Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που να σου πει ότι κατουράει ακόμα στη μπανιέρα...

μονο οταν κανω μπανιο :P

Kαλά σε είχα καταλάβει εσένα από το avatar τι κάφρος είσαι φίλε!1!

αν θημαμε εκανα τσισα στον μπιντε γιατι οταν κατουραγα στην λεκανη τα εκανα χαλια και με μαλωνε η μανα μου. 

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξεκολα man, τον εχω καβαντζωσει για watersports

Τον βλέπω υγροδυναμίτη, πάρτονα και δε θα σε απογοητεύσει.

μονο οταν κανω μπανιο :P

Μείνε μακριά από τις ελληνικές θάλασσες το καλό που σου θέλω.

αν θημαμε εκανα τσισα στον μπιντε γιατι οταν κατουραγα στην λεκανη τα εκανα χαλια και με μαλωνε η μανα μου. 

Τότε μιλάμε για μεγάλο μπιντέ ε

Δημοσ.

Τον βλέπω υγροδυναμίτη, πάρτονα και δε θα σε απογοητεύσει.

Μείνε μακριά από τις ελληνικές θάλασσες το καλό που σου θέλω.

Τότε μιλάμε για μεγάλο μπιντέ ε

Όχι ρε πότε σε παραλίες , ναι ήταν πολύ φαρδύ μπιντέ από ότι θυμάμαι

Δημοσ.

Οχι, γιατι να κολλησει?

Και αν σου σκιζονται(ολες οι μαρκες δεν ειναι ιδιες) καντην διπλη.

Νερο θα σκουπισεις εξαλλου.

ε χαρτί είναι, είναι δυνατόν να μην σκιστεί και να μην κολίσει αν βραχεί και πιεστεί?

Εγω γι αυτό τον λόγο χρησιμοποιώ πετσέτα.

Δημοσ.

ε χαρτί είναι, είναι δυνατόν να μην σκιστεί και να μην κολίσει αν βραχεί και πιεστεί?

Εγω γι αυτό τον λόγο χρησιμοποιώ πετσέτα.

Mα δε θα χρησιμοποιησεις μονο ενα κομματι φιλε μου :)

Πεντε τουλαχιστον διπλες χαρτοπετσετες σου φτανουν για να σκουπισεις τα νερα απ τη περιοχη?

Δημοσ.

Για ποιο λογο να εχεις μπιντε? Πρωτα απ'ολα αυτη την αηδια την χρησιμοποιουν οι μουσουλμανοι...Και πιο συγκεκριμενα στην Τουρκια η καθε τουαλετα ( του στυλ σαν τις δικες μας οχι τις Τουρκικες) έχει ενα τσουτσουνακι (στομιο) πισω που υποτιθεται ειναι για να πεταει το νερο... Επισης πιστευω οτι ένας ανθρωπος θα πρεπει να κανει καθε 2η μέρα μπανιο (αν κανεις και κανενα αθλημα, γυμναστηριο κτλ τοτε καθε μερα), ποιο το νοημα να έχεις μπιντε εφοσον πλενεσαι σαν ανθωπος στην μπανιερα?

Δημοσ.

η γιαγια μου ειχε εγω το θεωρω σιχαμαρα απο ολες τις αποψεις.

Αν θες την ultimate καθαριοτητα μετα απο ....την δουλεια παρε μωρομαντηλα και τελειωσε η υποθεση εγω τουλαχιστον απο τον στρατο και μετα το καθιερωσα

Δημοσ.

Για ποιο λογο να εχεις μπιντε? Πρωτα απ'ολα αυτη την αηδια την χρησιμοποιουν οι μουσουλμανοι...Και πιο συγκεκριμενα στην Τουρκια η καθε τουαλετα ( του στυλ σαν τις δικες μας οχι τις Τουρκικες) έχει ενα τσουτσουνακι (στομιο) πισω που υποτιθεται ειναι για να πεταει το νερο... Επισης πιστευω οτι ένας ανθρωπος θα πρεπει να κανει καθε 2η μέρα μπανιο (αν κανεις και κανενα αθλημα, γυμναστηριο κτλ τοτε καθε μερα), ποιο το νοημα να έχεις μπιντε εφοσον πλενεσαι σαν ανθωπος στην μπανιερα?

ε γιατί μετά το χέσιμο το χαρτί δεν αρκεί κι αν κάνεις μπάνιο λίγες ώρες μετά θα είσαι βρώμικος στο μεσοδιάστημα.

η γιαγια μου ειχε εγω το θεωρω σιχαμαρα απο ολες τις αποψεις.

Αν θες την ultimate καθαριοτητα μετα απο ....την δουλεια παρε μωρομαντηλα και τελειωσε η υποθεση εγω τουλαχιστον απο τον στρατο και μετα το καθιερωσα

Λένε πως δεν είναι υγιές να χρησιμοποιείς μωρομάντηλα μακροχρόνια.

Δημοσ.

ε γιατί μετά το χέσιμο το χαρτί δεν αρκεί κι αν κάνεις μπάνιο λίγες ώρες μετά θα είσαι βρώμικος στο μεσοδιάστημα.

Γιατι θα σου κανει κανενας ρουφοκωλι στο μεσοδιαστημα και πρεπει να ριξεις νερο? :P τεςπα εγω το βρισκω χασιμο χρονου και χαζο..

• Like 1
Δημοσ.

Το πολύ να κάνεις την διπλάσια ώρα  από το σκούπισμα με το χαρτί με τον βαθμό απόδοσης εμφανώς μεγαλύτερο.

Τι μαλακίες λέτε?Χάσιμο χρόνου?Χαζό?

• Like 1
Δημοσ.

παιδια η λύση ειναι μια.... MΩΡΟΜΑΝΤΗΛΟ

Ναι όταν είσαι φανταρος.

Στο σπίτι σου η μπανιέρα ή ο μπιντές είναι πολύ πιο πρακτικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...