Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 2-3 περάσματα, στεγνώνει τελείως η περιοχή και μετά γίνεται το έλα να δεις στον κώλο σου από χαρτί και σκατά. Μη μιλήσω και για το τι γίνεται στα χέρια σου.

Για πες... :confused:

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν πηγα στο νεο μου σπιτι ειχε μπιντε αλλα τον ξηλωσα για να κερδισω χωρο.

Ο μπιντες για τους αντρες δεν εξυπηρετει ιδιαιτερα. Μπορεις να αφαιρεσεις  το τηλεφωνο απ το σπιραλ του μπανιου και να το κατευθυνεις στη περιοχη...

Θυμηθηκα τη παρακατω σκηνη  απ το "Κροκοδειλακια" :lol:

αυτο ακριβως κανω

Δημοσ.

Επίσης, άμα πας σε μπιντέ, με τι θα σκουπίσεις τα νέρα στη περιοχή;; Με τη μπιχλιάρικη πετσέτα που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί;; Ή μετά από κάθε χέσιμο θα πλένεις κ μια πετσέτα;

Είδατε; Προκύπτουν πρακτικά και σοβαρά θέματα που λύνονται απλά με 2 μωρομάντιλα!! Δοκιμάστε το!

Γιατι μωρομαντηλα(που προφανως ειναι και εμπλουτισμενα με χημικα) και οχι απλες χαρτοπετσετες, που δε χρειαζονται ουτε κοψιμο?

αυτο ακριβως κανω

Και πως σκουπιζεσαι?

Δημοσ.

Γιατι μωρομαντηλα(που προφανως ειναι και εμπλουτισμενα με χημικα) και οχι απλες χαρτοπετσετες, που δε χρειαζονται ουτε κοψιμο?

Κάνε ένα πείραμα.. σκουπίσου με χαρτοπετσέτα, χαρτί υγείας, εφημερίδα, κόλλα Α4 or whatever και, πριν σηκωθείς, ρίξε ένα πέρασμα με ένα μωρομάντιλο. Guess what..

Κανένα χημικό στα μωρομάντιλα.. έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές..

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε ένα πείραμα.. σκουπίσου με χαρτοπετσέτα, χαρτί υγείας, εφημερίδα, κόλλα Α4 or whatever και, πριν σηκωθείς, ρίξε ένα πέρασμα με ένα μωρομάντιλο. Guess what..

Κανένα χημικό στα μωρομάντιλα.. έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές..

Φιλε εγω οπως ειπα εξυπηρετουμε με χαρτοπετσες που ειναι βολικες.

Εφημεριδες, κολλες Α4 ή μωρομαντηλα γιατι να χρησιμοποιησω?

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν χημικα? διαβασε τη συνθεση τους.

Και η κοκακολα εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες, αυτο δε σημαινει οτι ειναι ωφελιμη.

Δημοσ.

και ο αέρας που αναπνέεις χημικά έχει που θες να καταλήξεις ? 
μόνο με χαρτοπετσέτα βρωμας , μπορεί εσένα να μη σου μυρίζει αλλα οι άλλοι το μυρίζουν. Ιδικά το καλοκαίρι.  

Δημοσ.

Ναι αλλα τον αερα δε μπορεις να τον αποφυγεις.

Καταλαβες τωρα που θελω να καταληξω? Επιλεγεις τη βελτιστη λυση απο τις διαθεσιμες.

Το θεμα σου ειναι πως θα μυριζεις? Ε τοτε να ραντιζεις με κολωνια τη κ@@@πιδα σου να μυριζεις ωραια. Και το καλοκαιρι.

(Αν σκουπιστεις καλα δε μυριζεις τιποτα. Θα εχει βεβαια προηγηθει τοπικη πλυση οπως την περιγραφω)

Δημοσ.

Φιλε εγω οπως ειπα εξυπηρετουμε με χαρτοπετσες που ειναι βολικες.

Εφημεριδες, κολλες Α4 ή μωρομαντηλα γιατι να χρησιμοποιησω?

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν χημικα? διαβασε τη συνθεση τους.

Και η κοκακολα εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες, αυτο δε σημαινει οτι ειναι ωφελιμη.

Αυτά αναφέρθηκαν προς "ενίσχυση" του επιχειρήματος μου..

Από την στιγμή που τα μωρομάντιλα δεν μου προκαλούν κάποιο ερεθισμό ή δεν έχω κάποια αλλεργία στα συςτατικά του, τότε δεν βλέπω το λόγο να μη τα χρησιμοποιώ. Άλλωστε είναι "δερματολογικά ελεγμένα"..Όπως και τα χίλια-δυό καλλυντικά που χρησιμοποιούν οι δεσποινίδες.. Άραγε αποσμητικό χρησιμοποιείς; Αυτό δεν έχει χημικά;

Ας μην είμαστε ψείρες..

Αντικειμενικά τώρα η σειρά είναι η ακόλουθη:

ντους/μπιντές>μωρομάντιλα>χαρτί υγείας>υπόλοιπα χαρτικά>φύλλα δέντρων>χέρι>YOLO.

Δημοσ.

Από την στιγμή που τα μωρομάντιλα δεν μου προκαλούν κάποιο ερεθισμό ή δεν έχω κάποια αλλεργία στα συςτατικά του, τότε δεν βλέπω το λόγο να μη τα χρησιμοποιώ. Άλλωστε είναι "δερματολογικά ελεγμένα"..Όπως και τα χίλια-δυό καλλυντικά που χρησιμοποιούν οι δεσποινίδες.. Άραγε αποσμητικό χρησιμοποιείς; Αυτό δεν έχει χημικά;

Ας μην είμαστε ψείρες..

Αντικειμενικά τώρα η σειρά είναι η ακόλουθη:

ντους/μπιντές>μωρομάντιλα>χαρτί υγείας>υπόλοιπα χαρτικά>φύλλα δέντρων>χέρι>YOLO.

Αποσμητικο δε χρησιμοποιω. Παλια εβαζα λακ στα μαλλια, μετα την εκοψα...

Ουτε και μωρομαντηλα θα εβαζα ποτε στο πισινο μου.

Δημοσ.

Αποσμητικο δε χρησιμοποιω. Παλια εβαζα λακ στα μαλλια, μετα την εκοψα...

Ουτε και μωρομαντηλα θα εβαζα ποτε στο πισινο μου.

Έχεις μεγάλη συμπάθεια στις χαρτοπετσέτες πάντως! Θυμάμαι και σε ένα άλλο θέμα που λέγαμε για το χαρτί κουζίνας και έλεγες ότι είναι καλύτερες! :)

Δημοσ.

Έχεις μεγάλη συμπάθεια στις χαρτοπετσέτες πάντως! Θυμάμαι και σε ένα άλλο θέμα που λέγαμε για το χαρτί κουζίνας και έλεγες ότι είναι καλύτερες! :)

Oχι, ελεγα οτι χρησιμοποιω χαρτοπετσετες παντου, εκτος απ τη κουζινα. Εκει χρησιμοποιω χαρτι κουζινας.

Το πλεονεκτημα της χαρτοπετσετας σε σχεση με το ρολο χαρτι ειναι οτι ειναι πιο στιβαρο χαρτι και δεν χρειαζεται κοψιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Oχι, ελεγα οτι χρησιμοποιω χαρτοπετσετες παντου, εκτος απ τη κουζινα. Εκει χρησιμοποιω χαρτι κουζινας.

Το πλεονεκτημα της χαρτοπετσετας σε σχεση με το ρολο χαρτι ειναι οτι ειναι πιο στιβαρο χαρτι και δεν χρειαζεται κοψιμο.

Θυμόμουν ότι χρησιμοποιείς χαρτοπετσέτες και στην κουζίνα, λάθος :) Όταν δεν είσαι σπίτι και είσαι σε ξενοδοχείο πχ τι κάνεις; Παίρνεις χαρτοπετσέτες;

Δημοσ.

Όταν δεν είσαι σπίτι και είσαι σε ξενοδοχείο πχ τι κάνεις; Παίρνεις χαρτοπετσέτες;

Δεν εχω βρει ακομα κανεναν εθελοντη να μου πληρωσει ξενοδοχειο :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...