όπως στην εικονα που ανέβασα. θέλω πχ όταν ανεβάζω ένα άρθρο να το βάλω στην θέση 1, ένα αλλο στην θέση 2.. να αλλάζει στατικά δηλαδή. Έχετε κανένα υπόψιν? Επίσης κάποιο plugin για live μετάδοση? πχ να γράφω και να ανανεώνεται η σελίδα μόνη της . όπως γίνεται στα αθλητικά site που γράφουν, ποστάρεται, όταν γίνεται η επόμεν φάση το ποστάρουν και αυτό ανανεώνεται και πηγαίνει απο πάνω απο το προηγούμενο αυτόματα. https://wordpress.org/plugins/liveblog/ Όσο για τα Post1,2,3 κλπ σε διαφορετικές θέσεις πρέπει να πειράξεις τον κώδικα στο θέμα σου ώστε να μπορείς να τοποθετείς τα Post εκεί που θες.
DGAStamchar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 δεν είναι βολικό αυτό + ότι έχω απενεργοποιήσει την στατική σελίδα απο την αρχική. Plugin χρειάζομαι ώστε να το ορίσω και που να εμφανίζεται. Δεν είμαι προχωρημένος στο web develop.
lion2486 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Static front page, Plugins on pages, και μετά κάποιο πρόσθετο για post on widget θα έψαχνα τη λύση εγώ, αν η παραμετροποίηση του θέματος δεν είναι εφικτή..
DGAStamchar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 αυτό έκανα , static front page, plugins και ψάχνω ενα plugin για το σκοπό που ανέφερα αλλα δεν μπορώ να βρω
DGAStamchar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 τελικά θα κάνω κάτι αλλο.. ξέρετε κάποιο plugin για posts που να είναι se grid style πχ 2x2 και να ορίζω σε κάθε κουτί απο μια κατηγορία και αυτό να το βάλω σε widget?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα