Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες είναι ένας σκύλος στη γειτονιά ο οποίος όλο με ακολουθεί και είναι απίστευτα γλυκός. Και με κοιτάει και με αυτά τα μάτια του και λιώνω. Σκέφτομαι να τον πάρω στο σπίτι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μπορώ να τον πάω σε κτηνίατρο κτλ μήπως χρειάζεται κάτι, να του κάνει εμβόλια κτλ αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι κανενός και αν τον πάρω δεν τον βρει. Επίσης από σκυλιά δεν ξέρω και πολλά.. Μήπως απλά όταν τον πετυχαίνω να τον ταίζω ή να τον πάρω για δικό μου; Φαίνεται προσεγμένος σκύλος και είναι μια ράτσα που δεν ξέρω πως τη λένε, είναι και μεγαλόσωμος αλλά δεν έχει περιλαίμιο ή κάτι ώστε να ξέρω αν έχει ιδιοκτήτη. 

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες είναι ένας σκύλος στη γειτονιά ο οποίος όλο με ακολουθεί και είναι απίστευτα γλυκός. Και με κοιτάει και με αυτά τα μάτια του και λιώνω. Σκέφτομαι να τον πάρω στο σπίτι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μπορώ να τον πάω σε κτηνίατρο κτλ μήπως χρειάζεται κάτι, να του κάνει εμβόλια κτλ αλλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι κανενός και αν τον πάρω δεν τον βρει. Επίσης από σκυλιά δεν ξέρω και πολλά.. Μήπως απλά όταν τον πετυχαίνω να τον ταίζω ή να τον πάρω για δικό μου; Φαίνεται προσεγμένος σκύλος και είναι μια ράτσα που δεν ξέρω πως τη λένε, είναι και μεγαλόσωμος αλλά δεν έχει περιλαίμιο ή κάτι ώστε να ξέρω αν έχει ιδιοκτήτη. 

Λογικα τον παρατησε ο ιδιοκτητης του γιατι αν ειναι ρατσας οπως λες και δεν εχει περιλαιμια αυτο εγινε.Μην το σκεφτεσαι,παρτον,ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ αντεχουν τα οικονομικα σου και σκεψου καλα αν τον θες.Αλλιως θα γινεις σαν τον προηγουμενο ιδιοκτητη του..... :-D και κανεις δεν το θελει αυτο,ουτε εσυ,ουτε ο σκυλος......τραβα τον και μια φωτο και ανεβασε την μπας και ξερω ρατσα....

• Like 1
Δημοσ.

Labrador είναι μόλις βρήκα στο ίντερνετ ένα που είναι σχεδόν ίδιο..
http://travelsandliving.com/wp-content/uploads/2015/05/reasons-why-to-have-a-labrador-11.jpg
Πόσο θα μου στοιχίσει να το πάω σε κτηνίατρο, να του αγοράσω τροφές, περιλαίμιο (θέλει σπιτάκι να του βάλω στο μπαλκόνι οεο; )

• Like 1
Δημοσ.

αν τον κρατησεις τελικα.. να τον πας στον κτηνιατρο να τον ελεγξει για τσιμπουρια και τετοια και να τον σκαναρει μηπως εχει κανα τσιπακι. επισης βγαλε του και ενα βιβλιαριο υγειας (αλλα δε ξερω τη διαδικασια να στη πω)

*κλαιω με το σχολιο οτι ειναι σχεδον ιδια! ολα τα λαμπραντορακια ειναι ιδια :P

• Like 1
Δημοσ.

Λαμπραντορ ε??Αγαπημενα σκυλακια!!

Αμα εχεις χρονο και χωρο μην το σκεφτεσαι αρπαξε το...δωσε του μια ευκαιρια..!η τροφη και το περιλαιμιο νομιζω ειναι το λιγοτερο οικονομικα..τωρα τα εμβολια δεν ξερω ποσα χρειαζεται..

• Like 1
Δημοσ.

Πώς κάνουμε subscribe για να παρακολουθούμε αυτόματα όλα τα θέματα που ανοίγει ο φλαουτίστας?

• Like 5
Δημοσ.

Θα τον πάω στον κτηνίατρο και βλέπουμε.. αλλά έχω τόοοοοσες απορίες.. πχ πως θα τον ανεβάσω στο σπίτι μου, θα του πω ψιτ φίλε ανέβα; :P

Και δεν ξέρω που θα τον έχω να κοιμάται και πως να τον εκπαιδεύσω. Πρέπει να ρωτήσω και για σκυλοτροφές και για μπολάκι

Δημοσ.

βασικα αν μενεις σε πολυκατοικια πριν κανεις την οποιαδητποτε κινηση για να τον αποκτησεις, δες το καταστατικο μηπως και απαγορευονται..

τα λαμπαντορακια παρ'ολα αυτα ειναι αξιαγαπητα! ειναι φοβερη ρατσα!!

τωρα στο πρακτικο κομματι..

θα χρειαζεται το λιγοτερο 2-3  βολτες καθημερινα και αν του ακολουθησεις διατροφη θα τον ταιζεις 1 φορα καθε βραδυ! επισης εκτος απο τα εμβολια θελει ακομα ενα περιλαιμιο για τσιμπουρια και τετοια,ενα χαπι για ενδοπαρασιτα (δε θυμαμαι τη συχνοτητα ομως.. 1 φορα το μηνα?!) και θα του βαζεις και μια αμπουλα παλι για τσιμπουρια καθε μηνα. το κοστος της αμπουλας ειναι 11 ευρω για σκυλους >40kg (συνηθως και γατα να χεις παιρνεις αυτη την συσκευασια,τη μεγαλυτερη αμπουλα δηλαδη που εχει περισσοτερο προιον και παιρνεις με μια συριγγα καθε φορα τη δοση που θελεις. ετσι σου βγαινει στο 1/3 της τιμης). θελει επισης καθαρισμα αυτιων καθε φορα που θα τον πηγαινεις στο κτηνιατρο και μπανιο (η συχνοτητα εξαρταται απο σενα).επισης δε θελει κουρεμα αλλα μαδαει..

τωρα για μεσα στο σπιτι μπορεις του χεις ενα πολυ οικονομικο μαλακο κρεβατακι (σα μαξιλαρι) εχει και στο τζαμπο με 10-15 ευρω..

με τιποτα δε θα τον εχεις στο μπαλκονι γιατι μπορει να φας μεχρι και μηνυση.. και καλυτερα να μη του βγαλεις καν σπιτακι στο μπαλκονι (γιατι αυτο δηλωνει οτι τον εχεις μονιμα και μπορει καποιος καλοθελητης που τον ενοχλουν τα γαβγισματα πχ να σου κανει τη στραβη και να ισχυριστει οτι το χεις εξω μονιμα)

Δημοσ.

βασικα αν μενεις σε πολυκατοικια πριν κανεις την οποιαδητποτε κινηση για να τον αποκτησεις, δες το καταστατικο μηπως και απαγορευονται..

τα λαμπαντορακια παρ'ολα αυτα ειναι αξιαγαπητα! ειναι φοβερη ρατσα!!

τωρα στο πρακτικο κομματι..

θα χρειαζεται το λιγοτερο 2-3  βολτες καθημερινα και αν του ακολουθησεις διατροφη θα τον ταιζεις 1 φορα καθε βραδυ! επισης εκτος απο τα εμβολια θελει ακομα ενα περιλαιμιο για τσιμπουρια και τετοια,ενα χαπι για ενδοπαρασιτα (δε θυμαμαι τη συχνοτητα ομως.. 1 φορα το μηνα?!) και θα του βαζεις και μια αμπουλα παλι για τσιμπουρια καθε μηνα. το κοστος της αμπουλας ειναι 11 ευρω για σκυλους >40kg (συνηθως και γατα να χεις παιρνεις αυτη την συσκευασια,τη μεγαλυτερη αμπουλα δηλαδη που εχει περισσοτερο προιον και παιρνεις με μια συριγγα καθε φορα τη δοση που θελεις. ετσι σου βγαινει στο 1/3 της τιμης). θελει επισης καθαρισμα αυτιων καθε φορα που θα τον πηγαινεις στο κτηνιατρο και μπανιο (η συχνοτητα εξαρταται απο σενα).επισης δε θελει κουρεμα αλλα μαδαει..

τωρα για μεσα στο σπιτι μπορεις του χεις ενα πολυ οικονομικο μαλακο κρεβατακι (σα μαξιλαρι) εχει και στο τζαμπο με 10-15 ευρω..

με τιποτα δε θα τον εχεις στο μπαλκονι γιατι μπορει να φας μεχρι και μηνυση.. και καλυτερα να μη του βγαλεις καν σπιτακι στο μπαλκονι (γιατι αυτο δηλωνει οτι τον εχεις μονιμα και μπορει καποιος καλοθελητης που τον ενοχλουν τα γαβγισματα πχ να σου κανει τη στραβη και να ισχυριστει οτι το χεις εξω μονιμα)

Να ενημερωσω οτι με νομο του κρατους(4039/2012) επιτρεπονται τα κατοικιδια στης πολυκατοικιες ακομα και αν στο καταστατικο της λεει αλλιως.Οποτε δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα

• Like 6
Δημοσ.

Σας έχει συγκλονίσει βλέπω το τόπικ μου κεραυνοβόλος έρωτας.. μεγάλη απώλεια..
΄οσον αφορά το σκύλο αγχώθηκα λίγο εμ αυτά που διάβασα..

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι με νομο του κρατους(4039/2012) επιτρεπονται τα κατοικιδια στης πολυκατοικιες ακομα και αν καταστατικο της λεει αλλιως.Οποτε δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα

α ωραια! ευχαριστω για τη διευκρινηση δεν το ηξερα αυτο :-)

Σας έχει συγκλονίσει βλέπω το τόπικ μου κεραυνοβόλος έρωτας.. μεγάλη απώλεια..

΄οσον αφορά το σκύλο αγχώθηκα λίγο εμ αυτά που διάβασα..

χαχαχαχ οτι ηταν ηταν!!

γιατι προβληματιζεσαι για το σκυλακι? αν εισαι υπευθυνος ολα θα ειναι οκ!! δε φανταζεσαι ποση αγαπη θα παρεις!! το οικονομικο δε θα ναι τιποτα αν σκεφτεσαι αυτο.. δεν ειναι καποιο τρελο ποσο εφοσον εργαζεσαι

Δημοσ.

plot twist.

Δεν υπήρχε πιανίστρια.

Η πιανίστρια ήταν σκύλος.

Εντάξει πάω να κοιμηθώ.

• Like 6
Δημοσ.

Μη μου χαλάτε το θέμα ρε παιδιά πλιζ :P
Δε θα της ζητήσω και την άδεια τι θα κάνω στο σπίτι μου. Κεραυνοβόλος κεραυνοβόλος αλλά και εμένα γυαλίζει το μάτι μου από ένα σημείο και πέρα
Θα ψάξω αύριο να το βρω το σκυλί, πρέπει να βρώ και όνομα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...