Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Εχω ξανακανει παρομοιο ποστ με θεμα κυρίως τον βαθμό που χρειάζεται καποιος για να εισαχθει σε μεταπτυχιακο της επιλογής του. 

Αυτή την φορά θέλω να ρωτήσω κάτι παρόμοιο. Με βαθμό πλέον γύρω στο 7.05 με 7.20 σε τι πανεπιστήμια μπορεί να με δεχτούν απο τα κορυφαία? (Cambridge, Oxford, Imperial, Warwick, κλπ) Τελειώνω τις σπουδές μου στο τμήμα Βιολογίας και θέλω να ακολουθήσω μεταπτυχιακό αλλά δεν ξέρω ακριβώς και αντιστοιχίες των 2.1 and 2.2 classes (UK). 

Ακόμα, συμφέρει να πάω να τελειώσω με την στρατιωτική θητεία (στην αεροπορια μάλλον σε κλινικο εργαστήριο) ή να φύγω έξω κατευθείαν; Έχω υπόψην οτι κάνοντας πρακτική-θητεία θα μπορούσε να είναι και υπερ μου στο να με δεχτούν με ώρες πρακτικής εργασίας πάνω σε εργαστηριακό τομέα...

Δημοσ.

Εξήγηση μου λίγο πως σε πήρανε στο "κλινικό εργαστήριο" της αεροπορίας και έτσι θα μπορέσεις να κάνεις τη "πρακτική"/θητεία σου;

Δημοσ.

Και αυτό ισχύει για όλους τους φοιτητές με παρόμοιο αντικείμενο; Γιατί το "αεροπορία" με παραπέμπει αλλού

Δημοσ.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην λάβουν υπόψιν την βισματική προϋπηρεσία στο μεταπτυχιακό, γιατί τότε θα είναι πραγματικά κρίμα. 

Δημοσ.

Παιδιά no offence, αλλά έχουν ανοίξει τουλάχιστον 38.000 θέματα, μόνο στο insomnia, για μεταπτυχιακό στο UK.

Αφενός γράφονται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα, αφετέρου μια, δυο, τρεις, διακόσεις, ε την χιλιοστή φορά δεν θα πάρετε πλήρεις απαντήσεις.

Για την αντιστοίχηση του 2.1, 2.2, 1st με ελληνικούς βαθμούς ας πούμε το Google βγάζει πλέον auto-complete και 23.000.000 αναζητήσεις πριν καν τελειώσεις την πληκτρολόγηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...