Stavmitsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ποιος ειναι ο γρηγοροτερος - οικονομικοτερος τροπος; Θελω αυριο το απογευμα να ειμαι εκει με καποιο τροπο. Συμφερει καλυτερα να ανεβω Αθηνα και να παρω αεροπλανο-τρενο, ή απλα να μπω στο κτελ και να ανεβω; Also, ειμαι φοιτητης με οτι αυτο συνεπαγεται για τις διαφορες εκτπωσεις σε εισητηρια.
d_gkal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 για αθηνα θεσσαλονικη κοιταξε στον οσε. εκτος αν βρεις καλη τιμη στα κτελ. πατρα αθηνα με κτελ δε βολευει καλυτερα?
Stavmitsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πατρα Αθηνα ειναι 2,30 ωρες. Πατρα Θεσσαλονικη ειναι 8-9 ωρες απ οτι μου ειπαν. Το εισητηριο ειναι 37€ για απευθειας, ενω για Αθηνα ειναι 9,30.
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Αεροπλάνο αύριο πάντως βλέπω παίζει στα 70-80 από εδώ για πάνω, θα 'λεγα να δεις αν παίζει προσφορά ΟΣΕ που βγαίνει φθηνότερα ή στα ίδια να τεντώσεις και κάνα πόδι, αλλιώς πάρτο σερί. edit, άκυρο για ΟΣΕ, δεν μπορείς να κλείσεις online επειδή είναι λιγότερο από 24ωρο πριν.
Stavmitsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ειναι πανακριβο το ρημαδι, το ειδα κι εγω. Ασε που δεν εχω ιδεα απο Θεσσαλονικη και θα μας φανε τα ταξια. Αν παει για Κυριακη λεει το τρενο; Ποσες ωρες κανει; Edit: ryanair στα 26€.
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ναι, αλλά φεύγει 6.30, δεν υπάρχει περίπτωση να το προλάβεις είτε με ΚΤΕΛ είτε με προαστιακό από Κιάτο. Το τραίνο για Σαλονίκη παίζει γύρω στις 5.30 ώρες. Το προτιμώ με διαφορά από ΚΤΕΛ γενικά, αν το παίξεις και σωστά και με λίγη τύχη (γωνία παράθυρο σε κουπέ) παίζει να κάνεις ταξίδι λουξ.
ioankav Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει και η λύση από αεροδρόμιο Αράξου απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη με Astra.http://www.astra-airlines.gr/Στο site της εταιρείας δείχνει για αύριο πτήση με 85 ευρώ (μεταφορά στο αεροδρόμιο είναι δωρεάν από όσο ξέρω και στη Θεσσαλονίκη έχει αστικό για κέντρο).Ακριβό αλλά γλυτώνεις αρκετή ταλαιπωρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα