Adon1s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 οκ, το χέσαμε (κυριολεκτικά) το θέμα . Sorry αλλά μου κάνουν εντυπωση οι συνήθειες κάποιων. Μετά το χοντρό κάνετε μπάνιο ολόκληροι και αλλάζετε και ρούχα ;
iordanis77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 οκ, το χέσαμε (κυριολεκτικά) το θέμα . Sorry αλλά μου κάνουν εντυπωση οι συνήθειες κάποιων. Μετά το χοντρό κάνετε μπάνιο ολόκληροι και αλλάζετε και ρούχα ; Οχι, κανουμε μπανιο και ξαναβαζουμε τα ιδια ρουχα
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Παντα πλυσιμο με το τηλεφωνο του μπανιου μετα απο τουαλετα. Ποτε μωρομαντηλο, ουτε κωλοχαρτο.
funbreaker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Παντα πλυσιμο με το τηλεφωνο του μπανιου μετα απο τουαλετα. Ποτε μωρομαντηλο, ουτε κωλοχαρτο. Ε θέλει ρε λίγο κωλόχαρτο πριν το πλυσιμο.
funbreaker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Για τα χοντρά; Ε ναι, εξαρτάται βέβαια και την περίπτωση, αλλά είναι και ψυχολογικό.
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Εδω και χρονια ποτε χαρτι. Μονο στο τελος για να σκουπισω το νερο. Τι ακριβως να σιχαθω; Το πληκτρολογιο και το ποντικι ειναι 1000 φορες πιο βρωμικα, αλλα μια χαρα τα ακουμπαμε τοσες ωρες καθημερινα και ξυνουμε και τα ματια μας ταυτοχρονα.
iordanis77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το πληκτρολογιο και το ποντικι ειναι 1000 φορες πιο βρωμικα, αλλα μια χαρα τα ακουμπαμε τοσες ωρες καθημερινα και ξυνουμε και τα ματια μας ταυτοχρονα. Το πληκτρολογιο και το ποντικι δε λερωνονται απο μονα τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μπιντές FTW, τι τηλέφωνα μπάνιου και χαρτιά, μετά το χοντρό, γραμμή για μπιντέ με χέρι/νερό/σαπούνι εκτός κι αν σκοπεύω να κάνω ντους ολόκληρος. Το θεωρώ αηδία να σκουπιστώ με χαρτί και να βάλω σώβρακο από πάνω Και η μεγαλύτερη αηδία είναι που έχω ακούσει από τον παππού μου, τα χρόνια τα παλιά σκουπίζονταν με παλιά εφημερίδα
xpapias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μπιντές FTW, τι τηλέφωνα μπάνιου και χαρτιά, μετά το χοντρό, γραμμή για μπιντέ με χέρι/νερό/σαπούνι εκτός κι αν σκοπεύω να κάνω ντους ολόκληρος. Το θεωρώ αηδία να σκουπιστώ με χαρτί και να βάλω σώβρακο από πάνω Και η μεγαλύτερη αηδία είναι που έχω ακούσει από τον παππού μου, τα χρόνια τα παλιά σκουπίζονταν με παλιά εφημερίδα Η περιγραφή με τσάκισε. Οσο σκεφτομαι μετα το ..ιμο την εικόνα...! Ελεος ρε συ!
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τα θέματα τα ανοίγει αυτός πριν ή μετά το masturbalis session?
iordanis77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το θεωρώ αηδία να σκουπιστώ με χαρτί και να βάλω σώβρακο από πάνω Αν εισαι σε δημοσιο χωρο, πχ. στη δουλεια σου, και χρειαστει να πας wc για χοντρο? Και η μεγαλύτερη αηδία είναι που έχω ακούσει από τον παππού μου, τα χρόνια τα παλιά σκουπίζονταν με παλιά εφημερίδα Ηταν ακριβο το χαρτι?
Ivory Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μπιντές FTW, τι τηλέφωνα μπάνιου και χαρτιά, μετά το χοντρό, γραμμή για μπιντέ με χέρι/νερό/σαπούνι εκτός κι αν σκοπεύω να κάνω ντους ολόκληρος. Όχι ντους, μπανιέρα γεμάτη και ξάπλα.
skipperas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μετά τον στρατό καθιέρωσα το μωρομάντιλο. Απίστευτη καθαριότητα. Όλα τα άλλα είναι να ´χουμε να λέμε. Πχ. Πες οτι σου χει τύχει περίπτωση "σκουπίζω και δε καθαρίζει". Με το χαρτί μόνο, είσαι απλά καταδικασμένος. Με 2-3 περάσματα, στεγνώνει τελείως η περιοχή και μετά γίνεται το έλα να δεις στον κώλο σου από χαρτί και σκατά. Μη μιλήσω και για το τι γίνεται στα χέρια σου. Επίσης, άμα πας σε μπιντέ, με τι θα σκουπίσεις τα νέρα στη περιοχή;; Με τη μπιχλιάρικη πετσέτα που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί;; Ή μετά από κάθε χέσιμο θα πλένεις κ μια πετσέτα; Είδατε; Προκύπτουν πρακτικά και σοβαρά θέματα που λύνονται απλά με 2 μωρομάντιλα!! Δοκιμάστε το! 3
xpapias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μετά τον στρατό καθιέρωσα το μωρομάντιλο. Απίστευτη καθαριότητα. Όλα τα άλλα είναι να ´χουμε να λέμε. Πχ. Πες οτι σου χει τύχει περίπτωση "σκουπίζω και δε καθαρίζει". Με το χαρτί μόνο, είσαι απλά καταδικασμένος. Με 2-3 περάσματα, στεγνώνει τελείως η περιοχή και μετά γίνεται το έλα να δεις στον κώλο σου από χαρτί και σκατά. Μη μιλήσω και για το τι γίνεται στα χέρια σου. Επίσης, άμα πας σε μπιντέ, με τι θα σκουπίσεις τα νέρα στη περιοχή;; Με τη μπιχλιάρικη πετσέτα που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί;; Ή μετά από κάθε χέσιμο θα πλένεις κ μια πετσέτα; Είδατε; Προκύπτουν πρακτικά και σοβαρά θέματα που λύνονται απλά με 2 μωρομάντιλα!! Δοκιμάστε το! Ειδικα τα Dettol σπερνουν. Ειναι τεραστια, και εχουν "σαπουνι" και οχι οινόπνευμα. Το πιο αποτελεσματικο μετα το μπανιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις