Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ, το χέσαμε (κυριολεκτικά) το θέμα .

Sorry αλλά μου κάνουν εντυπωση οι συνήθειες κάποιων.

Μετά το χοντρό κάνετε μπάνιο ολόκληροι και αλλάζετε και ρούχα ;

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ, το χέσαμε (κυριολεκτικά) το θέμα .

Sorry αλλά μου κάνουν εντυπωση οι συνήθειες κάποιων.

Μετά το χοντρό κάνετε μπάνιο ολόκληροι και αλλάζετε και ρούχα ;

Οχι, κανουμε μπανιο και ξαναβαζουμε τα ιδια ρουχα:)

Δημοσ.

Παντα πλυσιμο με το τηλεφωνο του μπανιου μετα απο τουαλετα. Ποτε μωρομαντηλο, ουτε κωλοχαρτο.

Δημοσ.

Παντα πλυσιμο με το τηλεφωνο του μπανιου μετα απο τουαλετα. Ποτε μωρομαντηλο, ουτε κωλοχαρτο.

Ε θέλει ρε λίγο κωλόχαρτο πριν το πλυσιμο.

Δημοσ.

Εδω και χρονια ποτε χαρτι. Μονο στο τελος για να σκουπισω το νερο. Τι ακριβως να σιχαθω; Το πληκτρολογιο και το ποντικι ειναι 1000 φορες πιο βρωμικα, αλλα μια χαρα τα ακουμπαμε τοσες ωρες καθημερινα και ξυνουμε και τα ματια μας ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Το πληκτρολογιο και το ποντικι ειναι 1000 φορες πιο βρωμικα, αλλα μια χαρα τα ακουμπαμε τοσες ωρες καθημερινα και ξυνουμε και τα ματια μας ταυτοχρονα.

Το πληκτρολογιο και το ποντικι δε λερωνονται απο μονα τους.

• 4 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπιντές FTW, τι τηλέφωνα μπάνιου και χαρτιά, μετά το χοντρό, γραμμή για μπιντέ με χέρι/νερό/σαπούνι εκτός κι αν σκοπεύω να κάνω ντους ολόκληρος. Το θεωρώ αηδία να σκουπιστώ με χαρτί και να βάλω σώβρακο από πάνω

Και η μεγαλύτερη αηδία είναι που έχω ακούσει από τον παππού μου, τα χρόνια τα παλιά σκουπίζονταν με παλιά εφημερίδα

Δημοσ.

Μπιντές FTW, τι τηλέφωνα μπάνιου και χαρτιά, μετά το χοντρό, γραμμή για μπιντέ με χέρι/νερό/σαπούνι εκτός κι αν σκοπεύω να κάνω ντους ολόκληρος. Το θεωρώ αηδία να σκουπιστώ με χαρτί και να βάλω σώβρακο από πάνω

Και η μεγαλύτερη αηδία είναι που έχω ακούσει από τον παππού μου, τα χρόνια τα παλιά σκουπίζονταν με παλιά εφημερίδα

Η περιγραφή με τσάκισε. Οσο σκεφτομαι μετα το ..ιμο την εικόνα...! Ελεος ρε συ!

Δημοσ.

Το θεωρώ αηδία να σκουπιστώ με χαρτί και να βάλω σώβρακο από πάνω

Αν εισαι σε δημοσιο χωρο, πχ. στη δουλεια σου, και χρειαστει να πας wc για χοντρο?

Ηταν ακριβο το χαρτι?

Δημοσ.

Μπιντές FTW, τι τηλέφωνα μπάνιου και χαρτιά, μετά το χοντρό, γραμμή για μπιντέ με χέρι/νερό/σαπούνι εκτός κι αν σκοπεύω να κάνω ντους ολόκληρος. 

Όχι ντους, μπανιέρα γεμάτη και ξάπλα.

Δημοσ.

Μετά τον στρατό καθιέρωσα το μωρομάντιλο. Απίστευτη καθαριότητα. Όλα τα άλλα είναι να ´χουμε να λέμε.

Πχ. Πες οτι σου χει τύχει περίπτωση "σκουπίζω και δε καθαρίζει". Με το χαρτί μόνο, είσαι απλά καταδικασμένος. Με 2-3 περάσματα, στεγνώνει τελείως η περιοχή και μετά γίνεται το έλα να δεις στον κώλο σου από χαρτί και σκατά. Μη μιλήσω και για το τι γίνεται στα χέρια σου. Επίσης, άμα πας σε μπιντέ, με τι θα σκουπίσεις τα νέρα στη περιοχή;; Με τη μπιχλιάρικη πετσέτα που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί;; Ή μετά από κάθε χέσιμο θα πλένεις κ μια πετσέτα;

Είδατε; Προκύπτουν πρακτικά και σοβαρά θέματα που λύνονται απλά με 2 μωρομάντιλα!! Δοκιμάστε το!

• Like 3
Δημοσ.

Μετά τον στρατό καθιέρωσα το μωρομάντιλο. Απίστευτη καθαριότητα. Όλα τα άλλα είναι να ´χουμε να λέμε.

Πχ. Πες οτι σου χει τύχει περίπτωση "σκουπίζω και δε καθαρίζει". Με το χαρτί μόνο, είσαι απλά καταδικασμένος. Με 2-3 περάσματα, στεγνώνει τελείως η περιοχή και μετά γίνεται το έλα να δεις στον κώλο σου από χαρτί και σκατά. Μη μιλήσω και για το τι γίνεται στα χέρια σου. Επίσης, άμα πας σε μπιντέ, με τι θα σκουπίσεις τα νέρα στη περιοχή;; Με τη μπιχλιάρικη πετσέτα που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί;; Ή μετά από κάθε χέσιμο θα πλένεις κ μια πετσέτα;

Είδατε; Προκύπτουν πρακτικά και σοβαρά θέματα που λύνονται απλά με 2 μωρομάντιλα!! Δοκιμάστε το!

Ειδικα τα Dettol σπερνουν. Ειναι τεραστια, και εχουν "σαπουνι" και οχι οινόπνευμα. Το πιο αποτελεσματικο μετα το μπανιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...