Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχει συγκλονίσει βλέπω το τόπικ μου κεραυνοβόλος έρωτας.. μεγάλη απώλεια..

Προσωπικά δηλώνω συγκλονισμένος. Μόνο η απώλεια του Μπαν συναγωνίζεται την απώλεια του κεραυνοβόλου θρεντ.

• Like 3
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προσωπικά δηλώνω συγκλονισμένος. Μόνο η απώλεια του Μπαν συναγωνίζεται την απώλεια του κεραυνοβόλου θρεντ.

Που σαι ρε αδερφούλη και μου λειψες

• Like 1
Δημοσ.

Καθώς πολλά έχουν αναφέρει από πάνω υπάρχει και για το αμάξι αν θες ενα πράγμα που μιάζει σαν μια τεράτια σακούλα που το βάζεις στα πίσω καθήσματα και κάθετε εκί ο σκύλος για να μην λερώνει το αμάξι αν κανει πιπί του η γενικά το πως το λένε ούτε και θυμάμαι

Δημοσ.

Καθώς πολλά έχουν αναφέρει από πάνω υπάρχει και για το αμάξι αν θες ενα πράγμα που μιάζει σαν μια τεράτια σακούλα που το βάζεις στα πίσω καθήσματα και κάθετε εκί ο σκύλος για να μην λερώνει το αμάξι αν κανει πιπί του η γενικά το πως το λένε ούτε και θυμάμαι

Δεν είχα σκοπό να τον βάλω στο αμάξι :P

Δημοσ.

yeah sure :P κτηνιατρο? διακοπες δε πας?

Ο κτηνίατρος (ένας που έχω δει δηλαδή δεν ξέρω και πολλούς) είναι γύρω στα 23 δευτερόλεπτα με τα πόδια.. διακοπές εγώ θα πάω.. ο σκύλος δε θα πάει, θα τον αφήσω με τη φαμίλια μου

Δημοσ.

Στην πιανιστρια αρεσουν τα σκυλάκια ή όχι μην έχουμε θέμα μετά :P

Αρέσει δεν αρέσει, το θέμα θα το έχουμε από τον φλάου, μην αγχώνεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς να θελω να γίνω κυνικός δε θα ζήσει τόσο πολύ.. δεν είναι και κουτάβι 
Τα επόμενα 15 χρόνια όμως για να γίνω ρεαλιστής, δε νομίζω Έλληνας να έχει χρήματα για διακοπές οπότε λύνεται το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρέσει δεν αρέσει, το θέμα θα το έχουμε από τον φλάου, μην αγχώνεσαι.

Εγώ θέλω να βρεθεί λειτουργία με το που ανήγει θέμα τσουπ να βγαίνει στην αρχική ένα add ο φλάου και το σημερινό του θέμα

Δημοσ.

Με φλάου μιλάς.. Προγραμματισμός στο φουλ.

ελα μωρε ενταξει.. ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι που μπορεις να προγραμματισεις..

απλα παιρνεις αποφαση οτι θα αλλαξουν κατα πολυ οι συνηθειες σου!

Δημοσ.

ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι που μπορεις να προγραμματισεις..

Εκτός αν είσαι ο φλάου.  Όλα τα 'χει σκεφτεί ο άτιμος, 15 χρόνια μπροστά είναι.  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...