Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω δεν εχω χειροτερο να κανω μπανιο και μετα να μου ερθει το χοντρο, με δημιουργει νευρα που ξανακανβ μπανιο, ξαναλλαζω βρακι

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο τοπική καθαριότητα στην μπανιέρα δε με βολεύει. Είμαι ο μόνος που νιώθω οτι θα πέσω?

Αν είναι απαραίτητο να φυγω άμεσα χρησιμοποιώ υγρά μαντηλάκια. Μπορώ να πω οτι τα dettol είναι αιώνες μπροστά απ οτιδήποτε άλλο.

Αλλιώς μπάνιο. Έτσι κι αλλιώς κάνω οπωσδήποτε 1 φορά την ημέρα. Σπανια και 2. Επιδιωκω αυτη η μια φορα να είναι μετά την τουαλέτα, το πρωι.

Η πολυ συχνη χρηση detol θα κανει τα χερια σου να ανοιγουν σα γαρουφαλο,εκτος και αν εχεις τοσους καλους που εχουν καλυψει το κανονικο δερμα.

Αν εισαι πολυ ψηλος ισως να δικαιολογησω την αισθηση πεσιματος αλλιως μαλλον εισαι πολυ ασταθης και πρεπει να πας για ευθυγραμμιση

Πω δεν εχω χειροτερο να κανω μπανιο και μετα να μου ερθει το χοντρο, με δημιουργει νευρα που ξανακανβ μπανιο, ξαναλλαζω βρακι

εσυ δεν σκουπιζεσαι και καθε φορα που χεζεις αλλαζεις βρακι?

Η εισαι απο αυτους τους μικροβιοφοβικους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε, και δε θες να διατηρεις το κωλο σου δροσερο?

Δεν νομίζω είναι καλό να υπάρχει μόνιμη υγρασία και μάλιστα όχι από νερό σε τέτοιες περιοχές. Εκτός αν σου χρειάζεται για λίπανση. :-D

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.

Βλακειες. Από την παροχή για το καζανακι βαζεται αυτό το πιστολάκι νερού και καθαρίσατε. Πραγματικά δεν ξέρω πως ζει ο κόσμος χωρίς αυτό. Αντικαθιστά λόγω πίεσης και τα σκατο βουρτσακια

Τωρα που το σκεφτομαι αυτο το πιστολακι/ποποντουζ δεν εξυπηρετει καθολου.

Αν ειναι χειμωνας και βραχεις εκει με το κρυο νερο την εβαψες...

Οταν τελειωσει το νερο του καζανακιου, θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να ξαναγεμισει.

Ασε που ο χωρος της λεκανης ειναι πολυ στενος και πιθανοτατα θα πιτσιλισεις το τοπο γυρω. Ή θα πιτσιλιστεις και απ το νερο της λεκανης.

Συμπερασμα.  Η λυση προτεινα εγω ειναι σαφως πολυ καλυτερη.

Δεν νομίζω είναι καλό να υπάρχει μόνιμη υγρασία και μάλιστα όχι από νερό σε τέτοιες περιοχές. Εκτός αν σου χρειάζεται για λίπανση.

Πλακιτσα εκανα φιλε μου :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω μερικούς που βρίσκουν σαν εναλλακτική το καθημερινό ή μέρα παρά μέρα μπάνιο. Δηλαδή αν πιάνατε σκ@τ@ στα χέρια σας απλά θα τα σκουπίζατε με χαρτί κουζίνας και θα ήσασταν ΟΚ μέχρι να τα σαπουνίσετε?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω μερικούς που βρίσκουν σαν εναλλακτική το καθημερινό ή μέρα παρά μέρα μπάνιο. Δηλαδή αν πιάνατε σκ@τ@ στα χέρια σας απλά θα τα σκουπίζατε με χαρτί κουζίνας και θα ήσασταν ΟΚ μέχρι να τα σαπουνίσετε?

Πες τα.

Δημοσ.

ειπαμε μωρομαντυλα.Καθαριζουν απολυμενουν και μοσχοβολαει ανοιξη η λεβαντα αναλογα τι θα παρεις.

Βλέπω όλοι οπαδοί του face sitting εδώ..!

Μετα απο ολη αυτη την συζητηση ...σιγουρα οχι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...