TriLoBiTe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Σας έχει συγκλονίσει βλέπω το τόπικ μου κεραυνοβόλος έρωτας.. μεγάλη απώλεια.. Προσωπικά δηλώνω συγκλονισμένος. Μόνο η απώλεια του Μπαν συναγωνίζεται την απώλεια του κεραυνοβόλου θρεντ. 3
Flaoutistas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά δηλώνω συγκλονισμένος. Μόνο η απώλεια του Μπαν συναγωνίζεται την απώλεια του κεραυνοβόλου θρεντ. Που σαι ρε αδερφούλη και μου λειψες 1
soteras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καθώς πολλά έχουν αναφέρει από πάνω υπάρχει και για το αμάξι αν θες ενα πράγμα που μιάζει σαν μια τεράτια σακούλα που το βάζεις στα πίσω καθήσματα και κάθετε εκί ο σκύλος για να μην λερώνει το αμάξι αν κανει πιπί του η γενικά το πως το λένε ούτε και θυμάμαι
Flaoutistas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καθώς πολλά έχουν αναφέρει από πάνω υπάρχει και για το αμάξι αν θες ενα πράγμα που μιάζει σαν μια τεράτια σακούλα που το βάζεις στα πίσω καθήσματα και κάθετε εκί ο σκύλος για να μην λερώνει το αμάξι αν κανει πιπί του η γενικά το πως το λένε ούτε και θυμάμαι Δεν είχα σκοπό να τον βάλω στο αμάξι
soteras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν είχα σκοπό να τον βάλω στο αμάξι Αυτά λέμε όλοι στην άρχη και μετά τον βάζουμε συνέχεια
somebody(: Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν είχα σκοπό να τον βάλω στο αμάξι yeah sure κτηνιατρο? διακοπες δε πας?
Flaoutistas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 yeah sure κτηνιατρο? διακοπες δε πας? Ο κτηνίατρος (ένας που έχω δει δηλαδή δεν ξέρω και πολλούς) είναι γύρω στα 23 δευτερόλεπτα με τα πόδια.. διακοπές εγώ θα πάω.. ο σκύλος δε θα πάει, θα τον αφήσω με τη φαμίλια μου
soteras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Λιώνεις με τα μάτια του και δεν θα τον πας διακοπές ντροπή ντροπή
somebody(: Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ο σκύλος δε θα πάει, θα τον αφήσω με τη φαμίλια μου φετος.. τα επομενα 15 χρονια?
vsl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Στην πιανιστρια αρεσουν τα σκυλάκια ή όχι μην έχουμε θέμα μετά Αρέσει δεν αρέσει, το θέμα θα το έχουμε από τον φλάου, μην αγχώνεσαι. 2
Flaoutistas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να θελω να γίνω κυνικός δε θα ζήσει τόσο πολύ.. δεν είναι και κουτάβι Τα επόμενα 15 χρόνια όμως για να γίνω ρεαλιστής, δε νομίζω Έλληνας να έχει χρήματα για διακοπές οπότε λύνεται το πρόβλημα. 1
soteras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αρέσει δεν αρέσει, το θέμα θα το έχουμε από τον φλάου, μην αγχώνεσαι. Εγώ θέλω να βρεθεί λειτουργία με το που ανήγει θέμα τσουπ να βγαίνει στην αρχική ένα add ο φλάου και το σημερινό του θέμα
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 φετος.. τα επομενα 15 χρονια? Με φλάου μιλάς.. Προγραμματισμός στο φουλ. 2
somebody(: Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Με φλάου μιλάς.. Προγραμματισμός στο φουλ. ελα μωρε ενταξει.. ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι που μπορεις να προγραμματισεις.. απλα παιρνεις αποφαση οτι θα αλλαξουν κατα πολυ οι συνηθειες σου!
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι που μπορεις να προγραμματισεις.. Εκτός αν είσαι ο φλάου. Όλα τα 'χει σκεφτεί ο άτιμος, 15 χρόνια μπροστά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα