azuli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εχω παρει κατι ηχεια pioneer τα οποια ειναι ωραια αλλα ασημενια και επειδη ολα τα υπολοιπα ηχητικα ειναι μαυρα θελω να τα βαψω μαυρα ματ. Τα εχω ηδη ξυσει με ελαφρυ γιαλοχαρτο και εχει φυγει η ασημενια μπογια. Μπορει καποιος να προτεινει: 1) καποιο καλο οικονομικο spray για πλαστικο που να μην σταζει (γιατι μερικες επιφανειες θα ψεκαστουν καθετα,ορθιες αναγκαστικα) και 2) καποιο διαφανο βερνικι παλι ματ σε spray για φινιρισμα? Πολλα ζηταω,αλλα αν θυμαται κανεις και απο που τα χει παρει ακομα καλυτερα!
thanasisdoul Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μπορεις να χρησιμοποιησεις γκραφιταδικα spray... θα προτινα τα συγκεκριμενα γιατι ειναι και χαμηλης πιεσης κατι που θα σε βοηθησει με το σταξιμο μπορεις να τα βρεις σε αρκετα μαγαζια και στο ονλινε σαιτ της εταιριας http://www.urbanfactory.gr/products-page/sprays/flame-blue-ultra-acrylic-paint-400ml/ 1
De@th L0rd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εχω παρει κατι ηχεια pioneer τα οποια ειναι ωραια αλλα ασημενια και επειδη ολα τα υπολοιπα ηχητικα ειναι μαυρα θελω να τα βαψω μαυρα ματ. Τα εχω ηδη ξυσει με ελαφρυ γιαλοχαρτο και εχει φυγει η ασημενια μπογια. Μπορει καποιος να προτεινει: 1) καποιο καλο οικονομικο spray για πλαστικο που να μην σταζει (γιατι μερικες επιφανειες θα ψεκαστουν καθετα,ορθιες αναγκαστικα) και 2) καποιο διαφανο βερνικι παλι ματ σε spray για φινιρισμα? Πολλα ζηταω,αλλα αν θυμαται κανεις και απο που τα χει παρει ακομα καλυτερα! Θα χρειαστείς αστάρι για πλαστικά αν θες να κρατήσει το χρώμα από το σπρέι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα