censOred Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ε γιατί μετά το χέσιμο το χαρτί δεν αρκεί κι αν κάνεις μπάνιο λίγες ώρες μετά θα είσαι βρώμικος στο μεσοδιάστημα. Λένε πως δεν είναι υγιές να χρησιμοποιείς μωρομάντηλα μακροχρόνια. Επίσης λένε πως η μαλακία τυφλώνει! 1
Pa0ki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αν ήταν πρακτικός και χρήσιμος, θα είχαμε όλοι
funbreaker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γιατι θα σου κανει κανενας ρουφοκωλι στο μεσοδιαστημα και πρεπει να ριξεις νερο? τεςπα εγω το βρισκω χασιμο χρονου και χαζο.. Ποτέ δεν ξέρεις. lol Όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο η αίσθηση να έχεις υπολείμματα στον κώλο, ούτε υγιές για το δέρμα, ειδικά αν έχεις και κάποιο πρόβλημα στην περιοχή. Επίσης λένε πως η μαλακία τυφλώνει! Γι αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν ισχύει. Για το μωρομάντηλο δεν ξέρω. Μερικά έχουν και αλκοολ. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μολις τωρα εμαθα πως ο μπιντες δημιουργηθηκε για να ξεσκατιζεσαι... Νομιζα πως ηταν για τα ποδια... κανει και για τα δυο, αν την νυχτα περπατεις... Αν ήταν πρακτικός και χρήσιμος, θα είχαμε όλοι ενω η τηλεοραση που εχουμε ολοι ειναι πρακτικη και χρησιμη
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ενω η τηλεοραση που εχουμε ολοι ειναι πρακτικη και χρησιμη Στις παλιές τουλάχιστον ακουμπούσες και δυό πράγματα πάνω! 2
Pa0ki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ενω η τηλεοραση που εχουμε ολοι ειναι πρακτικη και χρησιμη Συγκρινούμε τηλεόραση με μπιντέ τώρα? 2
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ευτυχως οταν ψοφησε η γιαγια ειχαν ηδη βγει ετοιμα πλαστικιαρικα σεμεδακια
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Συγκρινούμε τηλεόραση με μπιντέ τώρα? Αν πρέπει να διαλέξω θα πάρω την τηλεόραση! 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ρε γυναικαααα κανε restart το router!!!! τι επαθες; δεν δουλευει το smart bidet 3
mary Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια, η κανονικη χρηση για τα μωρομαντηλα ειναι να καθαριζουν τον ποπό του μωρου και λετε πως μακροχρονια θα ερεθισει το δερμα ενος ενηλικα; Δε παιζει! 3
funbreaker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια, η κανονικη χρηση για τα μωρομαντηλα ειναι να καθαριζουν τον ποπό του μωρου και λετε πως μακροχρονια θα ερεθισει το δερμα ενος ενηλικα; Δε παιζει! Δεν ξέρω. Πάντως ακόμα και με χρήση μωρομάντηλου θέλει και χαρτί μετά για να φύγει η υγρασία που αφήνει.
groot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Βλακειες. Από την παροχή για το καζανακι βαζεται αυτό το πιστολάκι νερού και καθαρίσατε. Πραγματικά δεν ξέρω πως ζει ο κόσμος χωρίς αυτό. Αντικαθιστά λόγω πίεσης και τα σκατο βουρτσακια Σε nordic χώρες είναι standard εξοπλισμός αυτό στο μπάνιο. Μόνο που παίρνει από την παροχή για τον νιπτήρα.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 εγω σκυβω μποροστα απο τον ανεμιστηρα, οι καλυτεροι ειναι αυτοι στο ταβανι Δεν ξέρω. Πάντως ακόμα και με χρήση μωρομάντηλου θέλει και χαρτί μετά για να φύγει η υγρασία που αφήνει. 2
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Συγκρινούμε τηλεόραση με μπιντέ τώρα? Kαι τα δυο ειναι για το κωλο. Δεν ξέρω. Πάντως ακόμα και με χρήση μωρομάντηλου θέλει και χαρτί μετά για να φύγει η υγρασία που αφήνει. Ε, και δε θες να διατηρεις το κωλο σου δροσερο? Από την παροχή για το καζανακι βαζετε αυτό το πιστολάκι νερού και καθαρίσατε. Πραγματικά δεν ξέρω πως ζει ο κόσμος χωρίς αυτό. Αντικαθιστά λόγω πίεσης και τα σκατο βουρτσακια Kαι γιατι να μη χρησιμοποιησεις το σπιραλ του μπανιου? (χωρις το τηλεφωνο, εννοειται)
xpapias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Για κάποιο λόγο τοπική καθαριότητα στην μπανιέρα δε με βολεύει. Είμαι ο μόνος που νιώθω οτι θα πέσω? Αν είναι απαραίτητο να φυγω άμεσα χρησιμοποιώ υγρά μαντηλάκια. Μπορώ να πω οτι τα dettol είναι αιώνες μπροστά απ οτιδήποτε άλλο. Αλλιώς μπάνιο. Έτσι κι αλλιώς κάνω οπωσδήποτε 1 φορά την ημέρα. Σπανια και 2. Επιδιωκω αυτη η μια φορα να είναι μετά την τουαλέτα, το πρωι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις